>GATSBY DEODORANT STREET FAIR MEMANG BEST…BLOGGER BLOGSPOT BUAT KEJUTAN…MANA PI BLOGGER2 YANG OTAI SANGAT TUH!

>


Hye cukuplah kita bersedih dengn pemergian Achik Spin.Nak buat macam mana Allah lebih sayangkan dia.Sebagai peminat saya harap keluarga Arwah bersabar dengan pemergian bintang tanah air tu sebab ajal dan maut itu sudah ditentukan.Kita manusia cuma menunggu giliran untuk berjumpa dengan PENCIPTA suatu hari nanti dan apa yang kita boleh buat hanya berdoa untuk arwah Achik Spin agar dia ditempatkan di antara golongan hamba yang beriman.

Ok lets move on & cerita benda2 happy.Sekarang kita sambung balik pasal event semalam (memang cerita ni hot & mau berminggu2 cerita ni akan ditulis).Macam yang korang tau semalam seramai 518 orang lbogger datang untuk bersuka ria kat “Gatsby Deodorang Street Fair” dan ini merupakan perjumpaan terbesar blogger di Malaysia setakat ni yang mencipta rekod dalam Malaysia Book Of Rekod (wah saya termasuk tau).

Timothy(Nuffnang Boss) & Malaysian Book of Record

Apa yang ada kat event “Gatsby Deodorant Street Fair” ni semalam :

GOLF DRIVING RANGE
Alamak apa ko bikin tu Bean Moreno

BOLING KELAPA
Tengok bola gua laju tak laju.PASTI strike

BULL RIDING
Kalau gua naik ni mesti terpelangting jauh.hak3..

ELECTRIC POWER (BETUL KE SAYA TULIS NIH)
 Ini Barang memang susah.Dua kali main tangan kosong

DAN YANG PALING SYOK :

LIVE BLOGGING
First time Owwwhhh buat kerja2 macam ni

Cukuplah eyh saya kasi tau permainan kalau nak letak semua masak plak nak tulis memang berjela2.Masa tengah syok main mainan ni (alamak dah macam budak2 dapat masuk Fun Fair tau) sempat lagi kitorang bergambar2 (macam bintang felem tau – ayat saloma) :

Alamak sorry eyh sape2 yang ada kat dalam gambar ni kalau saya tak link sila kasi komen nanti saya modi balik :


Diorang nipun blogger yang saya rasa best & saya baca blog diorang :

Dex,Aiensepet (Saya sayang dia ni),Emy

Ada lagi gambar2 lain tapi takde kat camera DSLR Canon Powershot saya (perasan lebih la Bean) saya.Nanti saya buat Part 2 eyh lepas dapat gambar.Yang best event ni kan First Time dalam sejarah nama Suterablogger di announce kat stage (pergh bangga gila seyh).Thanks to all followers,Bloggers,dan kawan2 yang support blog saya eyh.Memang teruja beb.Adakah saya akan menjadi seperti Kennysia,Redmummy dan sebagainya?(oops sorry perasan sekejap eyh.hak3).Dan antara nama2 blog yang femes di announce semalam ialah :


Dan Yang masuk TV 9 ialah :


Dulu saya ada terbaca satu blogger buat statement yang blogger BLOGSPOT adalah blog SAMPAH!Mak aiyh saya rasa semua blogger yang ada kat atas termasuk blog saya guna hosting blogspot rasanya lah kan.Hoho…Mana Blogger yang top sangat tuh?Mana Blog dia?cerita je pandai kot.Lain kali kalau agak2 nama dah nak jatuh jangan suka2 buat statement SAMPAH ok!Dan dulu mana perginya nama2 yang OTAI sangat tuh?Geli la gua nak dengar nama blog lu orang.Buek malu yo.Maleh den nak link kan.Sebab gaya je lebih dan lebat.Memang kitorang blogger2 baru naikkan tapi at least kitorang ada rasa hormat pada yang lain.So belajar2 lah hormat orang lain.

