>ENTERTAINMENT : BRITNEY SPEARS MAHU MAYAT DIAWET SELEPAS MATI

>


Selamat tengahari ye semua.Saya sempat update ni sebab tengah siapkan report so sementara otak masih beku saya update news yang saya terbaca tadi kat kedai mamak sambil makan megi goreng.Semalam saya cerita pasal artis Hollywood mati je kan,tapi kali ni saya nak cerita pasal celebrity Hollywood yang still hidup tapi dah berangan nak mati.Hahaha mungkin dah cukup amal kot.



Korang mesti kenal Britney Spears kan.Kalau tak kenal sila tanya en.Google ye.Tadi saya ada terbaca pasal dia kat surat khabar.Korang pun tau yang dia ni memang suka buat kontroversi bodoh dalam dunia hiburan ni.Tak habis2 dengan isu yang tak sepatutnya dia buat sebagai world entertainer.Kali ni dia timbul satu idea untuk membekukan mayat dia selepas kematiannya.Alasan dia ialah supaya orang masa hadapan dapat melihat kelincahan dia beraksi.Owh please lah weyh kalau dah mati tu macam mana ko nak bangun balik tak logiklah.

Menurut satu berita ada satu syarikat yang bernama Yayasan Alcor Life Extension yang telah beroperasi sejak 1972 menawarkan khidmat mengawet mayat dengan menggunkan nitrogen.Teknologi ni dipanggil “pembekuan cryogenic”.Diorang menggunakan suhu sejuk terlampau untuk mengekalkan nyawa manusia dengan tujuan mengembalikan kesihatan apabila ada teknologi untuknya di masa depan.Apa punya mengarutlah diorang ni.Menurut sumber mayat Walt Disney juga telah dibekukan menggunakan teknik ni.

p/s :
– Artikel kredit kepada Berita Harian
– Makin pelik…Semakin maju manusia maka ia akan menjadi semakin bodoh
– Manusia dah tak tau apa itu TUHAN!
– Duit banyak tapi kalau otak dungupun tak leh jadi apa pun
** saya merupakan salah seorang peminat Britney dahulu kala…itu dulu…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Bean Moreno, Blogging, Britney Spears, Entertainments, Suterablogger. Bookmark the permalink.

19 Responses to >ENTERTAINMENT : BRITNEY SPEARS MAHU MAYAT DIAWET SELEPAS MATI

  1. Hazzy Ishak says:

    >lady gaga pulak nak mati atas pentas gila

  2. BeaN MorENo says:

    >hazzy – itulah…diorang ni dah makin bodoh dah…hak3

  3. rammyd says:

    >itulah kalau orang tak tahu hukum hakam

  4. Epul Azimi says:

    >org takde pegangan camtulah jadinye…ish3

  5. BeaN MorENo says:

    >rammyd – hehe…tulah…memang akal letak kat tong sampah

  6. helena's says:

    >populer sampai jadi bodoh.haha

  7. BeaN MorENo says:

    >tulah…dah jadi dungu habis…harapkan cantik je

  8. Farah Ain says:

    >mungkin die perlukn populariti selepas die tiada.haha

  9. iddinm says:

    >kalau aku mati aku mengharapkan agar aku diuruskan dengan cara yang betul

  10. Hizami Rahim says:

    >haha.kesian.hidup balik tapi tetap kedut2 haha.sengal.tak logik.;)

  11. hanaKir@ says:

    >heee…die glamer da turun kot..xya la..wat malu jep

  12. >bahahahahaha!hebat mak cik sekor ni!kahwin tak sampai 24 hours, anak nak di buang dari balkoni, pernah botak, cium mulut dengan madonna, haih~dah nak mati dah tu~kejap je lagi~wakakakaka

  13. BeaN MorENo says:

    >farah ain – dah mati nak popular buat apa lagi…hak3…baik dia start belajar soalan2 bocor…hak3

  14. BeaN MorENo says:

    >iddinm – samalah kita

  15. BeaN MorENo says:

    >hizami – apa dia kira janji boleh tunjuk b**bs…hak3

  16. BeaN MorENo says:

    >hanaKir@ – haha

  17. BeaN MorENo says:

    >hakimfaridzul – hahaha

  18. >Ha ha ha very great sharing by admin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s