>KICKDAFELLA PENULIS BERANI MATI/KAMIKAZE

>


Mood agak sayu sebab ada benda sedih menimpa saya dan aiensepet.Tapi biarlah itu jadi rahsia kami.Sebab benda yang datang kita kena hadap dan jangan lari.Saya masih pening kepala nak siapkan laptop perang jepun ni.Ada lagi 2 driver yang still tak dapat cari kat dalam forum.Dah puas masuk forum2 tapi tetap kecewa.Bayangan gaji masih lagi di awangan.Bank dah call2 tadi saya just jawab tunggu.Samseng tak?Hosting company still takleh access ntah apa plak masalahnya.Jap lagi saya nak gi terjah company tuh.


Otak tengah blur nak tulis entry tapi saya gagahkan je.Tadi pagi saya tengok TV Astro Awani nampak diorang wawancara seorang blogger yang pernah panas dulu.Bukan Aduka dan bukan Petra.Kalau korang perasan dulu dia pernah masuk surat khabar pasal kereta dia kena balik kapak.Blogger tersebut tak lain tak bukan Kickdafella.Korang pernah dengar tak nama dia?Yang tak pernah tu bolehlah gi terjah baca entri dia.Entri terbaru – Saya Yakin Nik Aziz Akan Kena Dakwa.

Bagi saya dia ni merupakan blogger yang memang menulis sebab minat dan bukan sebab duit.Sebab lain yang saya nampak dalam blog dia ialah pendedahan sesuatu secara mendalam.Korang cuba tengok blog dia,takde satu ads pun dia tempek.Saya rasa kalau dia tempek Nuffnang dalam blog dah kaya dah dia (hak3).Saya pernah baca blog dia ni memang berani mati punyalah.Semua dalam entri dia menghentam politik Kelantan.Yang bestnya apa yang dia tulis ada sekali dengan bukti.Tapi sahih atau tak itu Allah & dia je yang tau.

Saya buat entri ni bukan nak promote blog dia.Ini bukan sesi blog review tapi just nak mengingatkan diri saya yang menulis ni jangan letakkan duit di tangga pertama carta billboard blogging korang.Buat penulisan ni sebagai minat.Lagi satu dalam blogging kalau korang berani maka korang akan dikenali tapi effek dia korang tanggunglah sendiri.Mungkin kena tangkap polis or kereta kena baling kapak macam Kickdafella.Jadilah seorang penulis yang bijak.Kalau niat korang memang nak femes so tulislah isu yang panas2.

p/s :
– Saya tak minat dan takkan meminatkan diri dalam politik
– Politik itu kotor dan tak payahlah kita nak mengkaji sedalam2nya

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

20 Responses to >KICKDAFELLA PENULIS BERANI MATI/KAMIKAZE

  1. >aku tak kenal die , politik mmg kotoq ! hahaha

  2. BeaN MorENo says:

    >aus – hak3…tulah baik tulis pasal personal ye dak…

  3. Hazzy Ishak says:

    >tak suka dengan politikhe he he

  4. BeaN MorENo says:

    >hazzy – samalah saya skinhead anti politik

  5. >pirst tyme dengar nama tuh.tapi bab2 politik ne tak mau campur lah.di luar bidang bilet. hihi.

  6. BeaN MorENo says:

    >billet – hehe dia ni dah lama dah tahun 2007 kalau tak silap.samalah kita…duduk buat keja lagi bagus dari ikut pasal politik

  7. AiZ says:

    >politiq memang kotor… kalau dah kene memang susah nak tanggal… trojan pun kalah… hikhikkomen i punya entry gak ye.. klik kuat-kuat kat sini >>Sebab-sebab Blogger takde Idea nak tulis Entry

  8. >.suke bce psal politik.best! =)

  9. BeaN MorENo says:

    >intan – siapa bapa kemerdekaan?sila jawab…

  10. Bb Hussain says:

    >dulu duka juga baca blog kickdefella ni..saje layan2 politik..tapi bila selalu baca politik pun bosan gak..nampak sungguh kepincangan disana sini..huhu

  11. BeaN MorENo says:

    >bb hussain – saya baca tapi tak nak mendalami…fening

  12. helena's says:

    >tolong blogwalking kan saya..haha

  13. Sendra says:

    >politik di Malaysia ni umpama medium propaganda orang berkuasa memanipulasikan pemikiran rakyat yang dianggap berfikiran enteng dan mudah dipermainkan sandiwara mereka merebut kuasa..

  14. joegrimjow says:

    >best pe berpolitik ninak ken baca klu bedsal politik kelantan ni

  15. BeaN MorENo says:

    >cikhel – kasi upah dulu

  16. BeaN MorENo says:

    >sendra – no komen (gaya artis)

  17. BeaN MorENo says:

    >joegrimjoe – tips ko yang bergua kepada aiensepet memang best…ces!hak3

  18. Liza says:

    >tak minat lah politik…

  19. BeaN MorENo says:

    >liza – samalh kita

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s