>PROJECT ALPHA : CAMERA, ROLING AND ACTION 3!

>


Saya terpaksa menipu hari ni sebab masa entri lepas saya cakap itu adalah entri terakhir hari ni.Secara tetiba je keluar pulak task untuk “Project Alpha”.Diorang ni memang nak bagi penderaan minda dan hati sebab keluarkan task pada hari ahad,malam pulak tuh.So saya dengan rasa tak bersalah terpaksa menipu korang.Maafkan saya ye (chewah dah pandai mintak maaf).

Korang pernah dengar audition nak jadi pelakon tak?Saya pernah attend tapi tak berjaya.Masa tu saya kurang hensemlah mungkin sebab tu saya kena reject masa audition.Tapi sekarang saya dah pakai bedak banyak2 handsome tak?hak3…Jadi kali ni saya nak cuba satu uji bakat untuk jadi Guest Blogger untuk Season 3 Project Alpha.Rasa2 dapat tak?Nak tau dapat tak dapat itu korang punya kerja tolong lah vote eyh..Usha dulu video saya ye :

http://www.ruumz.com/Swf/flowplayer.commercial-3.1.5.swf


Sebenarnya video tu 3 minit (dah macam video clip ST12 dah.hak3),tapi saya terpaksa pendekkan sebab Project Alpha cuma nak less than 60 saat.Takpelah saya bukannya rockstar nak buat lama2.Malu giler seyh ni pun sebab task munggu ni.Lakonan memang kakulah sebab saya memang dah lama tak pergi shooting.Dulu adalah jugak Rashid Sibir panggil berlakon tapi saya tolak sebab takut terkencing dalam seluar.Saya tak tau nak cakap apa dalam video ni tu yang keluar muka2 pelik dalam video tu.Jadi harap2 korang jangan lah kutuk ye.


Korang kenalah pakai Action3 sebelum buat video sebab takut nanti berpeluh takdelah bau sangat armpit tuh.So gunakanlah :


Jom layan video Project Alpha Season 2 

EPISOD 11 

EPISOD 12

EPISOD 13

EPISOD 14

Harap korang sudi vote untuk saya kat Project Alpha.Kalau nak vote silalah datang klik sini & tekan LIKE ye.

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Bean Moreno, Blogging, Guest Blogger, Project Alpha. Bookmark the permalink.

12 Responses to >PROJECT ALPHA : CAMERA, ROLING AND ACTION 3!

  1. Sakira says:

    >One similarity – I also write.Nice quote larh !🙂

  2. >an advice, embed the video from Ruumz website instead of YouTube =)Helping u to get ur RM20~!

  3. kak ina kl says:

    >wah lepas ni bean boleh fofolur..

  4. >bean..kelakar la vid ko… aku asyik nk gelak je bila tinguk.. ahahahahaha

  5. BeaN MorENo says:

    >sakira – hak3 betulkan…ke salah?hak3

  6. BeaN MorENo says:

    >Tian Chad – thanks for the advise…I will change it

  7. BeaN MorENo says:

    >kak ina – igt saya tak tgk video akak

  8. BeaN MorENo says:

    >Jard – boleh tolong vote tak…kalau ko gelak je aku bukan boleh menangpun…hak3

  9. helena's says:

    >apesal poyo sangat?hahahahaha!

  10. BeaN MorENo says:

    >cikhel – apa yang poyo nye

  11. JAI says:

    >bro nama betul lu sapa?? Mr. BEAN STALK ek?..ahaks..ahaks..check FB 20 penghantar video audition layak dapat RM20 dan P1 Bag..orang tua dapat!!Yahuuuhuhuhuhuh..lalalalal..lililili..lololol..ahakss

  12. Matjoe says:

    >haha, ari ni br tgk video ni. mmg kelakar laa, dgn baju gatsby nyer. janji best.pandai dierorang suruh buat vidoe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s