>TIPS : MACAM MANA KORANG NAK JADI FEMES MACAM MELZ

>

Hola brother & sister (ada macam hip hop tak?).Korang jangan percaya kalau ada dalam entri ni saya tulis saya berblog di rumah sekarang.Ini adalah entri Autopost sebab P1 Wimax saya tiada di tempat yang sepatutnya dan telah merantau ke Kajang.Jadi malam yang korang baca entri ni saya tengah berseronok dengan aiensepet di rumah.
First of all saya nak mintak maaf dengan tuan punya nama kat atas tuh.Melz gua mintak maaf sebab pajak lu punya nama kat atas ha!Yelah nak letak nama saya tak patutlahkan sebab saya ni tak femes.Kalau ko nak saman aku go ahead man…Aku tak takut.hak3…
Oklah kalau ditanya “Siapa Melromeo?”…Mesti korang tau punya kan.Bukan nak up or puji dia tapi memang realiti.Sebelum ni saya pun just dengar nama je.Tapi sekarang dan kamcing.Sekarang saya nak kasi tau cara2 macam mana nak jadi famous macam dia…
1) CARI SOLUTION UNTUK MANTAPKAN PENULISAN
2) GUNA BLOG BUAT KAWAN BUKAN MUSUH (ALAMAK!!)
3) JOIN EVENT2 (WALAUPUN SMALL GATH)
4) SHARE APA YANG KITA ADA DENGAN ORANG LAIN (TERMASUK DUIT NUFFNANG)
5) TOLONG ORANG LAIN YANG MEMERLUKAN BANTUAN
Saya malas nak ulas panjang2,tapi korang fikir lah sendiri dan huraikan sendiri point2 kat atas tuh.Kalau korang ada niat nak jadi femes macam dia?Saya ada niat tapi belum mampu hak3…
p/s :
– Kalau ditanya Siapa Melromeo mesti ramai orang kenal.Cuba kalau ditanya siapa Bean Moreno.Huh!semak je dalam blogging arena ni…hak3…
– Tak dapat jadi macam Melz pun takpe jadi macam Eyriqazz pun cukup…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Bean Moreno, Bloggers, Blogging, Tips, tips blogging, Traffic. Bookmark the permalink.

28 Responses to >TIPS : MACAM MANA KORANG NAK JADI FEMES MACAM MELZ

  1. Melz says:

    >+ 2 bean .1. jangan terkejarkan² sesuatu sampai buat orang rimas !2. jadilah diri sendiri time tulis entry tuh ;]Neway thanks yoh ;]

  2. >bean. memang bagus pun melz tu. Tak lokek ilmu. Walaupun ruby ni baru je kenal dia kat digi pimp my day awal tahun hari tu kan. dia sedia membantu.. website ruby dia yg bagi komen bernas. so?? congratz melz! Bean, ko pun bleh jugak femes. cuma kita punya masa belom tiba lagi. usaha dan jadi diri sendiri bak kata mel. tapi jangan syok sendiri bak kata ruby.. wakaka..

  3. >tak sabar nak tunggu next entri." Tips : Macam mana korang nak jadi femes macam Bean Moreno "Hihi..~ cool dalam entri. (sekarang ne bilet blogging ikut mood dek masa dah semakin sempit dan idea semakin tak best. logot2[pelan2] asal femes) hahaks

  4. >ala , name dah kena sebut , femes dahdah boleh buat tajuk sendiri dah , hahahak

  5. >sutera blogger femes ape tym gatsby arituu..! melz femes sbb dye tggi je..so smua knal.. hihi ;P wekk

  6. Sendra says:

    >siapa melz?yang tinggi2 tu eh?hahha

  7. Hazzy Ishak says:

    >pasni bean mesti terkenal punye

  8. helena's says:

    >lah tu ke mel?hahahaahah!gua suka mel tu..bagus gilak.hakk

  9. CikLilyPutih says:

    >mel lagi ek. memanglah si mel nie glamer asyik orang sebut je ek! ala bean ko pun glamer gak, jangan nak malu2 lah.

  10. syahirul says:

    >waktu ni mesti melz tgh kembang kuncup idong dia.. hahahaha… erm encik bean nak tanya something. kamu ada bela something ke kat blog ni? bila klik aje kat mana2 dlm page ni, akan kua pop-up iklan… ades… dah terjangkit ke?

  11. >sharekan cane nk upkan traffic huhu

  12. BeaN MorENo says:

    >melz – kejara apa yang boleh buat orang rimas…kalau rimas nyanyi lagu fabulous cat

  13. BeaN MorENo says:

    >rab- melz memang baik tapi dia kurang hensem dari saya

  14. BeaN MorENo says:

    >billet – bean moreno hanya nama kecil yang sedang mencari kemasyhuran…hak3

  15. BeaN MorENo says:

    >aus – nama ko pun kene sebut apa…kira ko femes lah eyh

  16. BeaN MorENo says:

    >eyka – thanks eyh sebab memuji…ni yang sayang eyka lebey ni

  17. BeaN MorENo says:

    >sendra – alah yang macam kingkong tuh…

  18. BeaN MorENo says:

    >hazzy – ye ke??hak3…harap2 lah eyh

  19. BeaN MorENo says:

    >cikhel – jangan ngada2 nak ngorat melz ok

  20. BeaN MorENo says:

    >lily – ye ke???xde orang kenalpun…hak3

  21. BeaN MorENo says:

    >syahirul – haak ada byk binatang asing di sini…

  22. BeaN MorENo says:

    >zayanie zidane – dah share dah tgk kat tab tips

  23. BeaN MorENo says:

    >poojie – memang ar…

  24. >>>___<<nyebok sini ambik aura melz jap. keh3x

  25. BeaN MorENo says:

    >frado – amik2 jadilah femes macam dia…hak3

  26. Rara says:

    >Melz famous sebab dia tinggi, betul cakap Eyka wkakkakakakaka😛

  27. BeaN MorENo says:

    >rara – ya betul!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s