>BANGI KOPITIAM

>


Selamat malam ye.Bean Moreno a.k.a Pria Romantik hari ni agak tidak sihat.Kepala agak pusing dan badan agak lemah tapi tetap memaksa diri untuk menulis.Hari ni saya memang akan buat review pasal makanan je.Tadi saya dah submit entri Pizzahut harap2 diterima dan menang antara 5 pemenag bertuah (ko ingat blogger lain takde jari nak menaip ke Bean?).Sepatutnya saya MC hari ni.Memang tak larat.Tapi disebabkan kerja last minit pihak tertentu saya kena settlekan kerja jugak.Pergh berbulu je.Korangpun rasanya faham kerja yang dibuat secara tak ikhlas.

Oklah semalam saya dan aiensepet singgah ke PD untuk hantar barang ke Kem Si Rusa.Jadi kami mengambil kesempatan untuk berjalan2 di PD (harap2 makcik saya yang kat PD tak baca entri ni.Nanti kecil hati pulak).Kalau ditanya Bangi itu di mana?Mesti semua orang akan cakap Bangi kat Selangor (Saya benci Bangi).Tapi Bangi juga terdapat di PD.Tak percaya tengok gambar bi :

Bangi Kopitiam

Disebabkan keadaan perut saya dan aiensepet yang memang tengah lapar tahap kebulur kamipun singgah tempat ni tanpa memikirkan harga dia sesuai tak untuk blogger cap ayam yang hanya ada RM1.25 dalam akaun Nuffnang ni.Kita tengok dia punya Menu dulu yek :

Hanya kulit depan je yang saya boleh kasi korang tengok

Jadi saya dan aiensepet telah order makanan ini untuk menutup perut yang memang sudah masuk angin.Memang lapar beb.Jadi kami order :

Nasi Lemak with Rendang Ayam

Nasi Goreng Chicken Cop

Cold Coffee Mix with Chocolate

Hm…Amacam berair tak anak tekak.Sedap makanan kat sini.Kalau korang tak percaya pergilah rasa.Yang penting jangan pergi PD semata2 nak makan benda ni dahlah.Itu kojo gilo orang nogori cakap.Bangi Kopitiam ada kat :

– Wangsa Maju
– Bandar Tun Hussein Onn
– Bandar Baru Bangi
– Taman Melawati

So apa lagi try la makan kat sini memang best.Kalau eyriqazz berpantun meh abgang Bean nak bersajak pulak.Takdelah gila ke apa nak bersajak memang sampai lusa baru habis.hak3…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Bangi Kopitiam, Bean Moreno, Bloggers, Blogging, Eyriqazz, Food, nuffnang. Bookmark the permalink.

33 Responses to >BANGI KOPITIAM

  1. syahirul says:

    >dulu waktu aku keje kat sg buloh, tiap2 kali pas meeting mesti makan kat sini, bos belanja… lama2 dah muak sbb semua menu dah rasa.. hahaha… btw bangi kopitiam yg ni kat belah mana? aku dulu mkn kat bandar baru sg. buloh

  2. BeaN MorENo says:

    >yang ni kat PD bro

  3. Anak Perak says:

    >shah alam ade satu.tp jarang g coz blh tahan mahal dia.siap ade tax

  4. zati says:

    >i stadi kt kptm bangi tpi masih tak berkesempatan nak singgah kat situ lagi heee ;p

  5. Hizami Rahim says:

    >wow.makan makan.dah lama tak buat.walaupun hari hari makan.ahha~

  6. >menu tuh nmpak mngancam sungguh!

  7. encik tikus says:

    >sumpah dohh,meleleh air liur aku.jemput ke blog yee abang bean😀

  8. redfingger says:

    >ko memang giler bean..idea giler, tapi best…tabik spring sikit..huahuahua

  9. >kat wangsa walk ni ade je , mls nk g mcm tak best je , hahahak

  10. noor afzan says:

    >sedap tu nasi goreng chicken chop..sape yang makan nasi lemak?sape yang makan masi goreng tu?

  11. >eh, cuba je la bersajak!agagagagaboleh lawan eyriqazz!!agagagagaga

  12. BeaN MorENo says:

    >anak perak – emi apa adahal…ko programmer kan…

  13. BeaN MorENo says:

    >zati – hak3…gi lah singgah…abg kopitiam tuh dah tanya dah

  14. BeaN MorENo says:

    >hizami – makan jgn tak makan…

  15. BeaN MorENo says:

    >kaseh – hak3…mau try ka?

  16. BeaN MorENo says:

    >en tikus – memang tangkah leleh ed hamid

  17. BeaN MorENo says:

    >redfinger – hahaha…aku gile kah bob…haruslah

  18. BeaN MorENo says:

    >aus – ko kalau sebelah rumahpun memang malas

  19. BeaN MorENo says:

    >noor afzan – try teka?kalau betul dapat adiah…hak3

  20. cik EPAL says:

    >ingatkan nak sajak betul betul😀

  21. mizzura says:

    >dulu g PD nampak bangi kopitiam..ingat nak singgah tetiba rasa..pakat2..akhirnya rasa..apa ertinye g PD kalo nak singgah tempat yang ada branch kat Klang Valley..Langsung tak dpt g..

  22. Aidi-Safuan says:

    >mane sajaknya bean? arituh da tengok ko karaoke. pasnih nak tengok ko bersajak plak. haha

  23. >Assalamu alaikum 0_0apa kabarnya ni?

  24. BeaN MorENo says:

    >cikepal – kalau cik epal yang nak saya buat je…hak3

  25. BeaN MorENo says:

    >mizzura – betul jugak tapi dah lapooooo…..hak3

  26. BeaN MorENo says:

    >aidi – next gath aku bersajak…hak3

  27. BeaN MorENo says:

    >freedownloadfont – hye

  28. Kyuubi_85 says:

    >nampak sedap je. tapi tak lapar dah. dah sumbat mulut dgn maggi. hahaha

  29. Sumijelly says:

    >"Mesti semua orang akan cakap Bangi kat Selangor (Saya benci Bangi)"JHaip….ko BENCI BANGI????????nak kene yek..kak sumi ko ni duk mana??ko benci Bangi, bermakna ko BECI gak kak sumi……… belasah kang…….huhuhuhuSumijelly.com

  30. BeaN MorENo says:

    >sumijelly – saya tak kata saya benci kak sumi.Saya benci bangi…saya [un tak cakap saya benci semua orang kat bangi…ha…tolong jawab…hak3

  31. Sumijelly says:

    >ah..x kira… Meh dtg Kopitiam Bangi lak… leh kita lawan minum air kopi…muahahahSumijelly.com

  32. homerent says:

    >nampat sedap sangat lar bro!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s