>SAPA MAU BEAN MORENO BIKINKAN TEMPLATE?

>

BUSINESS : SAPA MAU BEAN MORENO BIKINKAN TEMPLATE



Oklah sebenarnya malu nak tulis benda ni.Tapi tetiba terasa macam nak jugak tulis.Korang pernah tak terasa macam :

1) Susah sangat nak cari template yang sesuai dengan jiwa raga?
2) Bila jumpa template tetiba down sebab masa blogwalk jumpa yang sama?
3) Kalaulah pandai CSS or XHTML nak je design template sendiri.

Oklah simple je sekarang saya tengah nak test skill saya sebelum saya ambil job web design dari dua company ni.So saya ada masa dalam dua bulan untuk praktis.So kalau ada antara korang yang berhajat nak suruh saya designkan template dan dah malas nak usha2 btemplate or web2 yang ada buat template free anda dialu2kan.Korang just bagi saya :

1) Warna Tema Korang
2) Tulisan yang korang nak guna
3) 2 column or 3 column
4) sedikit masa (yang ni penting)

Mesti korang tanya kan FREE ke?Hm oklah saya buat tak free tapi murah lah RM30 satu template.Apa yang korang dapat :

1) Satu template custom
2) Korang boleh suruh saya alter sampai korang puas hati
3) Blog review untuk korang

Kalau korang berminat korang boleh mail saya kat suterablogger@gmail.com.Tolong jangan tanya kenapa Suterablogger biasa2 je.Sebab jawapannya ialah saya suka design tu so saya buat lah…




About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Bean Moreno, Service, Suterablogger, Template. Bookmark the permalink.

24 Responses to >SAPA MAU BEAN MORENO BIKINKAN TEMPLATE?

  1. ainihussin says:

    >excuse me..bile i leh dpt my new template???

  2. >murah gile!biase kite mtk rrm100 huu

  3. cik helena says:

    >alah dah start dah ke?tak cakap mpongggg heheehe

  4. BeaN MorENo says:

    >fatehah -ye ke?alamak sorrylah terpotong market…

  5. BeaN MorENo says:

    >saya dah bagitau cikhel 4 hari sebelum saya publish entry…tu pun kira tak bagitau ke?hak3

  6. Liza says:

    >nak!! nak!!! nanti kita email yer

  7. Sendra says:

    >kalau kau boleh buatkan untuk wordpress okey aku support..lagi satu bean,minta kau edit sikit blogroll kau yang ada blog aku tu..kena ubah sikitlah..kalau tak dia stay je kat entry lama tu padahal aku dah berapa kali update dah..dia punya feed tak sama kot..p/s:aku tak reti nak letak blogroll kat wp camane eh?

  8. Mia Liana says:

    >wah… siap bisnes lagi…huhuhu🙂

  9. Anne Boleyn says:

    >alamak..still available lagi ke ni??

  10. BeaN MorENo says:

    >sendra – tunggu aku tukar self hosting baru aku buatkan untuk ko

  11. BeaN MorENo says:

    >Mia Liana – itu pasti

  12. BeaN MorENo says:

    >Mia Liana – itu pasti

  13. BeaN MorENo says:

    >anne – still available lagi kenapa?mau ka?

  14. >bean, aku cam berminat je nak suruh kau buat template ni.hak3

  15. BeaN MorENo says:

    >hakim bak datang detail aku buatkan

  16. Melz says:

    >gogogo bro kau mesti boleh! hehehe ;)Rm30 untuk template bisa diatur gitu coz benda nie memang payah nak buat !Aku sokong ko dari belakang jak😉

  17. Affan Ruslan says:

    >Salam bro.Aku suggest ko letak lah hasil kerja ko kt page ni, baru tgk dan puas hati kot? just suggestion je ye. hehe "_

  18. DaHLia says:

    >Bean,aku nak…nak kena emel details kat ko ke ni??ada YM? senang sikit aku nk request memacam..aku dah keboringan dgn template aku sendiri ni..uhuhu

  19. DaHLia says:

    >bean, aku dah berjaya tukar template aku sendiiri..tapi kalo ko ada idea utk personalized template utk aku, bgtau la ek..hehe..boleh aku tukar bila aku dah boring ngan template baru aku ni.heh

  20. Abang Suara says:

    >agak berminat nihhh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s