>I WANNA WATCH TOYS STORY 3

>

Korang nampak tak gambar apa kat atas tuh?Itu adalah gambar cerita kartun 3D yang memang top kat dalam dunia iaitu Toy Story 3.Cerita ni start kalau tak silap masa saya form 3 dan masa tu saya kat MRSM Terendak yang sememangnya susah nak dapat tengok video.Dulu saya minat tengok cerita ni sebab banyak barang2 mainan yang cute2 (saya juga salah seorang peminat game Digimon.OOOpps).

Apa yang menariknya cerita ni ialah gambar dia memang cantik.Saya tak suka sangat yang terlalu nampak real macam Christmas Carol.Toy story ni nampak je macam untuk budak tapi moral value dia memang banyak terutama sekali pasal Friendship.


Dalam banyak2 watak saya meman suka watak Buzz Lightyear.Memang cool sebab perwatakan dia agak sombong dan cool.pastu colour diapun agak menarik kalau nak dibandingkan dengan watak2 kartun lain.Gadget2 yang dia pakaipun memang best.

So saya nak share sikit pasal watak baru yang saya rasa macam best dalam Toy Story 3 ni.Saya akan tunjuk gambar kat korang untuk korang tengok ye.Ni lah watak baru yang saya minat tengok :


Kenapa saya minat watak ni.Sebab dia kelihatan comel dan nakal.Rasanya dia ni watak ganas dalam Toy Story 3 nama dia Sparks (bukan Spark Remp-IT).Apa pendapata korang?Korang suka tak tengok cerita ni?kalau suka jangan lupa gi apply tiket dari Nuffnang ye.Nak apply baca [sini]

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in nuffnang, Nuffnang tu Apa?, Toy Story 3. Bookmark the permalink.

12 Responses to >I WANNA WATCH TOYS STORY 3

  1. >ini 3D kan?? perghh yang sebelum ni pun dh best…yang ke 3 ni mesti lagi best…

  2. BeaN MorENo says:

    >tulah memang 3dpun.tu yang try apply tiket nih

  3. >Wowwwwww nk tgok gak!!citer fav masa budak² dulu..Now in 3D, cayalah!Love,PojiePooh Abdullah

  4. Yatre Hayati says:

    >suka juga toy story !!! adek beradik kita suka minat..

  5. BeaN MorENo says:

    >poojie – apa lagi cepatlah buat post

  6. BeaN MorENo says:

    >yatre – mintaklah..

  7. >kalo dapat tengok ni sure best..gelak ramai-ramai..hehe

  8. Aidi-Safuan says:

    >haha.. ko minat spark rupanya. nampak ganaz la nih?😛

  9. BeaN MorENo says:

    >FTN – tulah…harap2 dapatlah

  10. BeaN MorENo says:

    >aidi – memanglah…aku ni kan orang skema yang ganaz…grrrrrrrrrrr……takut tak?

  11. MX says:

    >nak tengok chunk…hahaha….best2…tak sabar nak tunggu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s