>BILA HATI DIMAKAN TIKUS JAJAN SNEKKU PUN JADI TAK BEST

>

Aduhai tajuk entripun dah menggambarkan keadaan saya yang amat bercelaru dan bengang yang penting tak best.Sorry lah kengkawan untuk minggu ni Bean Moreno tidak akan hantar sebarang penyertaan untuk Project Alpha.So good luck kat korang eyh.Bukan tak nak buat tapi masa terhad.Bila masa terhad otakpun jadi cetek nak berfikir untuk join kontest.
Keadaan saya di sini semakin kritikal sebab tekanan kerja.Manusia cuma ada dua tangan dan dua kaki beserta dengan satu badan.Tapi kalau yang memanggil lebih dari 2 orang memang effect dia akan sampai ke hati sebab hati akan jadi bengkek dengan arahan.Semua tak tau sabar,semua nak cepat.Robot terhebat duniapun tak mungkin boleh buat kerja sekelip mata.
Thanks to korang yang still faham kesibukan insan seni (ooops senikah aku?) macam saya ni.Memang sibuk dan tak mungkin artis akan dapat rasa sesibuk macam saya.Letih beb kerja.Semalam jugak saya dapat berita Eyriqazz diserang Annon.Wah orang top2 memang akan diserang eyh.Dulu Mel lepas tuh Cik Epal.Kalau korang berani gi lah serang Kak Jie.Kalau beranilah dan kalau terasa nak kena ayat pedas.hak3…
Saya masih pelik kenapa masih ada lagi orang yang nak bersuara tapi masih ada perasaan takut.Kalau nak komen letaklah nama dan kalau yang komen tu blogger sila letakkan link anda.Bukan apa manalah tau komen tu membina kitorang bolehlah kasi link & traffik kat korang.Kalau semua orang suka berselindung dengan annon memang lah kita takkan maju beb.Kenapa?Cuba korang bayangkan kalau pengkritik Akademi Fantasia 8 (AF8 ) Adlin Aman Ramli nak kritik pelajar AF8 tapi pakai topeng pastu perkenalkan diri sebagai Annon apa korang rasa?Best ke tak best AF8 (even saya rasa AF8 memang tak best pun).Jadi kepada Annonymous (Annon) silalah berani sikit untuk mengomen.
p/s :
– Oklah saya nak bersiap2 pergi ke hosting comp 
– To kak tash sorry saya tak dapat nak tolong sebab saya terlalu bz this week
– Hidup biar berani kalau takut just duduk kat dalam satu bilik jangn keluar2 ok

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Annonymous, Article, Bean Moreno, Bloggers, Blogging, tips blogging, Traffic. Bookmark the permalink.

12 Responses to >BILA HATI DIMAKAN TIKUS JAJAN SNEKKU PUN JADI TAK BEST

  1. helena's says:

    >beann…rindu lah kat bean/hahhahah

  2. Hazzy Ishak says:

    >bean sibuk mengalahkan artis…

  3. ~ ReD ~ says:

    >AF 8 memang x best pun!

  4. ..nOj rawK.. says:

    >hah baru je diserang anon last week… mmg dasar bacul tak berkemaluan la tu… ckp pandai tunjuk muka la kalo brani. huh-pembenci anon-

  5. penaberkala says:

    >ganas gak serangan anon nihapepun, mereka yg bergelar anon ni blh la diibaratkan suka baling batu,tp sembunyi tanganape cer

  6. BeaN MorENo says:

    >cikhel – rindu makan madu

  7. BeaN MorENo says:

    >hazzy – artis pun xsibuk macam saya

  8. BeaN MorENo says:

    >red – af8 tak best…yeke?tapi norman pakai ferari (ooops)

  9. BeaN MorENo says:

    >noj rawk – hehe…jagn benci2 nanti sayang

  10. BeaN MorENo says:

    >penaberkala – haah suka sgt diorang ni baling batu…cermin pecah terus lari

  11. Yatre Hayati says:

    >wah buzy bebenor cik bean kita nih… sabar dan tabah meneruskan idup..yeeehaaaa!!!

  12. BeaN MorENo says:

    >yatre – ye memang terlalu bz..kenapa nak belanja eyh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s