>RAMALAN PERLAWANAN ANTARA GERMANY VS SPAIN

>

WORLDCUP : PREDICTION PERLAWANAN GERMANY VS SPAIN

Artwork by Bean Moreno

Hye selamat mala ye.Saya tau ramai yang tak tidur lagi sebab nak layan semi world cup malam ni.So saya dengan berani dan sombong nya buat post di kala bulan mengambang sebab sayapun tengah tunggu match tu.Takdelah saje buat entri ‘lagha’ ni sementara tunggu match sebab tak nak tertidur.

Kalau korang nak tau malam ni semua bookie target Germany menang 2-0.Tapi kalau korang main judi bola tolong jangan ikut bookie sebab itu taktik diorang nak sedut duit korang.Korang kena sokong team sebaliknya (macam ada pengalaman je).Saya sebenarnya penyokong Spain so saya dengan angkuhnya akan cakap Spain akan menang malam ni.Ni bukan nak ikut ramalan sotong yang bernama Paul.Tapi memang hakikatnya Spain akan menang.Dua2 gol dijaringkan oleh David Villa dan hasil assist Torres (macam Euro 2008).

Lagi satu saya dah tau rahsia kemenangan Germany di perlawanan2 lepas.Sebelum2 ni korang tengok Germany boleh menang besar dengan team2 kuat kan.Itu adalah sebab coach dia menggunakan jampi yang memang berkesan.Tapi malam ni harap2 dia terlupa nak jampi & makan bijih timah.

Oklah masa untuk berehat dan layan Titanic.Harap2 ramalan saya tepat malam ni sebab sebelum saya ramal AF8 semuanya tak kena.hak3…


p/s :


* Korang rasa siapa menang dan berapa jaringan dia?
* Harap2 tak tertidur…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Bean Moreno, Germany, Prediction, Spain, World Cup 2010. Bookmark the permalink.

8 Responses to >RAMALAN PERLAWANAN ANTARA GERMANY VS SPAIN

  1. >cehhhh..german true champ la bean

  2. BeaN MorENo says:

    >hentak berlipat – hoho…kita tgk malam ni eyh…

  3. kenwooi says:

    >hoping for germany to make it through =)

  4. BeaN MorENo says:

    >KENWOOI – OWH NO!

  5. BeaN MorENo says:

    >sharing info – huit ko pun germany!

  6. >aku seperti biasa..haha

  7. BeaN MorENo says:

    >FTN – Ghapo dio?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s