>JUSTIN BIEBER + WONDERGIRLS = FENOMENA BARU

>


Selamat petang,tadi dah syok dah hujan bila petang panas.Tapi apa boleh buat itu semua ketentuan.Agak tertekan bila tulisan saya nak jadikan Verdana saiz normal tak menjadi.Dah puas godeh2 tapi tetap cilik je (alamak,kantoi plak jawa…tapi saya bukan jawa ok).Macam mana nak buat eyh.Nanti sat lagi Eyriqazz mesti kasi order suruh besarkan tulisan.Tak nampak katanya.So nak taknak Eyriqazz punya pasal kena cari jalan jugaklah ni.Saya sendiripun agak janggal bila tulisan bertukar.Sebab dulu besar sikit.Tapi ramai pulak cakap template sekarang ni cun.Biar dulu lah.

Minah ni punya Dress up memang pelik2lah.Mungkin nanti di akan dress up pakai surat khabar je kot.

Oklah nak cerita pasal fenomena muzik dunia.Kalau sebelum ni orang cakap Lady Gaga merupakan satu icon dan merupakan satu fenomena dalam dunia muzik sampaikan Christina Aguilera menangis tepi kolam renang lepas kena perli baik punya dengan Lady Gaga (yang ni saya reka2 je).Yelah baru berapa bulan masuk dunia muzik nyanyi2 tetiba popular gila2 dan ramai fans disebabkan imej pelik dan seksi dia tuh (lagu2 dia pun best jugakkan).Kalau kat dalam dunia blogging ni umpama blogger yang baru buat blog dua bulan tetiba nama dia meletup (tiada kaitan dengan saya ye…hak3).

Tapi belum lagi fenomena yang dicetuskan oleh minah ni habis tetiba muncul pulak satu artis yang memang korang pun tak sangka.Saya dulu memang menyampah dengar single dia yang first.Tapi lately saya suka pulak dengar lagu dia.Siapa lagi kalau bukan budak tak cukup umur ni.Nama dia Justin Bieber.Memang sekarang zaman Justin Bieber tengah naik dan memang ramai budak2 sekolah gurl yang akan mengilai2 bila sebut je nama Justin Bieber.Saya just minat satu je lagu dia yang tajuk dia “Baby”.Tupun terpengaruh sekejap bila dengar lagu tu kat VLog Billet.Ces!

Hensem sangat ke budak ni.Biasa je saya tengok

Hm,fenomena terbaru dalam dunia muzik ialah dari Wondergirls.Awek2 ni memang cun seyh.Kalau lah dapat bawak jenjlan naik 125z memang style (uiks).Sebenarnya lagu diorang “Nobody” dalam bahasa Korea dah lama dah.Kalau tak silap 2008 dan saya still ingat masa tu awal2 saya kenal blogger Puan Capa (dah beranak ke blom eyh?).Dia buat autoplay lagu ni.Yang peliknya lagu tu dialih bahasa ke English then baru meletup sekarang.Sayapun tak tau diorang ni famous pasal hebat menari ke,suara sedap ataupun cantik2.Bagi saya diorang ni memang cun terutama sekali yang belah kiri sekali.hak3…


Oklah tujuan saya sebenarnya bukan nak promote diorang ni.Kalau saya tak promotepun diorang memang dah top dan meletop (bak kata Azwan Ali).Apa sangatlah entri yang macam ni pada diorangkan.Macam promte dalam ruangan Harian Metro saiz kecil je.Sya sebenarnya nak bercerita yang kalau kita ada daya penarik kita tentu akan terkenal.Sebagai contohlah dalam blogging kalau kita nak orang ingat dan masuk blog kita cuba buat satu kelainan dari segi penulisan takpun template (bukan promote template baru ye).

p/s :
– Esok nak teman Kak SumiCikhel jangan lambat lagi eyh…
– Kat sidebar saya ada letak banner Futsal so siapa2 yang berminat bolehlah direct dengan organizer eyh
– Gambar saya cilok dari jiran saya GOOGLEisman bin Ibrahim
– Layanlah lagu nih :



About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Artis, Bean Moreno, Blogging, Justin Bieber, Lady Gaga, Suterablogger, Wondergirls. Bookmark the permalink.

