>BILA DAPAT BERITA BAIK TU MUNGKIN PETANDA BERITA TAK BAIK

>


Selamat petang semua,saya Bean Moreno baru lepas mengangkat cpu2 yang sepatutnya telah dibuang sebab cpu2 lama tu zaman Chin Peng pun dah tak dipakai.Memang kerja macam ni boleh membuat bisep saya naik tanpa perlu angkat dumbbell,pumping 100x mahupun main tumbuk punch bag.So kalau siapa nak jadi kuat mari bekerja di office saya.Korang jugak tak perlu beli stock Milo cuma kena beli stock Tongkat Ali Power Root je. 

Saya ada dua berita baik untuk dikongsikan dan satu berita buruk.Yang mana korang nak dengar dulu?Ok senang macam nilah berebut nak tau kan.Saya bagitau berita baik dulu sebab ada dua kan.Berita baik pertama ialah “Steven Gerrard” ni akan berpindah ke tempat baru dan dah tanda tangan contract tadi.Yang kedua,saya boleh terlupa saya ada apply untuk tiket wayang.Tetiba dapat email tadi saya boleh blur dan tanya diri sendiri macam mana saya boleh dapat tiket ni :

klik untuk tumbesaran sempurna

Oklah sekarang tiba untuk berita sedih.Harap korang jangan nagis dan jangan buat keputusan untuk terjun bangunan tingkat 14 ok.Terima keputusan ini seadanya.Sebab benda yang perit harus kita terima dengan tenang walaupun itu akan buat kita kecewa.Cuba korang baca ni :

klik untuk tumbesaran sempurna

Tak dapat pulak.Susah2 je saya hantar memanglah lambat sikit tapi beza 2 orang je pun.Tak berperi kemanusiaan lah Project Alpha ni.Tapi takpe saya tetap takkan mengaku kalah.Mesti cuba dan cuba lagi.Walaupun diorang selamba maknyah reject entri saya.Jangan takut saya akan try lagi.Macam tu jugak korang jangan tak dapat sekali terus give away up (feewit Bean pangkah word lagi lah).Disebabkan korang tak mengerti apa itu putus asa saya nak korang dengar.Yang putus asa pun boleh dengan termasuk putus cinta dan juga putus hubungan….

KUMPULAN API – PELITA
P/S :– Lagu ni jugak saya nak tujukan kepada pemain Badminton Negara untuk Piala Thomas.Pemain Piala Uber mintak maaf kamu mengecewakan saya.Harap boleh pergi final

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Bean Moreno, Bloggers, Blogging, Decent2, nuffnang, Nuffnang tu Apa?. Bookmark the permalink.

16 Responses to >BILA DAPAT BERITA BAIK TU MUNGKIN PETANDA BERITA TAK BAIK

  1. Ery Farieha says:

    >dpt berita baik & burukadil la tudr aku, due2 x dpthaha

  2. >berita buruk x dpt projek tu ea.. xpe2..nak kaya mesti takleh give away.. eh silap….lupe plak encik bean main pangkah2 tadi.. HA..nak kaya takleh give up! huhups> drpd eyka lgsung tak mencuba….

  3. >dua – dua aku ilek , hahahak .jels .

  4. >shaye juge dapat tiket tu. berita gembira.tapi berita buruknye, takdapat pegi sebab esoknye ade kelas.so, tak buley ngade2 nak lari balik kL. kena duduk johor diam2. haha~

  5. >Xpelaaa…Pojie lagi sedih..Pojie siang² dah undur diri sbb tau xkan dapat punyer..Malas dah!Fedup!Love,PojiePooh Abdullah

  6. ~ ReD ~ says:

    >sadis gak malaysia kalah .isk3

  7. ct fad says:

    >salam ..best le dpt tgok wayang..tp yg project alpha tu ,sekali je x dpt kan..yg minggu2 lain mesti bean sapu bersih..hehhehehaku nyer selalu gak kene reject psl selalu lambat kot..huhu sedih jer..

  8. kak ina kl says:

    >tak per encik bean..ada lagi kan..skrg baru 25 episod…cuber dan cuber lagi cam akak ni kan..tak menyerah kalah.

  9. BeaN MorENo says:

    >ery – habis tak mencuba macam mana?hak3

  10. BeaN MorENo says:

    >cik eyka – hak3….takde kecewa sangatpun…hoho

  11. BeaN MorENo says:

    >aus – ko buffered belambak aus…takpe

  12. BeaN MorENo says:

    >nemo – hehe nasiblah kan itu rutin student

  13. BeaN MorENo says:

    >pojie – takpe cuba lagi

  14. BeaN MorENo says:

    >red – itulah…takpe piala thomas still ada lagi

  15. BeaN MorENo says:

    >ct fad – mana ada sapu tiga kali tak dapat

  16. BeaN MorENo says:

    >kak ina -akak dah ada tali barut semua inform…hak3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s