>ENTRI PAGI YANG DIBUAT UNTUK BERSEDEKAH

>


Morning guys,saya masih pening mengkaji sistem CSS yang ada dalam template ni.Sebenarnya tujuan dia satu je untuk dapatkan tulisan yang besar.Tapi setelah berkali2 mencuba Bean Moreno masih belum berjaya.Ni yang buat Bean Moreno nak menyanyi ni (mentang2 baru lepas karok semalam.hak3).

“Apa salahku,Apa salah ibuku.Templateku masih begitu…”

So sape2 yang hebat dalam CSS tolonglah Bean Moreno yang perlukan kasih sayang seorang CSS Pro.Tak nak la kacau Melz sebab diapun ada life dia kan.Sebagai seorang kawan saya faham dia sibuk.Tapi kalau Bro NescafeAis nak tolong lagi tergolek2 saya suka.Mak aiyh push2 rockstar buat kerja Lu siapa?hak3…

Oklha hari Isnin ni saya berniat nak sedekah kat orang.Bersedekah bukan semestinya bagi duit tapi dengan perbuatan pun kita boleh bersedekah.Dalam blog pun boleh.Tadi masa saya blogwalk bloglist saya saya ada terbaca entri kat blog Syafiqah.Dia ada buat entri pasal menguji tahap ketagihan berblogging.Jadi sayapun dengan rasa tak bersalah terus klik dan jawab soalan dia.Soalan2 yang diajukan kat dalam memang logik.Dan ini adalah tahap ketagihan saya dalam blogging (saya jawab dengan jujur tau,takde tipu2 langsung) :

74%How Addicted to Blogging Are You?

Tahap ketagihan saya masih belum kritikal walaupun telah disound oleh aiensepet berkali2 kerana asyik menghadap blog sahaja.At least saya dapat tunaikan tanggungjawab saya ye tuan2 & puan2.

Oklah,kita teruskan ke something yang mengejutkan.Apa benda eyh?Hari tu masa birthday aiensepet saya balik ke rumah mama dan tetiba adik saya bertanya.Betul ke buat blog boleh dapat duit.Saya cakap lah ye.Rupa2nya dia dah ada blog dan tanya saya macam2 pasal blog.Jadi sayapun turunkan sikit ilmu hitam apa yang saya tau pasal blogging ni.Yelah saya bukannya hebat sangat just tau basic2 je.Kalau korang terasa macam nak blogwalking masuklah blog dia ni.Nama dia Aini.

Tuan punya blog – Aini

Template or Interface

Harap korang boleh support dia sebab dia ni beginner lagi.Dan kebanyakan entri semua pasal perjalanan enjin kereta Kancil dia je.hak3…Dan mungkin kalau korang support dia dia boleh jadi cam Cik Epal ke?Mana tau kan boleh saya pow duit Nuffnang dia.hak3..Komen untuk aini :

– Template kasi cerah sikit.Sila pilih template di BTemplates ye 
– Kasi kurang sikit shortform nanti orang tak faham
– Jangan terlalu personal entri tu eyh

Oklah rasanya cukup sampai sini je entri ni.Ada task penting kalau tak nanti kena marah.Dengar cerita DNS pointing server kat MyNIC ada masalah.So website2 yang down jangan marah ye.

p/s :
– Ni cara saya bersedekah di dalam blog.Tak rugipun kasi link kat orang sebab benda tu akan datang balik kat kita dan memang kita perlukan benda tu pun
– Ingat adik Aus je ke boleh ada blog.Adik sayapun boleh tau…hak3…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Blog Review, Bloggers, Blogging, Buat Duit Dengan Nuffnang. Bookmark the permalink.

18 Responses to >ENTRI PAGI YANG DIBUAT UNTUK BERSEDEKAH

  1. Anak Perak says:

    >ko cuba send fail template tu.aku cuba usha2..zulhelmi [at] anakperak [dot] com

  2. BeaN MorENo says:

    >okies jap lagi aku anta…

  3. Matjoe says:

    >bro template ni mmg chun. terbaik

  4. Kapten says:

    >template ni lg smart dr yg dulunampak pro

  5. BeaN MorENo says:

    >matjoe – thanks for the compliment

  6. BeaN MorENo says:

    >kapten – ye ke??thanks for the oppinion

  7. >template nie cun lah bro! (shahroll)

  8. Anak Perak says:

    >bean, kan kat atas kotak code template 2 ade check box. ko tick dulu sblm copy or ko download template 2 then send lagi skali

  9. >ingatkan nak sedekah wang tadi..haha~

  10. Anak Perak says:

    >ok dah bean.check inbox. ko adjust ikut kebesaran ko nak.

  11. Sendra says:

    >hahah..camni lama2 satu famili kau lah ada blog nanti..respek lahh..famili blogger..cool apa..psst:adik kau memang buat blog semata2 nak duit ke?jangan dong..aku dulu letak duit motif no satu sekali aku blogging..tak jalan babe..hhaha..tak tw lahh,lain orang lain lah kot..

  12. BeaN MorENo says:

    >shahrol – tahnks a lot bro…ada apa2 komen lain yang boleh aku ubah?

  13. BeaN MorENo says:

    >Anak Perak – Dah…

  14. BeaN MorENo says:

    >Nemo – belom masanya nak jadi begitu baik…hak3

  15. BeaN MorENo says:

    >Anak perak – mi thanks a lot…aku berhutang something ngan ko

  16. BeaN MorENo says:

    >sendra – bukan lah…dia just tanya je…hak3…actually dia buat blog just nak tulis diary je…saje aku promote…

  17. >hehe dah follow dye.. lepas ni leh citer pasal enjin viva plak ngn dye. hahaha

  18. BeaN MorENo says:

    >cik eyka – thanks eyh cik eyka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s