>SEDIH TAPI FIKIRAN MESTI POSITIF

>

Selamat malam semua.Mata ni dah kelip2 macam lampu raya dah tapi hati still nak menaip jugak.Ni tengah menaip sambil layan Upin & Ipin episod baru (kadang2 kena tengok kartun untuk hiburkan hati kan).Lagipun Upin & Ipin dah boleh dikira sebagai satu simbol negara sebab satu asia kenal dengan kembar botak ni.Bangga seyh…
Sedih la pulak rasa hari ni.Nak tau kenapa Bean Moreno sedih?Ada dua sebab iaitu yang pertama sebab saya tak dapat tiket Toy Story 3.Saya betul2 berharap nak tengok cerita tu.Tunggu2 email confirmation yang biasa saya dapat tapi tak dapat2 jugak sampai hari ni.Apahal ntah padahal saya rasa saya hantar antara 50 terawal tau.Kenapa saya nak sangat tiket tu?Actually aiensepet suka tengok cite tuh dan 13 hb hari tu Annerversary kitorang yang pertama.Ingat nak lah bawak dia jenjalan tengok wayang tapi tak dapat pulak.Mungkin Nuffies dah bosan kot asyik2 bila redeem tiket nama Suterablogger je yang redeem.hak3.
Yang kedua tadi dapat email dari Nuffnang pasal Big Fish Moment at Pizzahut.Baca punya baca tapi permalink saya takde.Menambahkan kekecewaan di hati ni dan rasa macam nak terjun rumah flat 3 tingkat ni.hoho… Saya sebenarnya berharap tapi mungkin tak cukup bagus kot so kena cuba lagi tapi saya rasa saya dah nampak apa yang kurang.Lepas ni saya nak beli monitor baru tehn akan edit gambar2 guna kehebatan photoshop.
Oklah cukuplah update untuk malam ni.Orang kata kalau takde rezeki jangan mengeluh tapi fikir kenapa sebab tak dapat dan cube berfikiran positif.So saya rasa banyak lagi kelemahan yang saya ada dalam blogging ni dan kena ubah.Oklah nak tido.
*1* Kak Tash dah ada kat rumah tengoklah esok kalau sempat saya nak gi tengok dia.
*2* Cuba dan cuba lagi !!!

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Bean Moreno, Bloggers, Blogging, Suterablogger. Bookmark the permalink.

20 Responses to >SEDIH TAPI FIKIRAN MESTI POSITIF

  1. Sky0ne says:

    >same la kite! (sebab aku tak submit entry pun wahaha)

  2. Sendra says:

    >benda kau tak dapat tiket ke tak dapat apa2 ke pasal nuffies kali ni tu aku tak amek kisah sebab aku sendiri tak pernah amek kisah hal tu semua..aku cuma rasa congrats sebab 13 jun ni anniversary korang.tahniah dong.

  3. Sendra says:

    >benda kau tak dapat tiket ke tak dapat apa2 ke pasal nuffies kali ni tu aku tak amek kisah sebab aku sendiri tak pernah amek kisah hal tu semua..aku cuma rasa congrats sebab 13 jun ni anniversary korang.tahniah dong.

  4. Hizami Rahim says:

    >oh.ku dapat tiket toy story 3 tu.tapi ku beri kawan2.sebab tak dpt dtg.hehe.;0jgn sedih2.ada banyak lagi peluang.

  5. >relek bro..jangan sedey2.lebih bermakna kalau ko suprise beli tiket gold class utk wife ko..baru romantik dok kerusi berdua..hehehe (oppss nanti kantoi plak dia baca)apa pun congrats on your anniversary!

  6. >hak3!tak pe bean!nnt lain kali kau gigih lebih sikit!entri mister potato pun aku tak dapat!sebab, kekuranggan kehebatan photoshop!haih~

  7. helena's says:

    >nak g umah kakatsh bgtau yah..

  8. Anak Perak says:

    >senasib la kita bean.rasa macam nak merajuk dah. aku pon rasa diorang nek menyampah org same jer dok redeem.wakaka..

  9. akuzle says:

    >salam, sedara….sy neh br dpt rm1.41 tp x majuk pon ngan Nuffng….eheheheeh (dlm hati…huhuhuhhuhuu)tp, yerlaa kan? dh slalu diberi perhatian tetiba x der, mmglaa terasa kan? sabau2….

  10. BeaN MorENo says:

    >skyone – ko tak submit…aku submit

  11. BeaN MorENo says:

    >sendra – thanks…haha

  12. BeaN MorENo says:

    >hizami – dah ok dah ni..hoho

  13. BeaN MorENo says:

    >FTN – ces ko bagi kantoi lah bro…hahaha

  14. BeaN MorENo says:

    >hakim – dah terlebih gigih dah ni

  15. BeaN MorENo says:

    >cikhel – ari sabtu

  16. BeaN MorENo says:

    >bibi – tgh rileks ar ni

  17. BeaN MorENo says:

    >anak perak – tulah patutlah masa tgk citer karate kid rob macam sedih je tgk aku

  18. BeaN MorENo says:

    >akuzle – saje2 je…haha

  19. >wah..baju sedondon tu..best nya…so nice in pics!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s