>KAMI MENANG HADIAH RM12K

>


Alamak rasa macam terlambatlah pulak kasi up entri.Check Nuffnang analytic baru bapa visitor je.hak3…Saya baru balik ni dari satu event kat Sungai Wang tadi.Penat lah pulak.Tapi takpe sebelum saya keluar makan dengan aiensepet saya akan up entri.

Tadi atas jemputan dan rasa seorang adik saya datang support Kak Sumi pergi ke “Keep Slim Amb Hunt”.Apa bend ni ?Own ni adalah contest untuk pilih ambasador baru Keep Slim.Pernah dengar tak?Ambasador sebelum ni ialah Raja Azura.Memang best lah.Saya pergi kat sana dengan cara yang agak pelik bagi diri saya.Jangan salah sangka eyh saya tak naik kereta lembu sebab KL tiada perkhidmatan kereta lembu tapi tak taulah pulak kalau Rapid KL nak buat service yang macam tuh.hak3…Hari ni selepas beberapa tahun saya naik PUTRA & MONORAIL.Nasib baik saya bertanya pada yang pakar kalau tak dah tentu saya tersesat ke Nilai.

Tiket sehala Putra.last sekali saya naik Putra 3 tahun lepas

Stesen perhentian menunggu Helenalatisha

Saya pergi ke kontest tu bersama kekasih gelap saya Cikhel sebab saya sempat ajak dia je dan tak tau berapa tiket yang kak sumi pegang.So kami berjumpa di KL Sentral dan terus pergi ke Sg Wang.Kat sana berjumpa plak dengan Blogger lain iaitu Lily dan Aidi-Safuan (mamat ni memang sporting).Ni first time saya hangout dengan Aidi.Tak kenal sape Aidi.Ala blogger yang menang Blackberry Bold masa Gatsby last week.

Ni lah Muka2 blogger yang support Sumijelly hari ni

Pentas berentap

Makanan yang menyelerakan

The Judges – Cuba teka sape?

Peserta2 yang berebut nak jadi embasador

Kami sokong kamu Kak Haney (Dr Haney)

Kitorang datang dengan semangat waja untuk kasi sokongan kat salah satu peserta kontest ni.Sampai2 je kitorang dapat goodie back dan dapat macam2 voucher.Best beb ada voucher Bonita,Antioni,Bontyon,BUM,Diesel,UnionBay, dan Bumcity.Apa yang best kitorang menang Voucher Keep Slimming bernilai RM2k.hoho…Bestkan,lepas ni boleh hantar aiensepet gi Keep Slimming.

Vocher Keep Slimming RM2K

Saya tak tipu tau.Memang kitorang menang hadiah RM12K.Yelah kalau saya sorang dapat vocher ni dah RM12 then group kitorang semua berjaya dapat jawab soalan dengan betul so 6 orang dapat voucher tak ke RM12K.hak3…Bestkan,lepas ni final harap2 Kak Sumi ajak kitorang lagi sebab lepas ni kat Golden Horses plak.Yelah saya tak pernah jejak kaki kat hotel tu.
Lepas je kitorang dah bersuka2 kat event ni Cikhel ajak gi Karok kat Imbi.Pergh masing2 nak kasi keluar suara.Tapi baru saya tau yang Aidi ni ada minat Backstreet Boy.

Gaya Nick Carter Budak Belakang Jalan

Hoho ni Whitney Houston Malaysia

Dan ini penyanyi headwind.hoho

Lepas Karok je kitorang gi makan then balik.Memang fun gila lepak ngan blogger2.Saya akan dapat lupakan stress bekerja.Then boleh share2 pengalaman berblogging sesama.Sebab ilmu kena share kalau tak kita rugi.Kak Sumi jangan lupa eyh upload gambar cepat sikit.Nanti orang tak percaya kita menang.hak…Oklah saya nak mandi sebab nak kuar makan.Bye…

p/s :
– Panjangkan entri ni nasib ar…taknak baca gi masuk blog Eyriqazz.

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Bean Moreno, Bloggers, Blogging, Event, Event Coverage. Bookmark the permalink.

42 Responses to >KAMI MENANG HADIAH RM12K

  1. Eyriqazz says:

    >best bro..aku tidak diajak..dush2..tapi kalau ajak pun takleh pi gaks kot…alisya demam lagi…hik3..anyway,congratz bro….

  2. redfingger says:

    >aku pun nak ikot bean..huhuhuhu

  3. Aidi-Safuan says:

    >huk alorh…laju gler update. kate nak tunggu sok! hehe…bean, gambar ngan artis dua orang dan gambar pegang cek tuh kat kamera sape erk?

