>APA KATA LEPAS GADUH-GADUH LAYAN LAGU MISS NINA

>


Hye selamat hari Ahad.Sekejap je dah malam dan saya bru je lepas ambil Datin Seri aiensepet dari kerja.Hari ahad adalah satu hari yang slow bagi setiap blogger kecuali blogger yang top & pandai SEO.Saya tak heran langsung kalau traffik saya teruk hari ahad sebab memang macam tu.Kalau nak traffik best kena lah rajin sikit.Memang tak boleh nak buat apa2 sebab hari Ahad memang saya nak updatepun malas (abis ni bukan update ke?).

Malam semalam saya dapat buat blogwalking guna blogged.my.Kat sana lebih kurang macam gengblogger jugak banyak blog yang boleh kita baca (blog sendiri pun boleh.hak3).So macam2 ceritalah yang kita boleh tau sebab dah macam baca surat khabar & banyak reporter percuma kat situ (termasuk Bean Moreno).So terbacalah satu blog ni yang agak tak berpuas hati dengan blogger lain.Hehe ini cerita best jarang nak tengok kes2 hangat macam ni.So saya mentelaah semua entri2 dia.Apa yang pentingkan saya suka cara penulisan dia.Cool beb (tak semestinya saya sokong apa yang dia buat).Sampaikan terkeluar bahasa baru iaitu “Tuhan Traffik” wah sungguh advance gitu.


Sebelum ni pun kita ada dengar isu pasal blogger gaduh dengan blogger.Dua2 blogger ni memang top dan semua orang kenal tapi puncanya saya tak tau.Sampai kes saya dengar nak bawak ke court (bukan Courts Mamoth,itu sayapun benci).Owh boleh jadi sampai gitu eyh pergh…Saya bukan nak jadi batu api or apa2 lah kan.Saya ambil jalan tengah dan dua2 blog tu saya tak letak komen.Saya just baca je.Sebab kang tak pasal2 saya kena tuduh pembodek kan. padahal saya masuk blog yang lagi satu tu pun ibarat hari raya.Saya juga tak nak digelar blogger talam dua muka so cukuplah saya bagi pandangan je eyh.

Sayapun tak faham sekarang ni kalau ada pergaduhan antara blogger dah semua berani keluarkan link dan tuju terus kat orang tu.Lepas tu mula balas2 then melibatkan orang lain.Sedar tak kita benda ni akan mewujudkan puak2 antara blogger2.So bila blogger cap ayam macam saya ni blogwalking nak drop komen pun takut.Yelah takut bila kita drop komen nanti ada pulak pihak2 puak Baju Merah marah.Bila drop komen kat puak Baju Merah,kena tembak pulak dengan puak Baju Kuning.Jadi walau apapun yang kita buat satu je yang kita kena ingat,blogging itu adalah subjective sebab tak semua yang kita buat itu orang suka dan tak semua yang orang lain buat kita akan suka.

Daro korang gaduh2 kan apa kata korang buat gath dapat jugak beramas2 kan.ataupun susah sangat layan lagu Miss Nina dengan Colby O’donis ni :




p/s :
– Saya tak sokong Baju Merah dan saya tak sokong Baju Kuning tapi saya sokong Selangor…amacam gerek tak?
– Sayapun pernah juga tak puas hati dengan blogger lain tapi takde sampai keluarkan link dia sebab saya buat entri tu pun atas dasar kawan dan nasihat
– Artis Malaysia dah ramai yang buat feat dengan artis luar…memang baguslah diorang ni

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Bean Moreno, Blogging, Blogwalking, Gaduh, Menulis dengan Bagus, Suterablogger. Bookmark the permalink.

22 Responses to >APA KATA LEPAS GADUH-GADUH LAYAN LAGU MISS NINA

  1. Aus says:

    >hahahak , aku no komen la bean . aku bace gelak je , kadang2 tggl gak komen , hahahak .

  2. BeaN MorENo says:

    >aus – haha..tulah aku nak komen pun jadi takut…biasalah aku ni picisan je

  3. noor afzan says:

    >betul2 terkejut dengan pergaduhan merah dengan kuning tu sampai cam berbalas-balas.ngeri lak rasa.mmg takut gak la nak drop komen.

  4. Kancilbiru says:

    >blog dah jadi tempat meluahkan semua rasa…marah, geram, masam manis pahit semua. kok ya pun nak gaduh, tak yang la letak link. free ja musuh dapat traffik…hehe

  5. >hehehe..banyak term baru lately ni..

  6. Kujie says:

    >budaya FB, tak suka je buat fanpage!p/s – kalau tak suka kak jie, buat fanpage letak link banyak2 ke blog kak jie ye…huhu…tuhan trafik!

  7. >hehe.. pendekatan anda bijak..tp hot la diorg gaduh2 tu..

  8. Hizami Rahim says:

    >miss nina singaporean.;)

  9. Matjoe says:

    >bean, bai aku link, aku nk baca…

  10. redfingger says:

    >kang silap letak komen, kt plak yang kena..:-) hahaha..macam2..

  11. BeaN MorENo says:

    >noorafzan – hehe ntah le…tapi gaduh2 ni bagus jugak sebenarnya boleh lah naik traffik…hak3

  12. BeaN MorENo says:

    >kancil biru – mungkin diorang ni nak cari pahala dalam blogging…kasi traffik hak3…

  13. BeaN MorENo says:

    >faizal – hehe bagus2 boleh kita berselindung dari polis…Uiks?ada kena mengena tak?

  14. BeaN MorENo says:

    >kujie – hak2…kak ji bukan dah ada fanpage ke?hak3

  15. BeaN MorENo says:

    >jard – anda baru kenal saya kah jard…hak3

  16. BeaN MorENo says:

    >hizami – yelah tapi balak dia orang malaysia apa…hak3

  17. BeaN MorENo says:

    >fatehah – kalau saya gaduh ngan fatehah memanglah saya kalah follower saya sikit…cuba fatehah ajak mel gado tgk siapa menang…hak3

  18. BeaN MorENo says:

    >matjoe – tak payah…nanti aku dapat dosa…hak3

  19. BeaN MorENo says:

    >refinger – hak3 tulah…tak pasal2 traffik up nanti…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s