>BLOGGER HELP BLOGGER : TERIMA KASIH ANAK PERAK

>

Salam guys,Saya menaip entri di kala waktu staff2 lain pergi lunch sebab waktu lunch saya ialah pada pukul 1.30 petang.Agak lewat dari manusia normal biasa sebab saya adalah robot yang ditugaskan untuk memberi keceriaan kepada orang lain.Hari ni hosting untuk kolej problem diebabkan MYNIC DNS pointing bermasalah.Walau macam mana pun saya tetap gembira sebab terdapat perubahan dalam blog ni.Tadi saya ada mengadu yang tulisan entri saya amat kecil dan telah ditegur oleh Eyriqazz yang mengatakan dia juling mata membaca entri saya (mungkin pengaruh Fatimah Juling kot.hak3).


Komen Eyriqazz untuk saya.Takpe bro nanti saya belikan spec kat focus point.hak3…

Tapi ada seorang blogger yang saya rasa baik hati dan hebat telah men“settle”kan masalah saiz tulisan blog ni.Nak tau siapa?Dia adalah Anak Perak.Anak Perak atau Helmi.Saya mula2 jumpa mamat Anak Perak ni masa SamSung Corby kat Sunway Lagoon.Then sekarang ni bila event je mesti ada muka dia.Saya baru mintak tolong tak sampai 10 minit dia dah reply balik.

email terpaksa dirahsiakan atas nasihat doktor

Dan akhirnya


Benda yang saya godeh2 selama dua hari dia kasi settle 20 minit je.Memang hebat mamat ni kalau nak dibangdingkan dengan Bean Moreno.So apa2 pun terima kasih banyak2 Helmi sebab tolong saya.Nanti bila2 kita lepak saya belanja makan McD.Dalam hidup ni tak semua benda kita tau so kita perlukan orang lain untuk tolong kita.Kita tak boleh nak sombong dan bangga diri.Mungkin kita hebat bab buat duit online tapi bab CSS kita lemah.Mungkin kita ada duit beli kereta tapi bila rosak kita kena panggil Mekanik untuk repair.So manusia memerlukan antara satu dengan yang lain.Jangan terlalu riak dengan kehebatan kita sebab itu kurniaan Allah ye.

p/s :
Helmi ko rasa entri aku ni boleh tak masuk contest ko tuh.Kalau boleh kasi aku menang terus eyh…hak3…aku promote ko ni…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Anak Perak, Article, Bean Moreno, Blog Review, Bloggers, Blogging. Bookmark the permalink.

21 Responses to >BLOGGER HELP BLOGGER : TERIMA KASIH ANAK PERAK

  1. helena's says:

    >kem salam kat anak perak eh,.agak2 dia nak tolong saya buatkan header tak bean?hahahaa

  2. Anak Perak says:

    >X der hal la,tolong menolongkan budaya kita. mcm iklan tv1 lak.contest utk sape xder domain sendiri.kecian kat diorang. x per nnt contest bagi hosting leh la join.haha..helena : ha bab design mendesign ni fail ckt. Photoshop pon bljr basic jer.

  3. BeaN MorENo says:

    >cik hel – hahahaa…tanyalah sendiri

  4. BeaN MorENo says:

    >anak perak – owh ye ke???xpelah saje je aku tanya…manalah tau

  5. Kancilbiru says:

    >kita dah tak layak nak join bean…redho jer la…hihihi

  6. BeaN MorENo says:

    >niza – hak3…tulah…adakah aku nampak tamak?

  7. >hahahak , kau nk taw bean .sejak dari samsung corby , aku tak penah jumpe blog die , kekekeke . la ni baru jumpe , hahahak

  8. BeaN MorENo says:

    >statement jahat siot…kahkahkah…gi mintak maaf kat dia…

  9. Sendra says:

    >yes..blogger help blogger..sebab tu aku perlukan pertolongan kau bean..

  10. Sumijelly says:

    >ok jer kak sumi tgk..x pasan la pulak kecik @ besar..hahaha x per..skrg dh cun blog ko…makin semangat nak berblog gini…hahahaSumijelly.com

  11. >wah bgusla cmtuu🙂 eyka slalu mintak tlg sis intan je bab2 layout nih. huhuhu

  12. Sky0ne says:

    >bagus btul Helmi tu..ambik jadi menantu bagus tu…heheh

  13. farenova says:

    >suke font ni, verdana ye ?, bagus tolong menolong ni,🙂

  14. BeaN MorENo says:

    >sendra – apa lagi perlu aku tolong kau sih

  15. BeaN MorENo says:

    >kak sumi – hak3…ye ke kak…ni yang rasa macam nak pergi je event akak…

  16. BeaN MorENo says:

    >eyka – intan bab2 template memang bagus…saya nak gi berguru dengan dia lah

  17. BeaN MorENo says:

    >skyOne – 2lah baik cepat2 sebab takut orang dah booked hak3

  18. BeaN MorENo says:

    >haah kak…verdana…igt nak pakai arial tapi …

  19. JAI says:

    >Barulah terang mata pakcik nak baca entry…hehe..Header,kepalanya mana???

  20. BeaN MorENo says:

    >Jai – hak3 sama geng ngan eyriqazz dah ni…hak…kepala nanti saya masukkan

  21. AmenoWorld says:

    >Ini masalah aku juga neh, agak2 ko dia nak tolong aku tak?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s