>AWAS SERANGAN FREEMASON

>


ENTRI JUMAAT : AWAS SERANGAN FREEMASON

Hye selamat hari Jumaat.Macam biasalah hari Jumaat memang Bean Moreno akan start dengan satu entri yang perlukan permikiran tajam (cewah…dah macam pakar motivasi pulak).Semalam bila check memang traffik agak low sikit tapi takpe,Bean Moreno tetap akan menulis tak kira traffik banyak ke sikit. 

Ok fine, tak nak buang masa sebab masa dah suntuk.Apa yang korang tau pasal Freemason?Saya tau benda ni dah lama tapi tak semua kita sedar pasal benda Freemason ni dan mungkin ada yang tau tapi buat2 tak tak.Benda ni amat bahaya dan kalau kita still buat2 macam tak penting maka Freemason akan buat kita hanyut.Freemason ni dah banyak menggunakan artis2 barat yang berpengaruh untuk menyebarkan ajaran dia.Contoh yang paling best ialah Lady Gaga.Lady Gaga merupakan satu ‘puppet’ yang digunakan oleh golongan Freemason untuk mempengaruhi akal fikiran manusia terutama sekali Orang Islam.Kalau nak tengok kajian tengtang videoclip Lady Gaga boleh lah masuk & baca blog Izdyhar.


Kebanyakan ajaran Freemason ni berkisar pasal menyembahan Syaitan iaitu ada kaitan dengan ‘666’.Berbeza dengan Islam yang menggunakan ‘6666’ yang lebih kepada 6666 ayat al-Quran.Dulu ada kawan saya bagi tengok satu video yang berkenaan dengan Freemason iaitu ‘The Arrival’.Pernah tengok tak?‘The Arrival’ ni pada permulaannya menceritakan tentang Dajjal dan apa yang berkaitan dengan ‘one eye seeing’ (Dajjal ada satu mata tau).Banyak yang kita kene perhatikan dalam dunia ni sebab ia berkaitan dengan Freemason dan ia membahayakan minda kita sebab tujuan kewujudan fahaman ni adalah untuk mengawal akal fikiran manusia supaya menjadi ‘free thinker’ dan menyembah syaitan.Ni contoh video The Arrival :

So awas!Jangan sampai kita terjebak dengan ajaran Freemason sebab kita akan terbabas.Apa yang penting kita berpegang pada ajaran Islam sebenar.Jangan LUPA SOLAT!

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Bean Moreno, Freemason, Lady Gaga, Suterablogger. Bookmark the permalink.

2 Responses to >AWAS SERANGAN FREEMASON

  1. Kujie says:

    >mula mula baca dan ambil tau isu ni masa kes AJL kot… tapi betulkah nak kena otak gred A baru nak faham

  2. >i tau psl ni.tapi x banyak sgt.tapi dorag ni topeng yahudi.n dekat wang 1 dolar amerika ada lmbang mata satu neh.n ramlee awang murshid ada crita psl free mason dlm novel di mikhael.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s