>ENTRI SANTAI PUKUL 5.30 – NAK MAJU JANGAN MALU2

>

“Mat Bangla” kenbali membuat live-blogging di kolej (adus tak abis2 Bean). Takdela.Saya memang jakun sikit kalau dapat buat something yang saya tak pernah buat.Maklumlah orang kampung dressingpun cam Tanggang (uiks apa kena mengena?).Hari ni sehari suntuk mengerjakan internet kat office.Dari semalam down.Pergh mau terbaring kalau dapat balik rumah ni.
Hm,duit Gatsby dah masuk tapi buffered masih tidak kelihatan.Tapi jangan runsing rezeki tak ke mana.Mugnkin Buffered tak dapat tapi mungkin akan dapat advertorialkan.Mana lah tau rezeki.hoho…Actually hari ni tiada idea so tulis entri santaipun best jugakkan.Nak kasi tips pun dah takde idea.Mungkin sebab entri ni ditaip di office.Perasaan up entri kat office dah menjadi kabur sebab takut kena tuduh curi tulang.Nak buat Vlog muka tak berapa kacak.Kalau muka saya market macam Melz mungkin saya buat vlog (tapi takut nanti orang cakap saya meniru plak)
Semalam saya just sempat buat schedule post je.Itupun tak pasal2 masuk draft.Nasib baik Aus yang femes tuh tolong publishkan dan pingkan kat dalam gengblogger.Traffik blog ni dah makin teruk akibat taida P1 di rumah.So tak dapat nak blogwalk,tak dapat nak publish entri dan tak dapat nak layan redtube (ooops…!!!Bahaya).Thanks kat korang even saya tak updatepun korang tetap masuk.Jasamu dikenang,nanti bila saya dah kaya saya payung makan Nandos (amacam best tak?).Ramai orang tanya macam mana saya boleh rapat ngan Melz,Eyriqazz,Jai,Kak Ina, Darkbatman dan ramai blogger2 best.Rahsianya satu je iaitu :
“Break The Ice”
Korang kena faham maksud ayat di atas.Jangan jadi lurus bendul sangat eyh.Kang tak pasal2 pergi 7e beli ais ketul.Pastu jumpa diorang baling ais depan diorang sampai pecah.Owh bukan macam tu ye.Kalau nak buat macam tu tunggu thaipusam beli kepala pecahkan kat Batu Caves eyh.hak3…Maksud ayat di atas ialah mulakan tegur diorang dulu.Yelah diorang rockstar mestilah sombong sikit (hak3…xdelah diorang friendly).Korang nak belajar tolonglah buang perasaan malu sebab diorangpun memang muka tak malu.
Kebanyakan blogger baru macam saya terlalu anggap diorang di bagus sampai takut nak tegur.Takut nak tanya.Owh tak boleh lah macam tuh sebab korang yang nak ilmu dari diorang.Takkan korang nak ilmu diorang kena datang katikorang.Nanti orang cakap diorang nak menunjuk.Cuba korang bayangkan tetiba Melz datang kat saya (masa tu tak kenal) dan cakap: 

“Bean ko budak barukan…meh sini aku ajar ko cara dapat traffik”
gambar ni di ambil atas kehendak Melz.Hilang kacak sekejap
Memang saya terajang je.(hak3…takdelah).Kalau terjadi macam kat atas tu mungkinlah kita rasa macam dia nak menunjuk je kan.So mulalah benci membenci serta rindu dendam.Tu tak masuk bola2 api lagi kan…Jadi kesimpulannya kat sini.Korang nak ilmu kan korang jangan malu.Just tanya je sebab diorang ni semua manusia biasa (bukan canibal) yang makan daging manusia.
p/s :
– Oklah nak balik sebab aiensepet tinggal sorang2 kat umah
– Nanti saya kuarkan tips eyh.Kalau siapa yang nak tips lepas2 bolehlah tekan Tab TIPS kat atas tu
– Sendra mana gambar aku!!!
– Sekali lagi tolong vote untuk saya ye…Please….Slurpee Video

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Bean Moreno, Bloggers, Blogging, Malu, Tips. Bookmark the permalink.

30 Responses to >ENTRI SANTAI PUKUL 5.30 – NAK MAJU JANGAN MALU2

  1. Melz says:

    >muka aku cam mintak bola bowling ;]

  2. >ololo sweet nyer yg last tu"sbb aiesepet tggal sorang kt umah"=)

  3. Sendra says:

    >dah berapa entry ni kau guna melz ni bean..hahhaha..

  4. >.hakhakhak.comel je bro.kem slam kak aiensepet!😉

  5. daydeck86 says:

    >dah vote dah pic mat ganja ko tuhahahahahahaaa

  6. >aku dah vote da , takpe .aku mmg suka ping kan entri orn sme , hahahak .

  7. CikLilyPutih says:

    >aku dah vote dah. dah2 pi balik cian ainsepet tinggal kat umah sengsorang

  8. >dah vote dah slurpee tu..agagagaga

  9. Liza says:

    >camni, akak kena blajar dgn awak lah kan, mcm mana nak tegur blogger2 masa event…

  10. cik EPAL says:

    >da vote dah. kalau kalah tak tahu la. hahaha. bean dengan aus ni macam adik beradik la.😀

  11. Anne Boleyn says:

    >dah vote da…🙂

  12. JAI says:

    >1 Vote SIAPPPPP….gud luck bro..weii photoscape lupa suruh bawak hari tuhh..tengoklah ada masa aku email jerr ek..

  13. helena's says:

    >hahahaha komen sendra tuh buat saya terfikir pulak..bean..mana kamuuuuuuuuuuuuuu!

  14. BeaN MorENo says:

    >melz – hak3…ke memang ko nak bola boling

  15. BeaN MorENo says:

    >eyka – hak3…saya memang seorang yang romantik

  16. BeaN MorENo says:

    >sendra – baru tiga

  17. BeaN MorENo says:

    >fatehah – ye ke comel…hak3

  18. BeaN MorENo says:

    >deydeq – thanks eyh…gambopun aku curi kat blog ko tak sempta nak tulis credit

  19. BeaN MorENo says:

    >aus – malam ni lagi sekali eyh…hak3

  20. BeaN MorENo says:

    >liza – tgur lah saya dulu…hak3

  21. BeaN MorENo says:

    >cik epal – thanks eyh cik epal…jasamu dikenang

  22. BeaN MorENo says:

    >anne boleyn – si cantik manis dah vote…thanks

  23. BeaN MorENo says:

    >jai – macam mana ni…hehehe

  24. BeaN MorENo says:

    >cikhel – nanti saya letak nama cikhel ye…

  25. lizz says:

    >melz ni mmg popular! hehehe

  26. BeaN MorENo says:

    >lizz – awak tu pun popular dah lizarazak

  27. kak ina kl says:

    >bagus N3 ni..sebab muka akak ada..yessszaaa

  28. BeaN MorENo says:

    >kak ina kl – saje je letak amik ati

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s