>WALI BAND – YANK

>


Ini adalah satu entri santai dari Bean Moreno.So kalau korang nak something yang imliah tunggu petang sikit eyh.Saya baru bangun tido dan tak mungkin idea datang mencurah2 kalau baru bangun tido.Ada faham?hak3…Jap lagi nak mandi lepas tu rutin kalau saya cuti ialah menjadi driver kepada Datin Seri Aiensepet.

Tadi baru lepas masuk ESPN.com tengok result match semalam.Sungguh mengecewakan bila dua2 team yang saya harapkan untuk bantu Liverpool tertewas.Ces tertutup sudah laluan ke Champions League.So penyokong2 Liverpool silalah fikir samada nak tukar team atau tukar pengurus.Kalau Dato Seri Tony rasa patut tolonglah beli Liverpool untuk kami.hoho…

Oklah entri santai kali ni nak bagi korang dengra satu lagu ni.Saya dah lama nak cari siapa yang nyanyi lagi ni at last dapat jugak.Harap korang suka lagu ni :

Lirik Yank – Wali Band :

yank coba kau jujur padaku

yank foto siapa di dompetmu

yank kok kamu diam membisu

sayang jawab atau aku pergi sayang

reff: 

aku tak mau bicara

sebelum kau cerita semua

apa maumu, siapa dirinya

tak betah bila ada yang lain

jangan hubungi ku lagi

ini bisa jadi yang terakhir

aku ngerti kamu, kau tak ngerti aku

sekarang atau tak selamanya

yank jangan kira ku tak tahu

yank tak mudah kau bodohiku

yank tolong dengarkanlah aku

tapi sayang masih pantaskah kau ku panggil sayang

repeat reff
saat kamu mau bicara

dan ku akan cerita semua

apa mauku, siapa dirinya

karna memang tak ada yang lain

terus hubungiku lagi

jangan bilang ini yang terakhir

aku ngerti kamu, kamu ngerti aku

aku sayang kamu selamanya

repeat reff

So dengar dan hayati lirik ni.Sebab lagu2 indon ni selain music dia best lirik dia jugak ada content bukan saja2 diorang tulis.Layan….

p/s :
Cikhel lepas ni saya dah ada lagu baru nak karok!Bila nak karok lagu?

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Blogging, Indon Band, Lirik Lagu, Music, Wali Band. Bookmark the permalink.

8 Responses to >WALI BAND – YANK

  1. ~ ReD ~ says:

    >lagu ni best sangat2! layaaannnn:D

  2. helena's says:

    >saya suka lagu nih..

  3. >liverpool kalah ke semalam? *erkk.. tak suka wali band. suke lagu dia. macam ne tu? hehehe ^^

  4. Frazi A says:

    >wali band,,mm..ok la..kkdg tu layan gak..but not the best..

  5. BeaN MorENo says:

    >red – memang best…saya memang suka lagu ni

  6. BeaN MorENo says:

    >cikhel – hak3…memang saya nak suruh cikhel dengarpun

  7. BeaN MorENo says:

    >liverpool main malam ni

  8. BeaN MorENo says:

    >frazi – hak2…tapi aku suka jugak

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s