  4. Frazi A says:

    >tahniah!krn bjaya mendapat hadiah duit yang beriban kalu digabung2kan bersama member2 yg lain itu…yeay!

  5. >aku suka template baru ko bean.. ehehehehe.. CUN!

  6. FaDLi says:

    >lelaki boley join keep slim ke…heheh…nak slim jugaklah!

  7. JAI says:

    >Adeyy..kalauku tahu mesti datang support dengan anak beranak aku sekali..aiseyyy..layaan karaoke nampak..aku gak yang ketinggalan..

  8. >hahahak , rugi aku tak gi .kekeke .selain bgn lmbt aku ade prob sendiri , tpkse . hahahak .

  9. CikLilyPutih says:

    >cepat giler update. aku lom transfer gambo lagi lah

  10. >tahiniah bro!!!best!!!

  11. farenova says:

    >wahhh seronoknye, dr haney ni yg blogger jugak tu ke?

  12. BeaN MorENo says:

    >eyriqazz – hak3…tulah abg bz sgt…susah nak ajak santai2

  13. BeaN MorENo says:

    >nemo – hak3…student tak boleh…

  14. BeaN MorENo says:

    >redfinger – nanti kalau dapat invite aku ajak ko bob…ko memang perlukan produk ini…hak3…gurau2 je bob…jgn marah eyh

  15. BeaN MorENo says:

    >aidi – ada kat cam lily n sumi…update kena laju bro…tu je modal hari ni hak3

  16. BeaN MorENo says:

    >frazi – hahahaha

  17. BeaN MorENo says:

    >jard – anda suka,mereka suka,sayapun suka jard…hak3

  18. BeaN MorENo says:

    >fadli – eyh boleh la…hak3

  19. BeaN MorENo says:

    >jai – guapun tak tau pasal ni bro…sumi inform lambat…hak3 (kasi alasan)

  20. BeaN MorENo says:

    >aus – aku ngerti dong

  21. BeaN MorENo says:

    >lily – kerja kena pantas dan betul macam polis…

  22. BeaN MorENo says:

    >hakim – apa yang bestnya…hak3…

  23. BeaN MorENo says:

    >kak farenova – haah…yang dr tuh

  24. cik EPAL says:

    >nyanyi lagu apa tu? hehe

  25. >wahh. cik beannn best nyerrrrr….bertambah slim lah puan ain yer.. huhu.ps: suka gile layout bru korang dua🙂

  26. Hazzy Ishak says:

    >fuhhh dapat voucher keep slimming tuhhhcaya lah

  27. BeaN MorENo says:

    >cikepal – byk lagu nyanyi mau join ka?

  28. BeaN MorENo says:

    >cik eyka meow – hak3…nak ajak cik eyka tapi tak sempat

  29. BeaN MorENo says:

    >hazzy – ni namanya rezeki

  30. AiZ says:

    >congratezz…. ingatkan RM12k tunai… hehe..klik sini masuk blog i pulak..hikhik

  31. Sumijelly says:

    >wah ko… x menyempat2..hahahawei..gmrb yg reramai ngan artis tu bukan kat camera kak sumi la..camera Lily….huhuh…nanti tolong emelkan kat sumi yek….huhunanti FINAL kalu dia nak Supporter lagi..kak sumi ajak yek…..Sumijelly.com

  32. Matjoe says:

    >no way 12k tunai. rm2k tu umpan jerr, karang kene top up lagi.marketing beb marketing

  33. BeaN MorENo says:

    >aiz – kalau 12k tunai dah lama kitorang joli2…hak3

  34. BeaN MorENo says:

    >kak sumi – kalau saya dapat saya akan kasi…hak3

  35. BeaN MorENo says:

    >mat joe – hoho…ya betul itu memang pasti…

  36. >jelesnye..nak jugak..

  37. Natasha says:

    >pg tak ajak pon…pas tuh call kita sekali jer lak tuh..sampai ati:(

  38. BeaN MorENo says:

    >elis – nak eyh…jom gi event

  39. BeaN MorENo says:

    >kak tash – alo2 kak tash ku sayang…sayapun dapat tau lambat so tak confirm tiket tu ada berapa…sorry eyh

  40. Aidi-Safuan says:

    >wow. cik epal komen. :p

  41. BeaN MorENo says:

    >Aidi Safuan – haha…kenapa tak percaya?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s