>WALAU STRESS DI TEMPAT KERJA TAPI HATI TETAP GIRANG

>


Hari ni ada rasa sikit rajin la nak update blog sebab banyak masa terluang bila diarahkan supaya menyiapkan laptop company lagi satu.Punyalah susah nak cari driver dia dan disebabkan kat website Twinheadpun dah takde driver untuk model ni saya terpaksa merayap ke forum2 untuk download.Website2 yang ada semua bagi perkhidmatan yang tak ikhlas sebab nak download kena bayar (yelah Bean,mana ada barang free sekarang).Yang best akhirnya saya dapat siapkan configuration untuk router TP-Link yang sengal tuh.

Saya masih stress di tempat kerja sebab email still tak boleh guna dan yang membuatkan kepala rasa macam nak pecah semua orang dalam office bertanyakan soalan yang sama.Soalan yang saya memang tak dapat nak jawab sebab MYNIC tu bukan company saya.Tapi apa yang membuatkan saya sikit gembira ialah bila ada orang bagitau something yang saya rasa berharga lah dalam diri saya.

Saya masih tak faham apa maksud mamat kacak si AnakPerak ni.So saya buat dek je sampai datang pulak lagi satu komen.
Bila dapat je komen ni saya tanpa rasa was2 mesti ada something yang Nuffnang buat kejutan untuk penulis cap ayam macam saya ni.So dengan sepantas kilat saya bukak twitter Nuffnang.Maka keputusannya ini :


Terasa kembang sedikit punggung dan menyebabkan spender saya koyak (tipu jer).Kalau tak silap entri ni saya tulis 24 April.Kalau nak baca boleh baca kat sini.Memang terharu beb.Ada jugak something yang saya buat dihargai.Terasa best je.Nampak sangat Nuffnang ambil berat kat saya.hak3…Saya tulis bukan nak bodek ye.Kalau itu dikira bodek dah tentu buffered bersepah2 kat suterablogger.

Lagi satu yang buat saya happy bila saya received email ni :


Kalau korang dah biasa dapat email ni mesti korang tau kan pasal apa.Saya kalau dapat je email HSBC memang happy dan takde fikir negatif sebab saya takde kredit card HSBC mahupun hutang kereta dengan HSBC.Dan bila dapat email ni memang saya tersenyum sebab itu payment dari Nuffnang.Dalam email tu ada attachment tapi saya malas nak upload.hak3…

Jadi kesimpulan yang kita boleh dapat dari entri ni ialah,usaha kena keras sikit sebab kalau tak usaha macam mana nak dapat hasil dan jangan fokus pada DUIT nanti susah hati.Tak lupa jugak ye Thanks a lot to Nuffnang sebab appreciate hasil tulisan saya.Siapa kata Nuffnang tipu jangan percaya sebab Nuffnang tak pernah tipu blogger cuma payment sampai lambat sikit je.Nuffnang akan hargai korang kalau korang setia dengan Nuffnang.So fikirlah sendiri.

p/s :
– Manalah tau Nuffnang nak kasi advertorial ke…Kasilah eyh….yang murah2 pun takpe saya terima…hak3 (ada nampak cam desperate tak?)
– Tunggu bila check sampai saya publish

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Advertising, Advertorial, Anak Perak, Apa itu Buffered earning?, Article, Bloggers, Blogging, Buffered earning, internet marketing, Motivation, nuffnang, Nuffnang tu Apa?. Bookmark the permalink.

12 Responses to >WALAU STRESS DI TEMPAT KERJA TAPI HATI TETAP GIRANG

  1. helena's says:

    >tahniah kekasih gelap saya!hahaoh oh salah sifu!

  2. Bb Hussain says:

    >tahniah tahniah..tumpang gembira untuk bean😉

  3. >hahahak , tu lah .cayalah bean , femes la jang , hehehe .

  4. BeaN MorENo says:

    >BB Hussain – terima kasih atas sokongan korang

  5. BeaN MorENo says:

    >aus – mana ada…sama jelah

  6. BeaN MorENo says:

    >fatehah – apa yang kaya…

  7. Matjoe says:

    >bean maju lagi hebat. sayang enchik bean.

  8. BeaN MorENo says:

    >matjoe – hak3 aku ngan ko xde bezanya matjoe…blogger biasa2 je…

  9. >Hi which language sharing i note completely understand this but i will try to understand this.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s