>BEAN MORENO BAKAL KE MTV WORLDSTAGE

>

PERSONAL : BEAN MORENO BAKAL KE MTV WORLDSTAGE

Salam & selamat malam.Amacam dah dinner ke blom?Saya baru lepas dinner dengan aiensepet tadi dan yang bestnya dia masak beb.Biasanya memang susah nak dapat rasa dia masak sebab dia kerja shift.Pergh hari ni saya dah rasa macam mana kalau Allah nak tarik satu daripada nikmat hidup.Tadi saya tak boleh bercakap selama dua jam sebab sakit gigi.Biasalah bila dah sakit ataupun susah baru mula nak ingat tuhan.Tapi serius lepas zikir sakit hilang sikit2 walaupun kena tidur sekejap.

Walaupun sakit hari ni ada something yang saya rasa boleh buat saya lupakan sakit gigi.Tadi dengan menahan sakit gigi yang melampau.Yelah dah 28 tahun hidup ni first time kena sakit gigi.Dah macam kena penampar budak gemuk.Tadi kat office terasa macam nak suruh semua dak2 lempang sorang sekali.So balik2 dari opis dengan kesakitan tahap 7 (sila baca nilai rank 0 kurang sakit dan 9 sakit gila) so saya pun buka peti surat nak tengok ada tak apa2 yang best.Manalah tau Nuffnang nak bagi saya check free walaupun tengah peram duitkan.Bila bukak je peti surat nampak ada satu envelo dan tertaip nama saya.Bila buka ada :p



Ye saya dapat kad membership SNAX dari KFC.Dah lama saya tunggu.Macam mana nak apply?Senang je korang just pergi SNAX.Itu adalah komuniti yang ada dalam KFC.Dalam tu ada game,download lagu dan macam2 lagi.Bila kita buat or main game dalam tu kita boleh kumpul point.Apa kita boleh buat dengan kad tu :


1) Boleh redeem barang
2) Boleh dapat discount kat KFC


Perkara kedua yang best ialah saya dapat jemputan pergi MTV Worldstage.Tajuk macam saya dapat perform kan tapi tidak saya just dapat invitation je.Pergh tiket dia bukan murah2 tau so sebab saya dapat free maka melompat kegembiraan saya.Tapi harap2 satu pass boleh bawak dua orang so aiensepet tak lah sedih sangat.Tak sabar nak jumpa Ex girlfriend saya Katy Perry.Kalu nak tau dulu nama dia Khatijah Periman (orang JAWA).Macam mana saya boleh dapat tiket MTV WORLDSTAGE?Senang je saya merupakan ahli VIP Blup2 so diorang bagilah invitation ni :



Syok wo!!So members Blup2 yang lain silalah kontek2 eyh manalah tau boleh jumpa kat sana boleh saya kenal kan dengan Katy Perry hak3…


p/s :
* Bila sekali nikmat dunia tuhan dah tarik memang kita akan merungut.Saya cuba nak hindarkan benda tuh!

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Bean Moreno, Blup-Blup, Buat Duit Dengan Nuffnang, Katy Perry, KFC, MTV Worldstage, Suterablogger. Bookmark the permalink.

10 Responses to >BEAN MORENO BAKAL KE MTV WORLDSTAGE

  1. princeduyong says:

    >waaa…sakit gigi tu…memang hilang nafsu beb…nafsu makan terutamanya..SKETSA JAM EMPAT

  2. BeaN MorENo says:

    >prince duyong – haah memang betul

  3. Eyriqazz says:

    >congratz abdullah hafiz….tak pernah lagi pi mtv camtu…tentu seronok

  4. BeaN MorENo says:

    >eyriqazz – alamak terkantoi plak…hak3

  5. eykameow says:

    >beannnn ! eyka jeles nihhh !!!!! eny ngn bean dh dpt.. eyka belum lg. masih tggu dorang call. hara2 dpt gi.. ty leh hv fun sme2.. hihihi ainsepet masak msti sedap kan?! huhu

  6. Cik Bucken says:

    >itu sangat besss!!nak jugak kenal ngn khatijah itu..ekekeke

  7. >seperti kata eyriqazz,tahniah abdullah hafiz..mesti best dapat gi tengok katie perry ngan wonder girls kan? theheheh

  8. BeaN MorENo says:

    >eyka – tulah dah lama tak jumpa eyka ni

  9. BeaN MorENo says:

    >cik bucken – haha…Sayapun dah lama tak jumpa Khatijah tu

  10. BeaN MorENo says:

    >FTN – aduh aku boleh nerd pulak tak blurkan nama

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s