>BEAN MORENO BIKIN PANAS SAMA NUFFNANG

>


Hye selamat tengahari,Bean Moreno baru lepas bersiap nak pergi klinik dan ke Office Nuffnang.Untuk apa ke klinik?Dah tentulah saya nak pergi beli sparepart kete itu pasal saya ke klinik.hak3…Takde lah saya nak gi check up.Untuk apa saya ke Office Nuffnang?hoho persoalan itu besar dan terlalu rumit untuk dijawab.Korang tak tau ke Timothy tu kawan saya masa sekolah.Saja2 je ajak dia lunch.hak3…taklah nak gi ambil hadiah Project Alpha.So lepas ke office Nuffnang nak gi usha handphone untuk Aiensepet.

Semalam Bean Moreno bikin panas sama Nuffnang.Hak3…Dah dua kali nama saya naik.Korang jangan salah faham,saya takde pun mengorat Fourfeetnine.Kalau saya mengorat si Fourfeetnine dah tentu semua income Nuffnang saya kene block dengan Timothy.Gila ke apa?Aiensepet lebih comel dari dia tau.

Adakah korang twiterer?kalau korang rajin buka twitter mesti ada follow Nuffnang kan?Kalau korang follow Nuffnang ada tak perasan benda ni :



Korang rasa senang ke nak masukkan entri dalam twitter Nuffnang?Tak susah beb senang je.Kalau susah takde dua kali nama & entri saya naik kat twitter diorang.Bukan nak berlagak korang jangan salah faham eyh.Saya cerita sebab nak kasi mood blogging korang yang dah ke laut datang semula.Kalau blogger cap ayam macam saya ni dengan selamba je boleh bikin hal dengan Nuffnang.Korangpun mesti boleh.So Usaha Tangga Kejayaan.

p/s :
– Oklah nak gerak Chow!!!

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Bean Moreno, Blackberry, Bloggers, Blogging, Buat Nama, nuffnang, Nuffnang tu Apa?. Bookmark the permalink.

19 Responses to >BEAN MORENO BIKIN PANAS SAMA NUFFNANG

  1. Cik Norfa says:

    >lepas tu bean saja la bikin panas lagi sekali naikkan nama Nuffnang…agak2 ko la..nuff pasan tak entry ko ni ? hehehe

  2. Sharinginfoz says:

    >kasi sejuk pulak lepas ni ya

  3. Sendra says:

    >aku tumpang bangga je bro…nak buat camtu ntah bila lagi baru sampai tahap macam tu..nak cerita pasal nuffnang pun aku tak tw..yang aku tw,letak ads nuffnang kat blog,cukup duit cashout..tunggu lagi,cukup duit,cashout..itu je lah life aku dengan nuffnang.

  4. kak ina kl says:

    >eksyen betul si mamat banggala ni..menyampasss dan menciii..berlagak tul lah dia ni sekarang..

  5. Hizami Rahim says:

    >wow.tahniah.tak follow pulak twitter nuffnang ni.tak tahu pulak kewujudan dia.ahha~

  6. Matjoe says:

    >part amik hadiah aku paham. part bikin panas aku still blur…

  7. Hazzy Ishak says:

    >kalau kisah pasal nuff memang lembab gile nak paham he he he

  8. >Hi BeaN MorENo you telling very true all is looking very impressive thanks for u fore great sharing.

  9. BeaN MorENo says:

    >ciknorfa – rasa2 dia nampak tak?mungkin nampak kot sebab tulah entri lepas masuk twitter diorang,,,hak3

  10. BeaN MorENo says:

    >sharinginfo – kalau kita sejuk mesti dia tak nampak kita

  11. BeaN MorENo says:

    >maksudnya nak kasi diorang nampak blogger cap ayam macam aku ni kene lah bikin panas kat social network diorang…hak3

  12. BeaN MorENo says:

    >sendra – ala rileks je bro…ko tgk apa yang ada kat nuffnanf then ko tulis

  13. BeaN MorENo says:

    >kak ina – hak3 saya buat untuk kumpulan tali barit kak ina…hak3

  14. BeaN MorENo says:

    >hizami – gunakan apa yang ada…hak3

  15. BeaN MorENo says:

    >matjoe – maksudnya gunakan apa sahaja yang boleh connectkan kita dengan nuffnang

  16. BeaN MorENo says:

    >hazzy – plan2 kayuh

  17. BeaN MorENo says:

    >organic seo – heheh thanks…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s