>PROJECT ALPHA : ROAD TRIP WITH MY BROADBAND

>


At las saya dapat tulis entri untuk “Project Alpha”.Last week tak dapat tulis sebab terlampau sibuk dengan task.Nak cerita pasal Broad Band.Sekarang ni kalau takde internet kat memang hidup rasa tak best.Kenapa?Sebab dengan internet macam2 yang kita boleh buat.Lagi2 kalau dah bergelar seorang blogger yang kerjanya memang kena up entri untuk readers,kalau tak up traffik down.

Jadi saya memrlukan broadband yang sememangnya boleh dibawa ke mana2 supaya boleh up kan entri.Takkan bila outstation je nak kena beli ice blended baru boleh online kan.Tak reliable langsung.Setakat ni saya masih dengan P1 yang ada kotak hitam tuh.Memang saya akan bawa berjalan2 terutama bila balik kampung kat Muar.Cuba bayangkan kalau kita guna internet yang berkabel,agak susahlah takkan nak bawak modem dan cari slot telefon kan.hak3…

Tapi sekarang dah tak payah fikir2 sangat sebab P1 dah keluar satu produk namanya WIGGY.Memang senang plug and play je tak perlu wayar telefon.Dengan WIGGY kita boleh online kat mana2pun even kat toilet pun boleh online (ada ke orang online kat toilet?).Jadi jangan serabut bila kena outstation korang just prepare WIGGY dan bawak ke mana sahaja korang pergi untuk online.

Dengan WIGGY ni jugak korang boleh lah tengok video Project Alpha Season 2 dengan lancar tanpa perlu risau pasal streaming.Jom kita tengok Video2 episod 8 – 10 Project Alpha :

EPISOD 8
EPISOD 9

EPISOD 10 

Amacam?Best tak video ni?Apa tak smooth?Kan saya dah cakap kalau guna P1 mesti smooth takde sangkut2.kalau tak percaya try lah.

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Blogging, P1, Project Alpha, WIGGY. Bookmark the permalink.

2 Responses to >PROJECT ALPHA : ROAD TRIP WITH MY BROADBAND

  1. >Alpha Project for the Homeless is a nonprofit human services.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s