>PROJECT ALPHA : MY WIGGY DESIGN (DESIGN YOUR IDEAL WIGGY)

>

Selamat malam semua,Bean Moreno bukak j3 blog tetiba ternampak banyak blog yang owner dia dah jadi desiner untuk P1 Wimax.Jadi untuk tidak terlepas peluang Bean Moreno menggunakan kebijaksanaan dan juga kekreatifan akal dan minda untuk buat satu design wiggy.Kalau ditanya saya design apa yang saya nak buat untuk P1 Wimax Wiggy saya nak design yang simple tapi cun.Kalau ikut kepala otak saya yang agak gila ni saya nak letak gambar naga (ooops terobses pulak).

Jadi selepas bertafakur saya terfikir nak buat design binatang jugak.Binatang nipun ganas dan melambangkan keberanian dalam hidup.Ia jugak pantas dan memberi maksud yang Wiggy ni mampu memberikan kepantasan kepada pengguna,maka saya nak letak :


Maka Lepas menggabungkan element di atas saya hasilkan wiggy saya sendiri :


Amacam cun tak design Bean Moreno.Ni baru edit photoshop yang tadi outbrain tuh printsceen direct,hehehe..oklah jom layan video Project Alpha :



Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Blogging, Buat Duit Dengan Nuffnang, nuffnang, Nuffnang tu Apa?, Project Alpha. Bookmark the permalink.

16 Responses to >PROJECT ALPHA : MY WIGGY DESIGN (DESIGN YOUR IDEAL WIGGY)

  1. >.wow!.cnteknyeee.hakhak.gud lak bro ^^

  2. BeaN MorENo says:

    >haha…cantik eyh…hahaha..thanks…

  3. >ingat nak try jugak..tapi tengok dah ramai sangat..mcm tak da peluang je..hahagud lak bro

  4. one_are says:

    >smart. it look real.

  5. Epul Azimi says:

    >kiutlah,ade can nk menang ni…

  6. helena's says:

    >saya tgh shoping lah td..saja jek PA ni tau!

  7. BeaN MorENo says:

    >FTN – tulah akupun terlambat bro…diorang ni time aku sangkut kat traffik jam siot tol

  8. BeaN MorENo says:

    >one_are – thanks

  9. BeaN MorENo says:

    >epul – haha..aku hantar lambatlah bro

  10. BeaN MorENo says:

    >cikhel – hahaha itulah pasal..tgk sama ke tak kalau saya bagitau

  11. Anak Perak says:

    >wah cun giler.mampus kena cari kulit harimau. kena return to africa.hehe..

  12. BeaN MorENo says:

    >haha…biasalah bro skang ni kan musim South Africa World Cup

  13. Matjoe says:

    >wow, chunn beb

  14. BeaN MorENo says:

    >matjoe – agak2 boleh jual tak?hak3

  15. hazarimi ♥ says:

    >all the best…design smart dah…hope bleh menang =)

  16. BeaN MorENo says:

    >hazarimi – harap2 lah sebab hantar terlambat seorang

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s