>ENTRI SANTAI HARI SABTU : LADY GAGA MEMANG PELIK & KONTROVERSI

>

Selamat tengahari,wah sangat penat sebab tadi banyak kerja.Apa!Sabtu pun kene kerja?Yelah nak dapat pekerja Q pulak kan.Sekejeap je dah dua minggu saya kerja kat tempat baru.Tak rasa langsung mungkin sebab banyak kerja ataupun best kerja kat situ.hoho (marah boss lama gua…).Piala Dunia kali ni memang menghidangkan kita dengan keputusan yang pelik2.Team kuat2pun kalau tak seri kalah.Takpun first game belasah team tu cukup2 second game kalah!



Biasalah hari Sabtu hari santai2 dan saya memang malas nak update berat2.Biasa hari Sabtu saya memang akan tulis pasal artis or muzik (sorry takde niat nak lawan Beautifulnara ye).Sebelum tu saya nak tanya,korang pernah tak dengar lagu Lady Gaga – Alejandro.Rasanya ni kira lagu baru lah jugak sebab saya terdengar lagu ni minggu lepas.Itupun awal pagi masa si Nadia FlyFM buat suara pelik dia kat radio.Dari ‘last week’ sampai ke hari ni saya still tak faham apa maksud lagu ni.

Nak tau kenapa saya cakap pelik.Sebab Lady Gaga Lirik dia memang agak mengelirukan dan macam2 perkataan yang kalau kita salah sebut boleh buat kita terpesong.Tak taulah mungkin sebab dia ni salah sorang penyebar Freemason (ni orang cakaplah saya dengar2 je).Bahaya beb!Sebelum ni pun banyak kontroversi pasal minah ni masa lagu Bad Romance tengah meletup.Disebabkan video clip Alejandro ni Lady Gaga kena kritik dengan Katy Perry (yang ni memang saya minat).Katy Perry ‘sound’ Lady Gaga kalau nak ‘famous‘ janganlah disebabkan kontroversi video klip biar muzik yang tentukan ke‘famous’an artis tu.

Sampai sekarang saya layan video Aljandro tapi saya tak nampak apa2 pun lagi.Apa yang kontroversinya pun saya tak tau.Kalau nak ikutkan kan kontroversi lagu ‘I kissed the girl’ lagi kontroversi rasanya.Tapi kalau korang nak tengok layanlah video clip Lady Gaga – Alejandro :

Amacam nampak tak apa2 yang boleh jadi kontroversi.Tapi lagi kontroversi kalau ada artis yang mengamuk tak tentu pasal cakap orang nak rampas boyfriend dia padahal dia pun rampas husband orang kan.oooops…So kalau korang ada nampak something suspicious kat video clip ni silalah kongsi eyh.Kalau korang nak download lagu ni pun boleh :
ALEJANDRO – LADY GAGA -> DOWNLOAD HERE
p/s :*1* Korang dah join ke belum contest Ipad tu.Cepat2 masa dah time ni.Jom Register.Siapa nak bagi Ipad Free kan.*2* Nak pegi cari goreng pisanlah petang ni.*3* Tengah nak amik tau pasal Freemasonary sebab takut ada benda yang kita tak sedar

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Alejandro, Bean Moreno, Entertainments, Lady Gaga, Music, Suterablogger, World Cup. Bookmark the permalink.

13 Responses to >ENTRI SANTAI HARI SABTU : LADY GAGA MEMANG PELIK & KONTROVERSI

  1. >bean!!!!video yang kau letak ni memang la tak kontroversi sebab bukan video clip sebenar!!!hak3…ini video klip sebenar ye!!!!http://www.youtube.com/watch?v=pZMHwDdXwIcbut then kan bean, video yang utama macam dah diremove oleh youtube…aku ada download video tu!sempat download sebab, time aku bukak tu, baru 2 ribu lebih yang tengok~

  2. kak ina mail says:

    >apa-apa pun akak suka lady gaga seksi dan tak ikut sesiapa.yang best dia jadik diri sendir, dan tak pedulik apa org nak cakap pasal dia.vote for lady gaga.kwang kwang

  3. Yatre Hayati says:

    >bean, ini bukan official videoklip lagu alejandro…ni tipu. the official VC memang kontroversi sangat. panjang dia dalam 8 minit kut. try tengok kat youtube under VEVO. tu yang ori.

  4. helena's says:

    >lag n keunikan jek mnat lain tak amik tau =P

  5. >.kite layan lagu die jer huhuu

  6. >ni baru video sebenar bean!!!!hak3…credit untuk aku!bahahahahahakiddin je!

  7. BeaN MorENo says:

    >hakim – thanks for the info…patutlah aku tgk byk kalipun tak nampak salah…yang betul2 ni baru tak nampak betul….hak33

  8. BeaN MorENo says:

    >kak ina mail – dia memang trend setter.sampai kat Britain pun ramai yang ikut gaya rambut dia

  9. BeaN MorENo says:

    >yatre – dah dapat…wakaka

  10. BeaN MorENo says:

    >cik hel – bagus2

  11. BeaN MorENo says:

    >fateha – bukan dulu fateha ada nak buat rambut cam die ke?hahah ;P

  12. Anonymous says:

    >lady gaga ni freemason.dlm video klip dia ada simbol cross terbalik…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s