>TERLALU PENAT SAMPAI KALAU ADA MCD DEPAN MATAPUN TOLAK MENTAH-MENTAH

>

Salam korang,Yeay! at last saya berjaya up 2 entri untuk hari ni.Hari ni saya berjaya membazrkan masa saya berjalan2 mencari satu company yang sebenarnya tidak wujud di muka bumi.Terasa bongok gila bila pergi ke tempat tu yang dicari company hosting tapi yang jumpa adalah company jual beg SWAN.hak3….So masa terbuang dan badan letih mengadap jam.
Saya amat penat sampaikan tajuk entri kat atas memang takde kena mengena dengan apa yang saya nak tulis.hak3…Tadi saya baca banyak orang buat entri diorang dah dapat duit Gatsby.Kalau ditanya saya dah dapat ke blom…Memang saya akan jawab belum.Tapi takpelah mungkin malam2 sikit baru masukkan.Yelah 500 orang blogger dia nak kasi,so perlahan2 kayuhlah Nuffnang saya faham kesibukan anda (saja nak sedapkan hati).Yelah mana mungkin blogger yang buat live blogging tak dapatkan (gaya berlagak skit.hak3).Memang saya terus tanya Timothy je nanti.
Saya amat merindui sesuatu.Benda yang orang lain dapat tapi saya dah lama tak dapat.Saya nak Buffered la Nuffnang.Rasa2 esok boleh bagi tak kat saya.Dah la saya tak sempat buat Project Alpha takkan buffered pun tak dapat.So saya tau esok kasi saya buffered campaign untuk Toyota VIOS eyh dengan HP.Saya tak kira.Sebelum saya bawak diri tolong bodek saya eyh Nuffnang.hak3…Gurau2 je..Tak dapatpun takpe janji Check saya kasi hantar cepat sikit.Nak guna duit ni.
Semalam Liverpool menang ke kalah eyh?tak sempat nak tengok sebab terlampau penat.Ni lah dugaan pekerja rajin macam saya.Minat yang mendalam harus diketepikan.Tapi season depan saya takkan bayar membership selagi Gillet ngan Hicks tak jual Liverpool.
p/s :
– Apa mau bikin ini malam sebab rumah takde internet
– Hm,tengah tunggu aiensepet balik kerja tu yang boleh taip entri nasib ni
– Kalau rajin tolong vote video slurpee saya.Please3 kamoo jangan nakal…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Bean Moreno, Bloggers, Blogging, Buat Duit Dengan Nuffnang, Buffered earning, Emosi Blogger, Traffic. Bookmark the permalink.

10 Responses to >TERLALU PENAT SAMPAI KALAU ADA MCD DEPAN MATAPUN TOLAK MENTAH-MENTAH

  1. Hizami Rahim says:

    >uits.sedapnya McD.hohO~

  2. Bb Hussain says:

    >comel sungguh kucing itu keletihan..hehe

  3. Lovely Emy says:

    >ala bean, jgn risau, nti dapat ah tu buffered, :') kita da vote da, mmg boleh vote sekali je ek..

  4. Anak Perak says:

    >aku dpt rasa kerungsingan n keletihan 2..huhu..

  5. Matjoe says:

    >dah vote slurpee..

  6. BeaN MorENo says:

    >hizami – hak3…tiada kena mengena

  7. BeaN MorENo says:

    >BB Husain – saya tak comel eyh

  8. BeaN MorENo says:

    >emy – thanks emy,nanti kita belanja eyh

  9. BeaN MorENo says:

    >helmi – hak3…bagus ko je yang memahami aku

  10. BeaN MorENo says:

    >mat joe – thanks bro…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s