Oklah nanti petang sikit saya sambung pasal event ni eyh.Saya nak mandi dan nak makan,Laparlah pulak…hak3…Apa2 pun thanks to Nuffnang & Gatsby for the great invitation.Ni yang buat gua sayang Nuffnang nih.hak3…

p/s :
– Korang yang tak pergi semalam memang rugi sebab macam2 ada
– Kalau kota dah kat atas sila ingat yang ada kat bawah sebab mereka lah kita berada di atas

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Achik Spin, Article, Bloggers, Blogging, Event Coverage, Gathering, Gatsby, Gatsby Deodorant Street Fair, Suterablogger. Bookmark the permalink.

73 Responses to >GATSBY DEODORANT STREET FAIR MEMANG BEST…BLOGGER BLOGSPOT BUAT KEJUTAN…MANA PI BLOGGER2 YANG OTAI SANGAT TUH!

  1. kak anie says:

    >Bean…memang teruja nak pergi…tapi cik abang akak balik Shah Alam pulak semalam…so kenalah bersama2 cik abang yang jarang dpt bersama kami…Anyway…happy to hear all of you having fun…Rugi betol tak dpt pergi…

  2. >hhehehehe.. bean.. ko tak bergmbr pon dgn aku. sombong ye. mentang2 aku blog picisan.. =p

  3. BeaN MorENo says:

    >kak anie – alah nanti kita jumpa lagi

  4. BeaN MorENo says:

    >Jard – aku cari ko semalam…mana ntah ko pergi…taula aku tak femes…hak3

  5. darkbatman says:

    >hahaha..link belog aku tarakkk.. mesti ko xkenal aku sgtkan bean..hehe

  6. BeaN MorENo says:

    >darkbatman – alo bro sorry2 aku terkompiuslah gambar ko…hak3…ok2 aku modi…gila…siapa tak kenal darkbatman…femes tuh..

  7. BeaN MorENo says:

    >adakah kamoo berada di sana cik lolly…rugi saya tak ngorat…

  8. kenwooi says:

    >so cool you went.. living out of KL is an advantage for me =P

  9. daydeck86 says:

    >blog aku pun disebut juga ya walaupun blog aku cuma picisan ajaahahahahahaha

  10. BeaN MorENo says:

    >kenwooi – it's ok maybe nextime you will get the experience…hak3

  11. BeaN MorENo says:

    >deydeq – jap aku letak link ko…

  12. syahirul says:

    >ni baru namanya blogger pemes😛 hehehe…

  13. BeaN MorENo says:

    >syahirul – mana ada pemes…biasa2 je dong…hak3

  14. Sky0ne says:

    >tibe-tibe aku segan plak nak tegur smlm…huhu

  15. budleee says:

    >naik jer bull tuh…dah di bagi free kan..bila lagi leh dapat..:D*badan ku masih sakit from riding the bull..

  16. >bean , aku nk comment ape ni . hahahak .

  17. Ery Farieha says:

    >oh ni sutera bloggereheheoh mel je ke masuk tv9?ohhhhh.pemes2~korang sme pemes, malu i.maiahaha😛

  18. BeaN MorENo says:

    >aus – ko kementar je…hak3…

  19. Anonymous says:

    >Huaaa. Kat unisel. Tak dapat nak gi.

  20. BeaN MorENo says:

    >ery – hak3…yelah sayalah…kacak tak saya…

  21. BeaN MorENo says:

    >anon – next time ada lagi

  22. >alaaaaaaaaaaaa gambo aku sebijik pon xde… nie yg x best nie.. ahahahah~

  23. BeaN MorENo says:

    >shahrol – nanti ko up gambnar aku ngan ko…aku curi..sebab ko berjalan2 tu yang susah aku nak tangkap gambar kohak3…

  24. >bean, wah sronok nampak!adam tumpang syok tgk semua hepi.adam duk rumah je, daddy tak bagi pegi. ye la, sana ramai org takut H1N1 kata daddy haha