32 Responses to >JUSTIN BIEBER + WONDERGIRLS = FENOMENA BARU

  1. thegadis | N says:

    >lagu nobody tuh mmg dh lme.tpy xtaw npe skrg bru femes. (:suker justinbieber. ^^

  2. BeaN MorENo says:

    >HAK3…DAH TAU DAH…

  3. starsyeea says:

    >justin bieber comel…cam baby…hakhak…wondergirls?? err…sapetuh? wonderpet kenal arr…haha…statmen jelez di situ :p

  4. BeaN MorENo says:

    >sratsyeea – memanglah itu statemen jeles…cuba kalau saya cakap justin bieber comel or hensem mesti orang cakap saya ni biseks…hak3

  5. >wah!!!suka lagu ini juga!!!eenie meenie pun best!!!lagu feat dengan Sean Kingston!!

  6. BeaN MorENo says:

    >hakim – hak3…best la lagu ni…just ni je pun saya suka dengar

  7. >justin?? huhuhuhu .. apsal aku x ske? cisss ~~~ lady gaga wa ske. hahahah>>____<<wondergurl, live suara ke laut abis. huhuhuhu …lalallalallalala …

  8. >… tapi cun cun belaka. ahakz

  9. >justin bieber? entah kenapa saya tak suka mamat jambu ni. isk… wondergirls? kakak guaaa.. hahaha.. tp, tak tau kenapa ku tak suka lagu nobody diorang yg tengah meletop skng ni. isk.. T___Tlady gaga? satu lagu dia sahaja ku suka. bad romance. xD

  10. Epul Azimi says:

    >lagu baby si justin ni sedap tapi v.c dier cam terlebih2 la…heheaku ari2 bwat senaman ngan ah soh kt taman tu tiru care wondergirl menari..hak3lady gaga mmg bad romance…hehehbtw cantik template baru ni bro…:)

  11. syahirul says:

    >mana taknya baru nak femes lagu nobody tuh sbb sebelum ni versi original (korea) takde sape paham kecuali lirik "i want nobody nobody but u".. lani dah translate ke BI baru la stesen radio sibuk2 nak amek.. nak sebarkan.. taw tak dah ada versi china ngan taiwan kalo tak silapšŸ˜› hahaa

  12. Eyriqazz says:

    >aiseh bro..template baru ni tulisan kecil balik la…juling mata aku nak baca..hik3..

  13. hans says:

    >wondergirls nih 2 tahun sudah dah popular dah dkt uitmbudak2 uitm yg femes kan lagu tuhahahaxsilap lagu tu start femes bermula dkt kampus guapastu merebak2sampai lah sekrangamik masa 2 thaun

  14. FaDLi says:

    >dah pening dah…atas kapal nih lagu nobody2 tu 24 jamm…huuhuhuh

  15. >wondergirl tu minat juga lahhtapi justin bieber? no wayyy. hahaha. tak minat tak minat.

  16. BeaN MorENo says:

    >frodo – sama lah akupun layan lady gaga…

  17. BeaN MorENo says:

    >frodo – tilah eset diorang…

  18. BeaN MorENo says:

    >mai – hak2…ni first gurl yang cakap tak suke bieber

  19. BeaN MorENo says:

    >Epul Azimi – thanks atas pujian nanti saya belanja ais krim…hak3

  20. BeaN MorENo says:

    >syahirul – hak33 betul ada lojik jugak tuh

  21. BeaN MorENo says:

    >Eyriqazz – hahaa…saya dah agak dah…nanti saya godeh2 lagi…

  22. BeaN MorENo says:

    >hans – patutlah…Puan capa pun budak uitm

  23. BeaN MorENo says:

    >fadli – apa lagi joget…jangan tak joget

  24. BeaN MorENo says:

    >athirah – gurl kedua yang tak minat justin bieber…mari kita kumpulkan

  25. aien comel says:

    >boleh tak buat kan b template sama mcm abg? mcm lawa jer..

  26. darkbatman says:

    >wonder gals.. ai likess!!ahaha. cun plus sexy..heh

  27. BeaN MorENo says:

    >aien comel – boleh2…

  28. BeaN MorENo says:

    >dartbatman – hak3 citarasa yang sama…bagus bro…hoho

  29. Yatre Hayati says:

    >osmate kita suka gile ngan justin ni..alahai…pastu kitorang selalu bahan dia…weyh..suka kat budak2 kecik ker?? hahah

  30. BeaN MorENo says:

    >Yatre – hak3…tulah baru 13 tahun budak ni

  31. >huhu. rupa2nya ada org terpengaruh. kiki.bilet just suka lagu jak. walaupun penyanyi dia ensem tapi minat dalam jangka masa pendek. kui2

  32. BeaN MorENo says:

    >billet kamu memang kejam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s