>DUA BENDA BERMAKNA BAGI BEAN MORENO SEPANJANG MINGGU NI

>

Morning guys,si romantik ni kembali menulis.Semalam just boleh produce satu entri je sebab terlupa makan kismis doa.hak3…takde lah saya hanya terlalu busy semalam sampai kena buat OT.Nasib baik aiensepet balik lambat kalau tak dah tentu dia kebuluran kat LRT Taman Bahagia.Hoho (saya tak sekejam itu ye).Semalam ingat nak makan Pizza baru tu tapi apakan daya tak sempat.So hari ni akan membalas dendam sambil2 masuk kontest NuffnangPizza Hut.

Actually benda ni cerita kelmarin tapi saya tak tulis atas desakan nafsu yang memaksa saya tulis tips.Yelah korang kalau takde tips bukan nak bacapun entri dalam ni,hak3…Semalam saya dapat dua sampul surat.Biasanya saya dapat surat dalam mailbox (bukan email ye) saya akan terus buang,Tapi dua surat ni saya simpan.Nak tau apa saya dapat :

1) CHECK NUFFNANG

Apahal hidung aku kembang sangat tuh.Amount tetap menjadi rahsia

Hm,dah dapat dah check Nuffnang saya.Kali ni on time.Maybe dulu2 saya cash out tak kena time yalah samalah macam nak pinjam duit tengah2 bulan baru mintak pinjam memang lah takde sebab semua tengah kering.Ni check ke -4 saya dengan Nuffnang.So orang kata rezeki kan.Ada lagi 2 cashout yang still pending (tu penangan orang yang tak sabar).Saya takde niat nak berlagak just nak kasi semangat kat korang je supaya berusaha untuk dapat kan sesuatu & tolonglah jangan sesekali korang pandang duit.Tulis dulu baru fikir duit.Bila korang fikir duit maka korang susah nak menulis.Duit tu akan block mentaliti korang.

2) KAD KAHWIN BLOGGER CUN AINA

cantik tau card ni

Apa2pun thanks to Cik Aina sebab sudi hantar card ni untuk saya.InsyaAllah saya akan attend sebab tempat tak jauh dari rumah mak saya.First time makan nasi minyak golongan blogger2 ni.Saya pernah jumpa Cik Aina ni sekali je masa main Paintball tapi tak dapat nak beramah mesra sebab time tu terlalu ramai.

Oklah actually ni nak isi masa apang sebelum kena present dengan pihak MQA.Nampak gayanya turn saya dah hampir tiba so kalau sempat saya akan post entri baru petang lepas solat Jumaat.Chow…

p/s :
– Dengar cerita ramai yang nak tukar domain?Betul ke?
– Doakan saya dapat buat terbaik untuk MQA ni sebab mungkin ni kali terakhir saya akan buat MQA visit untuk kolej ni
– Gila ke nak buang dua2 benda ni dalam tong sampah!hak3

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Bean Moreno, Bloggers, Blogging, Buat Duit Dengan Nuffnang, Domain, Gathering, Motivation, nuffnang, Nuffnang tu Apa?. Bookmark the permalink.

38 Responses to >DUA BENDA BERMAKNA BAGI BEAN MORENO SEPANJANG MINGGU NI

  1. >waaa…check nuffy..huhuhuh..bila la my turn lak..:)

  2. cik EPAL says:

    >belanja ah bean🙂

  3. BeaN MorENo says:

    >safiyyahosman – sabar nanti dapatlah tu…hak3…

  4. BeaN MorENo says:

    >cikepal – betul ke?cikepal nak saya belanja…owhh….saya seperti tidak percaya…bila?tempat?

  5. encik tikus says:

    >belanje pizza :)http://muhdfarith.blogspot.comsinggah blog saye😀

  6. BeaN MorENo says:

    >encik tikus – mailah…

  7. CikLilyPutih says:

    >sampai hati aina tak jemput aku ishk.. nak sentap gak!

  8. redfingger says:

    >ok bean, boleh la beli dslr..:-) kan ko nak sangat beli..:-) aku blum nak tukar domain lagi..:-) kalau aku nak tukar, aku mintak tlg ko ek..:-p

  9. BeaN MorENo says:

    >lily – ada la check FB

  10. BeaN MorENo says:

    >bob – hahaha…ko macam tau2 je kan keinginan nafsu aku bob…hak3…no hal bob punya pasal bean moreno akan tolong membantu…

  11. >boleh je buang dalam tong sampah-tapi yang copy punya lah-haha ;D

  12. BeaN MorENo says:

    >dex – hak3…betul3

  13. BeaN MorENo says:

    >hazzy – hehee…

  14. Epul Azimi says:

    >tak boleh cash out lagi lah duit nuff tu sbb tak cukup rm50.00,dlm tabung baru ade rm7.00,kesian kan?….:)

  15. >ceh..jeles neh tgk cek tuh….mintak la siket..

  16. BeaN MorENo says:

    >epul – sabo2…nanti dapatlah tuh…belom time lagi…

  17. BeaN MorENo says:

    >ellis – bukan dah biasa dapat ke?

  18. Matjoe says:

    >awesome bro!!!

  19. >dulu-dulu masa start blog balik lebih kurang 7 bulan lepas, memang terasa macam mustahil nak dapat duit dari blog..syukur, akhirnya hampir menjadi kenyataan..sikit lagi dah boleh cash out first check dengan nuffnang.tahniah sudah check ke-4 ek

  20. miey says:

    >PSl duit tu sya tak kisah sgt, yang saya kisahkan sgt ni adalah mengenai tukar domain tue. Dah dapat duit dari nuffnang nanti ingat guna duit itu je. Ada cadangan tak? Saya dah baca mengenai tukar domain dan hosting. Cuma yang jadi masalah adalah dari segi provider. Macam- macam komen dan ulasan. Tak banyak info yang saya tahu. Boleh tolong tak? Email je sbb blog saya tak ada chatbox.gryphoon81@yahoo.com

  21. helena's says:

    >bile cek saya nak sampai nih?haha

  22. fazreen says:

    >alahai..kasi lah hint sikit berapa amount tu..hehehe..

  23. >.tgh tunggu cheque jugak T______T

  24. BeaN MorENo says:

    >matjoe – hak3…ko pun dapat kan…

  25. BeaN MorENo says:

    >FTN – bila dah cash out sekali lepas tu mesti tak putus…percayalah…pecahkan dara dulu baru terasa best nya

  26. BeaN MorENo says:

    >mai – nak geram apa ya….geram kat saya tyang hensem ke?

  27. BeaN MorENo says:

    >miey – boleh2…contact je saya kat email saya…nanti saya bagitau

  28. BeaN MorENo says:

    >cikhel – cek sik hel banyak sanagt tu yang lambat

  29. BeaN MorENo says:

    >fazreen atas seratus bawah seribu…cuba teka lah…

  30. BeaN MorENo says:

    >fateha – bukan aritu dah dapat ke?

  31. >ekeke..cek sendiri rase laen..cek org rase luar biase sket..

  32. BeaN MorENo says:

    >ellis – sama je tetap cek yang nak kena masuk dalam mesin baru dapat duit…hak3

  33. JAI says:

    >Perghh..4 kali cashout..hebat2..orang tua nie gak yang ketinggalan..huhu

  34. nanie ;) says:

    >wahh,bestnya dpt check nuff..kte xdpt2 ag😦

  35. BeaN MorENo says:

    >JAI – ala bro apa kurangnya

  36. BeaN MorENo says:

    >nanie – cool n steady nanti dapatlah tu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s