>BEAN MORENO KE PENTAS BOLLYWOOD,IRON MAN SEBENARNYA TAKLAH HEBAT SANGAT

>


Selamat malam semua,entry penutup untuk hari pekerja.Memanglah bila hari cuti semua orang keluarkan.Tak terkecuali saya insan lemah lebih2 lagi bila dipujuk aiensepet yang comel.Owh tertewas diriku ini.So berjalan2 lah kami ke OU tempat yang dahulunya yak ramai orang tetapi sekarang dah ramai dan menjadi tarikan pelacong termasuk pelancong Myanmar (main pajak je ni…tak tau betul ke tak).


Walaupun hati girang dapat keluar berjalan2 tapi saya menjadi marah secara total dengan Tokio Hotel (nama apalah diorang pilih ni).Yelah organizer konsert diorang ni tak tau pilih venue lah.Kene pergi training event management lagi.Takde ke venue yang lebih best selain depan New Wing OU.Dahlah parking full then nak U-turn jadi susah.Kang saya sumpah jadi katak sampai matipun Tokio Hotel tu tak femes.hak3…

Pagi tadi Aus ada bagi berita gempar kat saya.Yang video saya,cikhel,dan video dia sampai ke Bollywood.Uiks saya pun tak percaya tapi bila tengok url yang dia bagi tu memang betul.Korang nak tengok?Mungkin lepas ni kami akan berlakon bersama2 Sunjay Dutt dan Amitha Bachan dalam Mohabbatein 2.Ni buktinya hasil kami dah sampai Bollywood :



Nak tengok bukti nyata boleh masuk URL ni :
Alamak terperasan rockstar pulak.Sorry2 eyh semua tapi kalau pelakon bollywood jadi follower blog ni pun cun jugak.hak3…Cerita Ironman dah keluar kat pawagam betul tak?Sape dah tengok?Best ke cerita dia?Orang putih kalau buat cerita memang semua nak gempak je.Tapi pada hakikatnya Ironman tu takde hebat manapun.Graphic je yang buatkan Ironman nampak gah.Kalau nak dibezakan dengan Cicakman,Ironman tak hebat.Sebab Ironmanpun kene buli jugak.Saya ada bukti nak tengok?nah tengoklah jangan menyesal eyh hero korang kantoi kene buli :

Tgk nasib Ironman dah la kene pow shopping,kene angkat barang lagi…

Kesian tak tengok hero pujaan korang,habis duit Nuffnang dia lepas shopping…hak3…Jadi doakanlah duit Nuffnang Ironman ni meningkat next week ye agak Ironman boleh makan kat The Gardens Cineleisure.Oklah nak layan bola dengan harapan seperti entri yang lepas.hak3…

p/s :
– Dengar cerita ada blogger pergi tgk Tokio Hotel.Best ke?
– Thanks to Deydeq sebab kasi invitation tapi saya tak dapat pergi sebab lambat bagitau
– Tak sabar nak landing atas conforter baru…owh la la…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Bean Moreno, Bloggers, Blogging, Entertainments, Shopping, Suterablogger, Tokio Hotel. Bookmark the permalink.

16 Responses to >BEAN MORENO KE PENTAS BOLLYWOOD,IRON MAN SEBENARNYA TAKLAH HEBAT SANGAT

  1. Hizami Rahim says:

    >ahha.sian ironman.tak kena iron baju ke?

  2. BeaN MorENo says:

    >KENE JUGAK KADANG2

  3. >nasib baik tak g OU tadi , hahahak .kak tash ajak gak , hahahak .wei , jom la pilih name baru , name hindustan sket , hahahak

  4. Epul Azimi says:

    >ironman pegi shopping?hebat2..hak3ade yg kata ironman kali ni kurang best tapi ade gk kate sebaliknye,ntahlah,kene pegi tgk sendrik la kalu camni…..

  5. >hehe tak pe iron man gagah perkasa ;p

  6. Sendra says:

    >ehh..yang aku tengok semalam ironman tu punya kah tough,camane boleh bertukar jadi keding je ni??

  7. ~ ReD ~ says:

    >ramai gak kata ironman nama je gempak tapi cerita xde la best mana..

  8. helena's says:

    >ok..saya yang pegi bean tgk tokio hotel.hahahahaa

  9. AiZ says:

    >haha… bak sini satu topeng iron man.. :Pu taknak komen entry i ke? hikhik.. klik kuat-kuat kat sini >>DUNIA LUAR SEORANG BLOGGER YANG NAK TEGAR

  10. BeaN MorENo says:

    >aus – aku dah ada nama hindustan "Bean Shetty" hak3…

  11. BeaN MorENo says:

    >epul – kenapa tak best eyh…?

  12. BeaN MorENo says:

    >dini – memang gagahpun…hak3

  13. BeaN MorENo says:

    >sendra – keding di luar di dalam gagah…

  14. BeaN MorENo says:

    >red – ntah nanti saya gi tgk pastu buat review kat cni

  15. BeaN MorENo says:

    >cikhel – patutlah xbest cikhel pegi rupanya

  16. BeaN MorENo says:

    >aiz – sayapun pinjam kejap kat parkson…hak3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s