>DOAKAN SAYA SELAMAT PERGI DAN SELAMAT BALIK

>

Hye still lagi dalam mood Ahad.Bean Moreno baru bangun dan perut terasa sangat lapar.Jap lagi lepas mandi nak pergi beli makanan lah.Hari ni bengang gila sebab saya tak boleh nak ping entry kat Gengblogger.Ntah apahal ntah.Dari pagi tadi asyik2 sangkut je so saya dah putus asa.So tak payah pinglah buat sakit hati je.

Sebenarnya saya tengah berisap2 nak berangkat ke Perak sebab ada ‘spotcheck outlet’ seminggu.So kesianlah kat aiensepet sebab dia akan tinggal sorang2.Tapi takpe saya dah hantar ‘babysitter’ untuk jaga dia.Dah lama tak ‘travel’ ni.Saya harap korang doakan keselamatan perjalanan saya ye.Saya jugak tak akan update blog selama seminggu tetapi kalau ada ‘cybercafe’ ke ‘wireless’ free ke mungkin saya akan update.

p/s :
*1* Saya bukan Anak Perak tapi pembaca senyap (silent reader) blog anakperak.com

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

12 Responses to >DOAKAN SAYA SELAMAT PERGI DAN SELAMAT BALIK

  1. Melz says:

    >hohoho kenape tak bawak aien sekali ? seminggu tuh

  2. BeaN MorENo says:

    >melz – hoho…diapun kerja ma!!!xkan nak cuti sebab aku plak

  3. >hati2 ye abg bean..huhuhu..

  4. BeaN MorENo says:

    >cengkerangcipot – thanks eyh…

  5. Sky0ne says:

    >aku tengah doakan kau ni *sambil tadah tangan*

  6. >jage2 puan aien…🙂

  7. kak ina kl says:

    >salam..selamat pergi dan selamat kembali semula…kecian ain peluk bantal panjang seorang-rang.

  8. aien comel says:

    >aien – huhu..cedey..risau bean kena culik…😦

  9. CikLilyPutih says:

    >ko tinggalkan ain? cian dia tau!

  10. BeaN MorENo says:

    >skyone – akupun tgh tadah tangan amik berkat…hoho

  11. BeaN MorENo says:

    >nemo – tolong jagakan boleh?

  12. Anak Perak says:

    >ya welcome to perak indah dan permai.best kn kat grik.suasana hutan dia sejuk mata memandang

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s