>NURALISYA AMANI DI KOTA DAMANSARA

>

PERSONAL : NURALISYA AMANI DI KOTA DAMANSARA

Salam guys,Bean Moreno tak pergi mana2 malam minggu sebab malas dan blur tak tau nak pergi mana.Mesti korang tertanya2 siapa NurAlisya Amani kan.Lawyer kah?Majistret kah?Ahli Musik kah?Gaya title menampakkan yang Alisya ni macam celebriti kan.First sekali saya nak bagitau yang dia ni bukan anak Eyriqazz sebab anak Eyriqazz takut dengan saya.Nak dukung pun dia akan berpaling.Mungkin sebab saya terlalu kacak.Sebenarnya Alisya ialah anak saudara saya ini bermakna saya adalah pak long sekarang tapi bukan Pak Long Gun itu lain.Oooops.

First sekali saya nak tunjuk yang selepas setahun berkahwin barulah saya berjaya memiliki kad kahwin.Lama seyh tunggu.Nasib baik saya ada bukti lain kalau tak,tak pasal2 kene tangkap basah.Bagi korang yang dah kahwin mungkin saya tak boleh nak berbangga terutama sekali dengan Kak Ina.Itu Old Timer.Kepada yang belum kahwin ini adalah contoh kad kahwin ye :



Macam kelakar je muka saya kan.Tapi takpe saham masih tinggi.Lepas ni rasa bila nampak pekerja jabatan agama je nak tunjuk terus.hak3…Tutup selingan sekarang saya nak memperkenalkan siapa NurAlisya Amani.Nak tengok Alisya?Ni lah dia :



Dia ni memang susah.Bila dia nampak orang memang akan meleleh air mata pastu menjerit macam vokalis blackmetal.Ni pun nasib2 je dapat dukung dia kalau tak memang takkan dapat punya.Saya terpaksa mandrem dia baru dia nak saya dukung.Kalau diperhatikan mata dia ada kesan air mata bermakna dia baru lepas melalak.



Ni bukti yang saya terpaksa baca mantera beradu dengan irama dan lagu.Tu pun dia buat muka seposen lagi.Nasiblah ko comel kalau tak memang pipi tu dah lebam2 kena cubit.

siapa lagi comel?Dia atau Bean Moreno?


Alisya pun nampak macam takut dengan aiensepet.Mungkin dia dah dapat rasa yang mak long dia garang.So dia terpaksa buat2 baik je kalau tak mata mak long dia sepet tu akan menjadi bulat.Amacam cute tak Alisya hopefully saya dapat anak lebih comel dari dia.hoho…Doa2kanlah ye…

p/s :
* Kata orang like father like daughter,so kalau saya kacak & macho anak saya mesti comel
* jangan salah faham,saya tak takut bini cuma bini je yang takut saya…hahahah

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Bean Moreno, Blogging, Familia, Suterablogger. Bookmark the permalink.

18 Responses to >NURALISYA AMANI DI KOTA DAMANSARA

  1. xazryx says:

    >hahaha .kompem anak ko comel bro .

  2. BeaN MorENo says:

    >xazryx – haha thanks for the support

  3. Lovely Emy says:

    >xlama lagi lah tu. hehe. nak tengok anak korang sepet ke bulat matanya nanti..😉

  4. BeaN MorENo says:

    >emy – rasa2 Emy camne?

  5. Encik Tikus says:

    >bila mahu dapat anak bean ? hehe ;P

  6. Anne Boleyn says:

    >comel nya baby neh..tapi takut ngan orang yerr.. hehebila lak abg bean kita ni nak ada baby comel cam kak ain…bukan macam bean.. haha :p

  7. >comel sangat alisya. nanti anak abang mesti lah lgi comel. mata sepet jek nanti.

  8. RaMa2UnGU says:

    >hoho..comelnye..moga incik bean cpt dpt baby..n dpt yg lagi comel..hehhe:)

  9. >comeynye budak kecik tuh…..kak aein cun,nanti anak mesti lawa….

  10. kak ina kl says:

    >ashik dukung anak org..anak kamu biler lagi..akak pun ada jugak kad nikah tapi besar gedabak..susah nak bawak ke mana-mana

  11. BeaN MorENo says:

    >Anne – haha…kalau anak perempuan mesti cun macam bapak dia hensem…hak3

  12. BeaN MorENo says:

    >En Tikus – hoho itu kena tanya pencipta bang…

  13. BeaN MorENo says:

    >Aqma – doa2kanlah ye

  14. BeaN MorENo says:

    >rama2ungu – hm…tq doa2kan lah ye

  15. BeaN MorENo says:

    >sijaritelunjuk – hoho dia akan ikut muka saya tau…haha

  16. BeaN MorENo says:

    >kak ina – sabar2 kak…nanti dah ada anak saya bawak pergi umah akak then akak masak kasi dia gemuk

  17. Cik Bucken says:

    >comeellll tak..cam nak nanges je tuuuhhh

  18. BeaN MorENo says:

    >cik bucken – haah memangpun itu baru lepas nanges lah tu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s