>Celebrities Who Stink

>Selamat petang wahhh walaupun saya sebenarnya dalam perjalanan mengambil datin seri aien tapi saya masih sempat untuk melakukan tugasan sebagai blogger yang alert terhadap alam persekitaran hak3 tajuk yang diberikan kali ini agak menguji minda romantik saya “Celebrities Who Stink” sapa korang rasa selebriti yang mempunyai bau yang agak tidak senonoh atau dalam bahasa kasarnya busuk?

saya dengan bangganya telah memilih Lana Nordin kenal? ye dia adalah salah seorang selebriti yang berani nak mampus menggayakan aksi aksi dengan pakaian yang sangat daring atau dalam bahasa lembutnye seksi gila vavis hak3

kenapa saya kata dia busuk?ok sudah lihat gambar nya?pakaian apakah yang dipakainya?wowwww terkeluar bijik mata saya tapi takpe saya ada aien yang lagi seksi di mata romantik saya hak3 pada firasat saya lana nordin ni busuk sebab dia suka sangat pakai baju takde lengan pastu pakai skirt pendek pendek korang rasa kenapa dia pakai macamtu?ye sebab dua busuk lah hak3 sebab tu dia kene dedahkan semua tu supaya hilang sikit bau busuk itu

jadi kepada lana nordin saya nasihatkan kamu membeli produk ini memang terbaik sebagai langkah mengatasi bau busuk itu kang mana-mana produksi tanak amik pulak lana berlakon  saya pulak yang kene ganti hak3
produk adidas ni memang terbaik!cubalah!

okay apa kata kita layan video ni pulak lagi best :

episode 36

episode 37

episode 38

episode 39

Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

~babai =)

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

8 Responses to >Celebrities Who Stink

  1. >I mean, Ive always wondered, do celebrities butts stink? Can you honestly imagine Jessica Albas butt stinking like all hell after a hard day on the movie set.

  2. Liza says:

    >topic of the entry sgt kontroversi!

  3. Encik Tikus says:

    >haha,mane tau dia busuk ? kau nih memandai je,miahaha peace bro🙂

  4. mizzura says:

    >wow…ini statement daring nih..tak terpikir pun pasal dia..anyway.. terbaek!!

  5. >haha.abis la kauuu lana nordin serang karang.haha

  6. kak anie says:

    >Bean…tajuk untuk minggu ni memang kontroversi…serba salah nak buat kan..?Tapi akak memang tak minat si Lana Nordin tu…ntah…tak berkenan…hehehe

  7. tulus sweet says:

    >tak kenal pun minah tuh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s