>ENTRI SUKA HATI

>


Sorry semalam teremo sikit eyh.Yelah manusia diciptakan dengan pelbagai perasaan betul tak?Hari ni saya sampai awal ke office sebab aiensepet masuk kerja awal.Dia dah maju dah pakai Blackberry Bold 9700.Saya bila lagi?Tunggulah kalau ada rezeki esok lusa pakailah.Tapi semalam masa jenjalan kat Low Yatt saya ada tertarik dengn satu hp LG touch screen.Sayapun lupalah model dia.Mungkin kalau saya menang Pizzahut baru saya beli.Sekarang ni bukan takde duit.Tapi duit nak kena buat benda yang lebih penting dari HP.Manalah tau nanti masa Event Digi Breakfree dapat HP free.Dah tak payah membazir duit.Itupun kalau menang.Costumpun tak tau nak pakai apa.


Seperti mana yang kita tau,Malaysia berjaya melayakkan diri ke Semi Piala Thomas dengan mengalahkan Denmark 3-2.Lu orang bikin gua suspen lah player.Dan seperti mana yang korang tau Saya berjaya menyelamatkan maruah negara (pergh punya perasan ko Bean).Takdelah Hafiz Hashim menjadi hero walaupun Dato Lee yang bagi semangat dapatkan mata pertama.Saya dah patah semangat bila Wong Choon Han kalah (itu tak terkejut sangat sebab tgk gaya dia main dengan Jepun dah tau dah).Nampak cam senang je main badminton tapi nak menang…fuh…

Oklah ada kerja nak kene buat.Nak makan dulu…nanti kalau ada masa saya update something yang ada faedah.Entri ni untuk tarik mood je.Hope jangan meyumpah bila baca eyh…hak3…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Bloggers, Blogging, Suterablogger. Bookmark the permalink.

8 Responses to >ENTRI SUKA HATI

  1. ✿nkara✿ says:

    >tahniah pada pasukan malaysia!(walaupon tak tengok)huhu…

  2. Hazzy Ishak says:

    >beregu kedua paling mendebarkan kotselain hafiz hashimkat umah asyik terjerit2 jehe he he

  3. ::dazlaila:: says:

    >haisssssssssssssss… kekekeke..larikkkkkkkkk

  4. encik tikus says:

    >Syabas kepada pemain malaysia :DJom jenguk entry terbaru dekat blog saye😀

  5. BeaN MorENo says:

    >nkara – ya saya gembira

  6. BeaN MorENo says:

    >hazzy – nasib baik saya just baca je…kalau tak mesti megilai dah

  7. BeaN MorENo says:

    >dazzzz- aku merindui mu!!!

  8. BeaN MorENo says:

    >en tikus – saya akan ke sana lepas internet saya menjadi laju

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s