>ENTERTAINMENT : SUAMI BRITANNY MURPHY MATI

>


Hye selamat pagi,setelah berjalan2 memperbaiki semua peralatan di kolej saya sebentar bersama Kitkat.Memang sedap makan Kitkat korang penah makan tak?hak3…Ini adalah minggu terakhir saya berkhidmat untuk kolej.So saya akan manfaatkan masa terluang ni dengan menyiapkan apa yang patut supaya saya tak jadi Casper the Friendly Ghost yang masih merayap sebab ada unfinish business.Semalam saya dapat invitation lagi untuk Digi Break Free Event.Saya dan Kak Tash dah merancang sesuatu.Khamis pulak saya ada Movie Screening tengok cerita Prince Of Persia bersama Mister Potato.




Tadi masa nak datang kerja saya dengar FlyFM so terdengar berita pasal kematian suami Brittanny Murphy iaitu Simon Mojack (bukan Simon Cowell ye).Setahu saya Brittany Murphy mati pada bulan satu dan kali ni mayat Simon Mojack telah dijumpai mati di kediaman mereka di Los Angeles pada 23 Mei 2010.

nilah rumah diorang kat Los Angeles

Punca Kematian adalah disebabkan sakit jantung yang dialami Simon Mojack.Ada jugak yang mengaitkan kematian ni dengan penyalahgunaan dadah.Tapi tiada bukti kukuh setatkat ni.Kalau korang nak tau umur dia baru je 39 tahun.So dari sini kita dapat simpulkan yang kematian tak kenal umur.Bila2 masa je kita boleh meninggalkan duni yang fana ni.

p/s :
– Mungkin inilah yang dikatakan cinta mati
– Ada tak sesiapa nak follow saya pergi Digi Event Break Free ni sebab aiensepet kerja hari tu.So sapa2 yang berminat sila contact saya ye.

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Avengelist, Brittany Murphy, Digi Breakfree Event, Entertainments, Prince Of Persia, Simon Mojack, Story, Suterablogger. Bookmark the permalink.

10 Responses to >ENTERTAINMENT : SUAMI BRITANNY MURPHY MATI

  1. daydeck86 says:

    >saya nak itut leh tak abang beaneehhehehehehee

  2. BeaN MorENo says:

    >bukan ko nak pergi cuti2 ke?ko pun dapat kan…ces

  3. Hazzy Ishak says:

    >terkejut jgk dgn berita tutetiba je kan

  4. Encik Tikus says:

    >dah sampai seru,kita pon tak boleh nak buat apa kan ?😀

  5. BeaN MorENo says:

    >hazzy – hm tulah…

  6. BeaN MorENo says:

    >Encik tikus – kita tunggu turn je ni

  7. helena's says:

    >rancang apa?saya tatau apa apa pun..

  8. merduwaty says:

    >en bean tunggu turn?? da ready ker?

  9. ~Blabberina~ says:

    >tinggal kat mana ek?kita gi POP gak

  10. Epul Azimi says:

    >nak buat camner,ajal maut ditangan tuhan……

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s