>TRIP : AKHIRNYA BEAN MORENO JEJAK TANAH GERIK

>

Salam dan selamat malam,Yeay akhirnya saya dapat update jugak dan tak perlu takut sebab kat hotel ni ada wireless.Untuk pengetahuan korang Bean Moreno sekarang berada di Gerik,sebuah pekan kecil yang memang kecil (memanglah takkan besar pulakkan).Saya dah agak sugul sebab bila sampai je kat depan hotel memang bajet kemudahan dia agak cipan.Tapi lepas buat payment dan masuk bilik pergh lengkap beb siap ada LCD ngan Astro (yang penting bukan BYond).
Untuk orang yang duduk Perak (terutama anakperak) mungkin diorang dah pernah datang.Tapi buat budak town macam Bean Moreno ni pengalaman pertama berada di pekan Gerik.Apa yang bagusnya The Store dia agak besar.hoho…Untuk yang nak tau apa saya buat kat sini.Bean Moreno pergi Gerik bukan untuk bercuti ye tapi atas urusan kerja.Kalau pergi untuk bercuti dah tentu aiensepet ada sekali.Dan yang best nya The Store hantar team 1Malaysia untuk pergi outlet Gerik.Saya bersama seorang Chinese dan Indian.
Oklah tu je yang saya nak bagi tau.Nanti gambar2 perjalanan dan aktiviti saya kat sini saya akan update kat Beanmoreno.com ye.hoho…Bye nak pergi makan lepas layan bola.
p/s :
*1* Pekan Gerik lebih kurang macam Pekan Sabak Bernam.Teringat zaman2 study dulu kat poli.
*2* Perut dah lapar dah.
*3* Paraguay main baek seyh kalau lawan Englandpun belum tentu England boleh makan.
*4* Blogger Gerik mai lah lepas sekali…hohoh

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Bean Moreno, Suterablogger, Trip, Worldcup 2010. Bookmark the permalink.

4 Responses to >TRIP : AKHIRNYA BEAN MORENO JEJAK TANAH GERIK

  1. Kujie says:

    >Kak Jie balik kampung memang lalu Gerik, tapi tak pernah singgah The Store..:P

  2. >adam blk kg kat baling mesti lalu kat gerik. jaga2 mkn kat kedai, baca bismillah ep? byk kes santau situh hehe

  3. Sendra says:

    >woi2..grik..tempat santau kuat tu..baik2..aku dulu belajar uitm perak ada juga beberapa kali lalu grik..lalu je lahh..tapi cerita orang macam2 tu..baik2 weyh.

  4. Anak Perak says:

    >klu jln mlm2 tu ati2 takut ade binatang melintas terutama babi hutan.hik3..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s