>PROJECT ALPHA : HOW MANY WIGGIES

>


Waduh2 apahal makin susah nak dapat duit Project Alpha ni.Dulu senang2 je buat entri dapat sekarang dah macam masuk kelas Add Math pulak.Mungkin cabaran kali ni lagi susah daripada belajar Trigonometri.Minggu ni nak kene mengira bilangan Wiggies.Macam tau2 je saya baru balik dari P1stop.Dah lah Bean Moreno ni ada migrain kasi task yang banyak guna penglihatan dua alam (wah cerita DR Rozmi tuh).


jadi dalam keresahan saya teka benda ni ada 220 (aceh…mana dah tau kan saya meniru).Jadi kali ni terpaksa saya plagiat jawapan orang yang dah hantar.Terima kasih ye siapa yang hantar dulu…hak3…

Dah puas layan Wiggies kan jom layan Project Alpha Video pulak :

EPISOD 22 :

EPISOD 23 :

EPISOD 24 :

EPISOD 25 :

Amacam dah puas tengok si Cheesie tuh.Kalau nak ngorat kena jadi top earner cam Kenny Sia Ok.Kalau takat duit Nuffnang just macam saya je jangan mimpi.


Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Bean Moreno, Buat Duit Dengan Nuffnang, nuffnang, Nuffnang tu Apa?, Project Alpha. Bookmark the permalink.

4 Responses to >PROJECT ALPHA : HOW MANY WIGGIES

  1. hans says:

    >biasalahmakin ramai orang join makin susah lah nak menanghohoho

  2. BeaN MorENo says:

    >hans – hak3…betul2

  3. >Plagiat jawapan aku! Haha..

  4. BeaN MorENo says:

    >haha taklah aku plagiat jawapan kakina ngan jai..kalau dia plagiat ko aku tak tau…hak3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s