>PERGOLAKAN DI HOLLYWOOD – GAGA VS AGUILERA & ADAM LAMBERT VS BILL KAULITZ

>


Hye semua,dah lunch.Saya pukul 2 baru lunch.Actually tgh prepare report sikit.Tetiba terasa nak cerita pasal isu gaduh2 ni.Macam yang kita tau kat dunia blog ada satu pergaduhan tapi mungkin dah settle kot (apa lembab ko dapat berita ni Bean).Harap dapat diselesaikan dengan aman ye memandangkan dua2 nama besar dalam arena blogging Melayu.

Kalau korang nak tau kat Hollywood sekarang ada dua pergaduhan besar yang melibatkan bintang2 or artis2 top kat sana.Actually benda gaduh2,saman2 dan & cium2 (ooops) dah biasa kat sana.Tapi benda jadi kecoh disebabkan benda yang remeh.Masing2 dengan ego masing2.

PERGADUHAN PERTAMA :

CHRISTINA AGUILERA VS LADY GAGA

Dua2 ni nama besar yang tak perlu saya tulis profile company mereka.hak3…Masing2 ada lagu2 yang best dan masing2 ada oengaruh music tersendiri dan mungkin juga terpengaruh dengan alkohol (normal lah tu).Pergaduhan mereka bermula selepas Lady Gaga dengan selamba maknyah menyindir Christina Aguilera dengan mengatakan minah ni ciplak imej dia.Hoho,tak dinafikan memang diorang ni adalah trend setter.Tapi persoalannya siapa yang start dalam dunia muzik.Tapi Christina Aguilera dengan rileks magi ayat pedas kat Gaga :

“Saya telah berada dalam industry lebih dari sedekad dan biarlah kerja menetukan kehebatan saya”

Sayapun tak tau sejak bila dia pandai cakap Malayu tapi itu adalah ayat yang dia bagi kat Gaga (saya translate je).Tapi last2 Christina Aguilera cakap :

“I dont hate Lady Gaga

PERGADUHAN KEDUA :

ADAM LAMBERT VS BILL KAULITZ

Yang ni pun actually sama kes je.Siapa yang tak kenal Adam Lambert.Dia pemenang tempat kedua American Idol dan tengah meletup2 sekarang ni.Saya salah seorang peminat dia tetapi saya tidak seperti dia.hak3..Dia berselisih faham dengan vokalis Tokio Hotel yang bikin panas kat OU hari tuh.Puncanya ialah Bill Kaulitz cakap Adam Lambert ni tiru gaya dia yang suka make up.Tapi dengan rileks Adam Lambert keluarkan statement :

“Siapa kata saya tiru dia.Saya start make up ni dari umur saya 12 tahun”

Tapi kalau nak ikut logik pun Adam Lambert yang top dulu.Tokio Hotel rasanya baru2 je nak up (padahal memang saya menyampah dengan Tokio Hotel).

Jadi SIAPA TIRU SIAPA?Tak tau pulak imej pun boleh diplagiat…hak3…cubalah cari identity sendiri….

p/s :
– Entri takde gambar sebab photoshop atau photoscape tiada dalam komputer

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Adam Lambert, Article, Bill Kaulitz, Blogging, Christina Aguilera, Entertainments, Lady Gaga, Lelaki Jambu. Bookmark the permalink.

14 Responses to >PERGOLAKAN DI HOLLYWOOD – GAGA VS AGUILERA & ADAM LAMBERT VS BILL KAULITZ

  1. Sharinginfoz says:

    >macam2 kisah mereka kan

  2. BeaN MorENo says:

    >sharinginfo – tulah pasal

  3. one_are says:

    >mmg r nampak xtina tiru gaga sbb album baru xtina yg BARU keluar ni ada style2 gaga cket. yg lambert ngn tokio hotel tu, mmg tokio hotel tu baru nak up, lambert dah lama popular.. tp dlm AI lambert stakat pakai celak jer..

  4. BeaN MorENo says:

    >one_are – betul jugak

  5. >agak2 bile kite nak gadOh😛

  6. >kalau diikutkan, isu kecil2 pun boleh jadi pergaduhan… malaywood pun tak tercuali kan

  7. BeaN MorENo says:

    >miss lolly – mai lah gaduh…boleh jugak…hak3…apa ada hal gaduh dengan blogger popular macam cik lolly

  8. BeaN MorENo says:

    >nuraalin – tulah…kat Malaysia gaduh isu rampas laki

  9. Anonymous says:

    >sedang cube untuk tiru tiru bloger2 handal macam bean moreno..=)

  10. BeaN MorENo says:

    >anon – uiks…saya handal kah?

  11. >Dude, Tokio Hotel has been around for years and years lah.Anyway, bagi aku takde sape tiru sape. C'mon, that image, US emo kids dah lame buat lah. Nak kate Billie Joe Armstrong of Greenday yg start pun boleh! Cehh.

  12. BeaN MorENo says:

    >atreyu strange – tulah memang dah lama tapi kalau dia nak cakap itu image dia tak boleh jugak sebab macam u cakaplah Billie Joe lagi lama cuma dia takde make up tebal je…hak3

  13. ..nOj.. says:

    >adam lambert ngan bill kaulitz langsung x sama. adam lambert hanya pakai celak je. si bill plak beria ngan aisyedow dan maskara.

  14. BeaN MorENo says:

    >noj – ntah…tak tau lah pulak..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s