>HADIAH BIRTHDAY UNTUK ALISYA

>

Contest ni dah publish lama tapi saya masih terkial2 nak taip.hak3…Memang lembab lah ko ni Bean (Lembab perbuatan takpe jangan lembab akal ok).Sorrylah eyh saya bukan apa sejak kebelakangan ni saya online di office menggunakan internet berkelajuan siput babi.Tengah tunggu pemasangan untuk HSBB (High Speed BroadBand) Unify.Sebelum saya teruskan acara contest Eyriqazz ni saya nak mintak maaf pada semua followers dan readers blog ni yang mana ada tinggal jejak.Bukan saya tak nak masuk blog korang dan bukan blog korang tak best.Cuma Kelajuan internet ni membataskan saya untuk bergerak selaju kilat.Dan bila malam je saya mesti keletihan mungkin stok tongkat ali tak cukup.
Oklah,jom kita teruskan dengan contest ni.Kalau nak baca saya melalut memang 5000 patah perkataan pun tak cukup.Dalam kontest ni saya dikehendaki bagi cadangan untuk bagi hadiah birthday untuk Alisya.Walaupun saya merajuk dengan Alisya sebab dia tak nak bagi peluang kat saya mendukungnya tapi takpe Alisya sebab Alisya comel biar abang (uiks?),oklah biar uncle bagi cadangan bernas.Kalau saya jadi Eyriqazz saya akan bagi set Mystar B.Apa benda tuh meh tengok gambar dulu :
Ini adalah portal pendidikan anak2.Ada dua pakej Mystar A & Mystar B.Tapi jangan gatal2 beli Mystar A sebab itu pakej darjah 1 – form 5.Dengan Mystar B ni Alisya dapat belajar benda2 yang simple2.So bermula dari kecil lah kita ajar anak dan itulah kenapa orang Amerika jadi pandai sebab diorang ajar anak diorang start dari kecil.Walaupun saya tak beranak (memang la aiensepet yang akan beranak),tapi sayapun akan buat benda yang sama.

Ini adalah Alisya yang sombong dengan saya semasa Gatsby hari tuh.Tapi takpe dia comel :


Syarat2 yang ketiga ni saya agak lemah sikit.Tapi takpelah saya main tag je kalau taknak buatpun takpe.Orang2 yang saya nak tag :
2) Lily
Entri yang paling saya suka kat Eyriqazz.com ialah entri ini :
Kenapa : Sebab ada nama saya pastuh disebabkan entri nilah traffik saya naik dan follower saya bertambah.
Oklah dah settle tanggungjawab saya kepada dunia blogging ni.Tapi kalau tak menang pun takpe sebab entri ni je dah boleh bagi saya something yang susah saya nak dapat dalam dunia blogging.

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Bloggers, Blogging, Contest, Eyriqazz. Bookmark the permalink.

14 Responses to >HADIAH BIRTHDAY UNTUK ALISYA

  1. BeaN MorENo says:

    >apa yang cool…hak3

  2. Matjoe says:

    >tq bro buat tag!!

  3. CikLilyPutih says:

    >aduh, dah 2 kali aku kene tag pasal alisya nie. ok ok jap lagi aku buat.

  4. BeaN MorENo says:

    >matjoe – no problem

  5. BeaN MorENo says:

    >lily – itu tandanya ko kene buat…hak3

  6. zida says:

    >best gila ade org tag. best gila ade org review. T____T isk isk..*tetiba. haah

  7. BeaN MorENo says:

    >zida – alo2…jgn sedey2 eyh…masa akan menentukan semua

  8. kak ina kl says:

    >akak pun tag kamu jugak..nasib baik dah jawab..

  9. helena's says:

    >yelahhhhhhhhhhhhhh!hahahaha

  10. Eyriqazz says:

    >fuhh…satu lagi entry yang mantap..dush2..kena cari juri sampingan selain isteri lepas ni untuk memilih pemenang..Thanks bro join contest…hadiah yag disuggestkan tu memang menarik..tak pernah terfkir olehku sebelum ini..P/s : Awas, anda sedang diperhatikan….hak3…

  11. BeaN MorENo says:

    >kakina – ye saya tau…sebab tu saya buat sebab ada dua tag…huhu

  12. BeaN MorENo says:

    >cikhel – apa yang yelah…

  13. BeaN MorENo says:

    >eyriqazz – hm, entri biasa je…support kengkawan & one more thing tgh keirng idea…diperhatikan…alamak!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s