>ENTRI PEMBUKAAN PADA HARI ISNIN – MENTOR + AF8

>


Selamat pagi,hari ni saya terlambat 10 minit masuk office.Jalan jam pulak hari ni.Hari ni saya akan siapkan baki2 kerja yang tinggal di sini.Sebab saya akan serahkan tugas saya pada IT person yang baru.Harap2 dia boleh harung kehidupan kat sini.Saya akan cuba hilangkan perasaan “Monday Blues” untuk mencapai target saya iaitu “Kerja Selesai Hati Senang”.Kalau korang nak tips tunggu petang2 sikit sebab kalau saya bagi tips pagi2 ni dah tentu korang malas nak buat.Jadi entri ni adalah entri santai untuk rehat2kan kepala otak je.


Semalam saya boleh terlayan Mentor.Sebenarnya saya pun tak tau sangat pasal mentor dan protege.Setiap pagi bila saya lalu Seri Pentas mesti nampak banner Mentor gambar Joe Flizzow,Dayang,Mus May,Ziana Zain,Mas Idayu dan siapa ntah.hak3…Nama Protege satu hape pun memang saya tak tau.Tetiba semalam tengok Mentor Ziana Zain announce yang protege dia digugurkan.Siapa lagi kalau bukan Thalia.Protege baru dia nama MOHD (suara boleh tahan tapi muka ada style macam Black ar…tiru ke apa?).Alasan dia adalah Thalia belum cukup bersedia nak masuk competition besar macam ni.Hm,ye ke?Ntah lah itu dia punya hal.

Macam semalam yang saya cerita,saya tertarik dengan persembahan Ayim iaitu protege Mus May.Gila boleh dia tarik high note macam Mus May.Respect ar sama lu bro.Saya pernah bawak lagu May masa karok tapi lepas tu balik2 suara jadi suara itik.hak3…Protege kumpulan lain saya tak tengok lagi.Mungkin ada yang best juga.So dari layan AF8 yang gedik tu baik saya layan Mentor.Baru dapat kepuasan.Dan kalau tak sila Ain adalah peserta terakhir AF8 yang tersingkir.

Oklah nak sambung kerja.Kalau tak sampai bila2pun tak siap.Harap korang enjoy di “Monday Blues” ye…

p/s :
– Tak pasal2 saya jadi wartawan hiburan pagi ni

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Af8, Article, Ayim, Blogging, Mentor, Mus May. Bookmark the permalink.

17 Responses to >ENTRI PEMBUKAAN PADA HARI ISNIN – MENTOR + AF8

  1. encik tikus says:

    >Ayim memang best bro

  2. Hazzy Ishak says:

    >tak suka ayimhe he he

  3. BeaN MorENo says:

    >encik tikus – tu lah pasal

  4. BeaN MorENo says:

    >hazzy – ye ke?saya tgk ok je…haha

  5. >sokong hazzy.. kurang minat ngan ayim… suka protege joe flizzow, lupa plak nama dia

  6. penaberkala says:

    >skang ni mentor lebih best dari AF

  7. Hizami Rahim says:

    >haha.teruskan menonton.;)

  8. >hehe ayat "TER" layan tu yg takleh bla. ngee. layan jela mentor tu..best ape skrg..byk kezutannn ! dah mcm af dah!ppepun suka ayat "kerja selesai hati senang"🙂

  9. BeaN MorENo says:

    >nuraalin – hensem apa si ayim tuh…hak3

  10. BeaN MorENo says:

    >penaberkala – betul2

  11. BeaN MorENo says:

    >hizami – hehe…lepas ni nak layan imam muda pulak

  12. BeaN MorENo says:

    >eyka – hak2 thanks2

  13. helena's says:

    >saya terdemam lah rini..

  14. BeaN MorENo says:

    >cikhel – haha…tulah tipu lagi…

  15. >semalam tak sempat nak tgk. terlepas sebab layan cerita sengal kick-ass! grrrr. T___T

  16. BeaN MorENo says:

    >mai- best kan cite sengal tuh…haha

  17. Matjoe says:

    >fewwwiittttt. laju nampak internet….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s