>GATSBY DEODORANT STREET FAIR – LAST PART (MAKSUDNYA EPISOD AKHIR)

>

Selamat tengah hari,sorry lambat lagi up entri sebab hari ni “Mat Bangla” ni agak sibuk kene kemas barang kat MidValley.Ni baru sampai depan pc.It Support buat kerja cleaner ada ke patut.Korang jangan pulak anggap saya dah tak nak update lepas nama blog kene up kelmarin.Owh tak mungkin.Saya tak mungkin dapat melupakan blog ni cuma masa je yang menentukan.Tapi yang pasti mesti ada satu entri akan saya upkan dalam satu hari.Itu janji pendekar saya kepada korang semua.

Kenangan semalam memang best sebab dah lama tak jumpa Melz menuntut ilmu (selain menghiburkan hati melz yang akan merajuk kalau tak lepak).Kalau tak dia mesti keluarkan ayat2 sedih dia.Jadi lepas event kitorang gather2 kira macam small gath la kan.Ok ni saya nak tunjuk aktiviti makan2 sebelum masuk aktiviti “Lepaking” kitorang :

Ko usha apa tu Sendra…Nak ngorat Cikhel ke apa?
Uiks nak usha Fateha pulak.Nak kena taruk ngan Hairi ke?
Lepas makan kamipun teruskan dengan aktiviti kegemaran Melz iaitu BOLING!!!

 Aus ko nak makan bola boling ke?Lapo eyh?
Apa yang saya dapat pergi event ni.Korang nak tau ke?Memanglah saya tak dapat menang lucky draw (gile…hadiah 20 orang je dapat tapi kene berebut 518 orang…peratusan menang 13%…hak3).Walaupun Blackberry akhirnya Aidi-Safuan yang menang,tapi at least kami dapat melepak dan dapat kenal blogger2 yang lain.
p/s :
– Sorry kalau ada terkurang dalam entri ni sebab dibuat dalam keadaan tergesa2
– Kalau saya tak update blog sila datang jugak ke blog ni support eyh sebab P1 saya dipinjam mama saya

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Bean Moreno, Bloggers, Blogging, Gathering, Gatsby, Gatsby Deodorant Street Fair. Bookmark the permalink.

28 Responses to >GATSBY DEODORANT STREET FAIR – LAST PART (MAKSUDNYA EPISOD AKHIR)

  1. >hari2 aku dtg . hahahak . jgn risau .

  2. helena's says:

    >bean,,apa selamat tengahari nih?hahahaasetiap jam saya masuk punye blog femes nih.

  3. JAI says:

    >Ooo..pekena boling yerr..nasib baik aku takde kalau tak melopong sumer tengok aku buat strike 10 kali..ahaks..Sapa menang? Ada yang main helikopter atau spin tak?? Kalau takde aku takyah join..takut memalukan diri aku..ahaks..Apa2 pun korang memang best..nasib baik aku balik awal kalau tak mahu pukul 10 baru sampai umah..hari tuh pun aku sampai umah pukul 8.30 hampehh

  4. Sendra says:

    >hahhaha..kau memandai je kan bean..aku masa tu tgh exhausted lah bro..masa tu dah takde point apa aku nak cerita..dengar je lah gosip2 serta cerita panas antara cik hel dengan fatiha tu..boleh tahan rupa2nya dua2 ni kan kalau dah luah cerita panas.amek kau..aku diam je lah ..jadi tukang dengar cerita dorang ni..nway,aku have fun sangat2 dengan korang semua..thanks a lot..jika ada ssumur di ladang..pandai2 lah aku datang..ada event apa2 jangan tak nak ajak aku lagi..haha

  5. >jeles kejap korang g main boling. T___T lama gila tgn ni tak baling bola tu. sadis..

  6. YobSumo says:

    >wah ade event kecik after event besar kan. bagus2. aku nampak kau tapi segan nak tegor. hahaahha.

  7. dude says:

    >tak dapat blackberi dapat deodoren pun jadik la…;(

  8. ~ ReD ~ says:

    >x reti penat betul. sempat gak tu main boling. hehe

  9. >pendeknye ! tak puas bace !🙂

  10. >ohhh ingat korang gi karok pastuu… hee.

  11. kak ina kl says:

    >oooo lepak lagi ker???mak oiii tak penat-penat ek

  12. Jogger says:

    >uhhuhuhhebat2 korang nih….

  13. Eyriqazz says:

    >sampai hati tak ajak aku…mentang2la bean moreno dah glamour skang ni.Yang Benar,Anonymous

  14. BeaN MorENo says:

    >aus – ko datang pastuh sedekah buffered kat aku boleh?

  15. BeaN MorENo says:

    >cikhel – kesilapan amatlah disengajakan…

  16. BeaN MorENo says:

    >fatehah – ces saje je nak tgk korang alert ke tak…maknanya korang baca entry ni…hak3

  17. BeaN MorENo says:

    >jai- kami semua hebat2 belaka…yang penting kali ni Melz kalah ngan aku

  18. BeaN MorENo says:

    >sendra – ye la tuh sendra…

  19. BeaN MorENo says:

    >mai – jom main…ade beran

  20. BeaN MorENo says:

    >yob – yelah kita tak pemes sapa nak tegur…hak3

  21. BeaN MorENo says:

    >dude – yang pelik aku dapat wax…untuk apa???hak3

  22. BeaN MorENo says:

    >red – tongkat ali kan ada

  23. BeaN MorENo says:

    >nemo – hak3…kat blog lain ada…tulah orang tel xnak angkat

  24. BeaN MorENo says:

    >eyka – eyka dah balik tu yang kitorang tak jadi karok

  25. BeaN MorENo says:

    >kak ina KL – hoho…kami semua minum deodorant Gatsby tu yang kuat

  26. BeaN MorENo says:

    >eyriqazz – hak2…cik annon ni memang newbie sampai tak kenal sape itu Eyriqazz

  27. BeaN MorENo says:

    >jogger – apa yang hebat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s