>TERIMA KASIH LANA NORDIN YANG MANTAP

>


Selamat petang,terasa bosan bila duduk rumah tak buat apa2.So selaku surirumah 7 hari saya akan update blog dengan rajin nya sebab saya still tak tau situasi office baru nanti.Harap2 boleh online seperti biasa ye.Jadi tanpa rasa bersalah saya up kan satu post ni.Sebelum tu saya nak announce yang cikhel dah pakai domain sendiri.Sekarang bukan Helenalatisha tapi cikpoyo oops cikhelena ok.So sila update ini barang.


Saya seharusnya berterima kasih kepada artis seksi yang sememangnya seksi dan mempunyai susuk badan yang menarik iaitu Lana Nordin sebab dia membuatkan blog saya meriah.Sayapun tak pasti apa yang korang cari pasal Lana Nordin kat dalam blog ni.Tapi mintak maaf tiada gambar naked Lana Nordin di sini sebab ini bukan blog lucah ye.Kalau ada gambar Lana Nordin naked sayapun nak (ooops.takdelah main2 je).Sejak entri CELEBRITY WHO STINKS blog ini meriah dengan readers yang ingin mencari info or gambar pasal Lana Nordin.Tak dinafikan minah ni memang hotpun dan kat google Lana Nordin merupakan satu keyword yang hot mengalahkan Lana Lang.


Hm,tapi yang tak bestnya bila ada pulak keyword2 tak best masuk dalm blog ni.Sayapun tak faham macam manalah boleh tersesat pulak keyword2 yang sebegini rupa.Terasa macam blog ni kehilangan kesuciannnya.hak3…


Kadang2 rasa macam kelakar bila tengok keyword yang no 2 tuh.Itu kerja gila beb.Tak sanggup saya buat benda2 macam tu mau kena potong gaji saya tau tak?Anyway thanks to all readers dan pencari gersang sebab tersesat masuk blog ni.Saya tak mintak tapi korang yang tersesat ye jangan pulak report polis cakap blog ni bagi wrong info sebab nanti korang yang kena balik.hak3…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Bean Moreno, Entertainments, Gambar Lana Nordin, Keyword Panas, Lana Nordin, Suterablogger. Bookmark the permalink.

13 Responses to >TERIMA KASIH LANA NORDIN YANG MANTAP

  1. >gersang gila mereka semua itu!! hahaha

  2. BeaN MorENo says:

    >FTN – hahaha…itu la pasal…mungkin melayu boleh dah close kot…hhoho

  3. ~ ReD ~ says:

    >kalau x silap, lana ni kira pamela anderson Msia. sebab berbuah dada besau.huhu

  4. BeaN MorENo says:

    >red – betul ke?saya tak tau (sebenarnya buat2 tak tau)

  5. :: iManja :: says:

    >ek elaaaaaaa……tk bleh bla langsung….ape jadah dok search bebenda ngarut ni

  6. Encik Tikus says:

    >pelik betul keyword2 yang muncul dekaat situ, hahakšŸ˜›

  7. BeaN MorENo says:

    >imanja – tau takpe…

  8. BeaN MorENo says:

    >encik tikus – itulah akupun tgh pening

  9. helena's says:

    >cikpoyo?bean!kuang ajaaaaaaaaaaaaaaaa!cisciscisciscis!!!!cikhelena comel baru okay!hakk

  10. ..nOj.. says:

    >hehehe. mmg byk la keyword masuk carik cite sex la, cite lucah la. ramai penggila sex diluar sana. :p

  11. kak ina kl says:

    >salam bean..tahniah dapat kerja baru..dapat kat area mana ek?org skrg memang suker cari benda camtu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s