>ENTRI SANTAI : LAGU WORLD CUP 2010 + TRANSFORMER 3

>


Selamat pagi,hari ni saya lambat ke kolej (saya bukan student ye).Jalan jam bercampur terlambat bangun semalam.Semalam saya tak sempat nak update blog sebab balik lambat just sempat reply komen yang mana ada.Saya juga dah lama tak blogwalking sebab internet sini terlalu slow dan masa yang terhad.Dulu saya agak bebas seba  ada bilik sendiri tapi sekarang saya duduk di tempat yang terbuka (open air.hak3) so kena jaga perilaku saya sebagai seorang budak baik.

Mamang hot & Spicy siap ada pepper lagi

Tadi masa on the way datang kerja saya dengar radio FlyFM.Tetiba diorang bukak topik pasal Transformer 3.Macam yang kita tau Transformer 3 adalah sequel kepada Revenge Of The Fallen.Korang nak tau something tak?Dalam sequel ni mungkin watak awek cun yang korang idam2 kan itu tiada lagi.Micheal Bay nak cari orang baru untuk gantikan Megan Fox.Owh no!!!Tolong jangan tukar Megan Fox dah cukup hot dah beb.Kalau tukar mesti rating cerita ni jatuh mendadak.Terus terang bagi saya Megan Fox adalah wanita yang cukup2 hot (jangan menggatal Bean,awak tu dah kahwin).Jadi kalau ditukar,siapa yang korang rasa boleh ganti Megan Fox?Adakah :

MILEY CYRUS :

Minah ni terlalu muda lah.Belum sampai time dia

ANGELINA JOLIE :

Tua sangat pulak tapi still hot

 KATE HUDSON :

Terlampau lemah gemalai pulak

Jadi korang rasa siapa yang boleh ganti watak Megan Fox dalam transformer ataupun patut dikekalkan dia dalam citer tu.Sayapun tak sure kenapa Micheal Bay nak tukar dia.Mungkin ada masalah disiplin (kacau laki orang kot…ooops).Nanti saya try telephone Micheal Bay tanya eyh.

Demam World Cup dah nak terasa hangatnya.Saya memang suka tengok bola dan macam entry lepas saya akan sokong Spain.Nak tau kenapa sila baca [sini].Shakira sekali lagi dapat job nyanyi lagu tema World Cup 2010.Saya dengar lagu ni pun pagi tadi kat radio.Boleh tahan best la.Tajuk dia ialah WAKA WAKA.So kalau korang nak dengar lagu ni bolehlah layan kat bawah ni eyh :


p/s :– Mungkin Rima Fakih kot yang ganti Megan Fox sebab dia ratu Pole Dancer…hak3…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Artis, Bean Moreno, Blogging, Entertainments, Megan Fox, Shakira, Suterablogger, Transformer 3, World Cup 2010. Bookmark the permalink.

15 Responses to >ENTRI SANTAI : LAGU WORLD CUP 2010 + TRANSFORMER 3

  1. helena's says:

    >saya spapin bean spain!!yeay!demam lagik lah ,,bencik!@

  2. helena's says:

    >alah tukar ngan nurkhiriah ke apa salahnya..hebat dia tu😛

  3. Hizami Rahim says:

    >ahha.megan fox ni jahat wo.dia tak kenang budi orang yg naikkan nama dia.and she's a diva walaupun baru setahun jagung.dahsyat.that's why sekarang cerita cerita pasal megan fox dah kurang.kena boikot kot.ahha.sukahati je buat spekulasi.sorry.;)

  4. BeaN MorENo says:

    >sikhel – haha…spain gempak tahun ni

  5. BeaN MorENo says:

    >cikhel – baik cakap ganti dengan sarimah ibrahim je

  6. >tak minat la dgn miley cyrus. T_____T*ronaldinho main tak masa world cup nnt?

  7. chokilala says:

    >kehkeh. sebab kakak megan fox ni mungkin juga boleh juga jadi abang megat fuad. haha. cuba google, banyak rumours cakap dia ni khunsa. dulu dia lelaki. kekekeperempuan cerita pirates tu sesuai kot. lawa tapi macam lasak juga. hehehe

  8. Matjoe says:

    >aku propose lindsay lohan

  9. encik tikus says:

    >Baik ganti dengan Pam Malaysia.Si lina tuh,okey tak ? Hot pon Hot,buhaaha

  10. BeaN MorENo says:

    >hizami – biasalah orang putih…kita orang coklat lain sikit peradaban…

  11. BeaN MorENo says:

    >chokilala – uiks hancur luluh hatiku

  12. BeaN MorENo says:

    >mat joe – ko pilih nak yang BB je…

  13. Anak Perak says:

    >alo tak best la megan fox x berlakon dlm transformers 3.tp klu nk ganti biar lg hot dari dia.haha..

  14. anisizatyA.J says:

    >too bad megan wont be in transformers anymore, shes freakin hot (okay why do i sound like a lesbian right now? hahah)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s