>UPDATE DARI KAMPUNG

>

Hye guys sorry ye update terlambat dan sememangnya lambat.Bukan apa Pria Romantik berada di kampung dan laptop saya jahanam so takde platform nak update.Nipun curi2 masa  pergi CC (kesiannya ko ni Bean).Saya bila takde laptop ni otak terusa jam tau.Nak menulis pun kena fikir satu hari baru dapat satu entri.Mungkin juga sebab tertinggal kismis doa di KL so otak jadi lembab.
Live blogging ni saya buat kat CC Sg Abong Muo sebab sebenarnya saya ada kerja nak buat (wah cutipun bawak balik kerja).So sambil2 saya nak jugak tulis entri walaupun takde idea.Korang nak tau something tak?Tadi saya buat kerja gila kat town Muar.Disebabkan saya nak masuk kontes Pizzahut tu saya dengan selamba redah masuk Pizzahut Muar lepas tu mintak permission untuk pinjam peralatan dia.Tak pernah dibuat orang.Tapi semangat blogging blogger romantik ini tak pernah putus.So korang nak tau apa saya buat dekat Pizzahut tunggu la entri kontes tu eyh.
Rambut dah panjang ni.Hasrat ati nak buat rambut macam Melromeo yang dulu tapi rasanya saya terpaksa batalkan hajat tuh sebab kepala dah mula pening2 dan mungkin akan merebak menjadi migrain kalau dibiarkan begitu sahaja.So esok mungkin saya akan botakkan rambut saya.Tetiba tadi terasa macam nak organize satu gathering macam kat The Mines dulu.Rasa2 kalau blogger cap ayam macam saya ni organize gath ada ke orang nak datang.Jadi kena ajak nama2 besar tolonglah.Tengoklah kalau takde aral mungkin bulan 5 ni saya nak buat gath lagi.Kita Karok pulak.
Oklah nak kena balik.Nak pergi kedai beli Kikapoo sebab hari semakin panas ni.Perut dah kenyang makan Pizzahut tadi.Anyway thaks to Kak Liza restoran manager Pizzahut Muar sebab melayang permintaan blogger gila macam saya tadi.Korang kena try Pizza FishKing tu memang best.

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Bloggers, Blogging, Kingfish, Pizzahut. Bookmark the permalink.

33 Responses to >UPDATE DARI KAMPUNG

  1. Anak Perak says:

    >owh balik kampung gak bean.same ler kita.Wah nk buat gath yer? jgn lupe jemput🙂

  2. BeaN MorENo says:

    >emy – boleh2…tunggu aku announce

  3. Sharinginfoz says:

    >hmmmm entahlah nak jugak masuk contest pizza tapi yang ikan tu rasa macam tak sesuai aja letak atas tu

  4. MR Bang Miji says:

    >bestnye balik kampng..huhu

  5. redfingger says:

    >cayalah bean..best gak tu wat gath cm hari tu..yang pasti aku tatap akan join..:-)

  6. >gathering tu macam best bunyi nye..hehehe lagi2 karok kn..mmg hantu

  7. >balik kampung? main ngan anak sungai tak?hehehe..

  8. Hizami Rahim says:

    >alamak.best ke?kena cuba ni.;)

  9. j0j0_bdiN@ says:

    >nak join gath!saya nak mendaftarkan diri nih~~

  10. >.bile nk buat gath!.heeeeeeeeee~.bean!.makan piza x ajak.blah lah! T__________T

  11. helena's says:

    >aik tak cakap pon nak buat gath..majuk kang nih!

  12. CikLilyPutih says:

    >oo nak buat gath tak nak ajak aku, ermm tak per2 mak sentap nie nyah

  13. encik tikus says:

    >Semangat berblogging ! bagus :)di jemput ke blog saye,ade sedikit perbincangan dan di harap sudi memberikan sedikit pandangan dan pendapat🙂

  14. Sir Marcello says:

    >hurm bulan may…hehehe rasa macam nak join plak~

  15. Bb Hussain says:

    >wahh..bagus la bean..sure org pizzahut muo vote bean nanti ni..;)

  16. >wah…bestnyer dpt balik kg..

  17. >blogger romantik??muntahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

  18. BeaN MorENo says:

    >sharinginfoz – hahaha…tapi pizza tu sedap!!!

  19. BeaN MorENo says:

    >Mr Bang MIJI – best!!!

  20. BeaN MorENo says:

    >bob – aku tidak akan meninggalkan ko bob…

  21. BeaN MorENo says:

    >hentakberlipat – ya tunggu panggilan teromboon

  22. BeaN MorENo says:

    >Nazatul Shima – anak sungai…apakah?

  23. BeaN MorENo says:

    >hizami – memang best…cuba baru tau

  24. BeaN MorENo says:

    >jojo – lilek bro baru je rancang ni?ahli mesyuarat tingkappun bleom bagi kata sepakat

  25. BeaN MorENo says:

    >fateha – awak kat pd la…kalau boleh pinjam pintu sukahati doraemon dah lama kitorang ajak

  26. BeaN MorENo says:

    >cikhel – dalam perancanganlah…nak kene tampar tak?

  27. BeaN MorENo says:

    >lily – jangan sentap sanagt nyah…mak baru plan2 je ni nyah…sabo eyh…

  28. BeaN MorENo says:

    >encik tikus – hoho baiklah…selaju angin saya datang

  29. BeaN MorENo says:

    >sir marcello – mari2 tapi dalam perbincangan lagi ni

  30. BeaN MorENo says:

    >BB Hussain – hak3 tulah…

  31. BeaN MorENo says:

    >kaseh – haah…memang best

  32. BeaN MorENo says:

    >bibi – ada saja ko mau dengki sama aku bah…

  33. Sumijelly says:

    >hoit…..gila karo tul la korangnie….gathering karo lak….hahahaha……errk….jgn la bulan 5. shcedule kak sumi dah FULL……huhuhuhu……tp kalu buat tgk gak kan…kalu jauh mcm la kak sumi leh itut…..heheheSumijelly.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s