  25. >siapa la yg ckp blogger sampah tu.. mula2 dulu pun mereka bertapak di blogger.. hrmm..saya dah pi wordpress pun tetap newbie tau.. cari rakan2 blogger blik tau,… hi bean!!! ehehe.. bestnyer pegi gatsby tu.. saya tak pegi.. hukhukhuk.. =(

  26. BeaN MorENo says:

    >adam – alah lain kali ada lagi

  27. Mohdzaid.com says:

    😡 blog saya pun disebut dipentas utama tuh…. hhuhu …

  28. BeaN MorENo says:

    >rabi – ntah ada la satu top blogger tuh

  29. BeaN MorENo says:

    >zahid – alamk sorry saya terlupa plak…hak3…

  30. Anak Perak says:

    >tiba2 nama anak perak disebut. tertakasima. ingat dia nak sebut sume bloggers yg dtg.huhu..

  31. BeaN MorENo says:

    >anak perak – haah aku lupa plak nak add link…nant aku masukkan

  32. Fazreen says:

    >Happy je bro ni..walaupun xsmpat bermesra2 tp alhamdulillah dpt jga face to face dgn korang..hahaha

  33. BeaN MorENo says:

    >FAZREEN – HAK3…HIDUP KENE HAPPY…

  34. Eyriqazz says:

    >event yang mengujakan dan sangat best..thanks Nuffnang..Haahla..bean sombong…nampak saya taknak tegur pun..yerlah..siapa la saya..mentang-mentang di blogger popular..hak3..Yang benar, Anonymous..

  35. >nnt ada event nak ajak lawan gladiator!!

  36. BeaN MorENo says:

    >annon eyh…hak3…xguna…

  37. >EyriQzz: hahah tu la tu bro.. seb bek sempat salam ngan Bro Bean nie.. x basuh g tangan nie,.. hehehehyoursAnnoyy~😛

  38. Hizami Li says:

    >hohO~alamak~tak dapat join pulak~dalam exam week~duh~

  39. bH says:

    >bro, pliss pm aku link blogger yang 'otai' sangat tu..pehh..pliss.

  40. BeaN MorENo says:

    >SHAHRUL – CES…NGADALAH KO NI

  41. BeaN MorENo says:

    >HIZAMI – XPE2 NEXT TIME ADA LAGI

  42. BeaN MorENo says:

    >BH – HEHE…NANTI LA SAYA KASI EYH

  43. BeaN MorENo says:

    >CARL – BOLEH2…XDEHAL

  44. >hakhakhak~ Bean blushinggg la plak.. hohho… jgn saman aku Bean jgn.. wakakak..😀

  45. BeaN MorENo says:

    >SHAHRUL – HAK3…MANA ADA…SIOT KO KENE KAN AKU…

  46. helena's says:

    >nama saya ada disebut ke?yelah sebab saya pon blog picisan,bean jumpe saya pon tak tegur,saya banyak kali tegur tapi tak di layan.nak buat camane saya tak populer..yang benar,anonymous.

  47. BeaN MorENo says:

    >CIKHEL JANGAN CARI PASAL..KANG SAYA CANCEL UPLOAD KAT YOUTUBE N…

  48. bellar0ssa says:

    >cayalah bean!! huhu wah cikhel, aus pon femes la…

  49. BeaN MorENo says:

    >bella – semua orang boleh jadi camtuh…heheusaha jek

  50. BeaN MorENo says:

    >okies…on the way

  51. Melz says:

    >ahaha aku masuk tv9 . dan dan jer ;P

  52. BeaN MorENo says:

    >haah memang la…gambar ko camera nak snappun xcukup tinggi tau

  53. Rabia Sensei says:

    >oooo..awak ker suteraputerh..saya pun datang juga..dengar announcement tu..tercari2 lah saper punya blog suteraputeh tu…ingatkan pompuan..hehe =)

  54. >eny ride da bull tau😀

  55. BeaN MorENo says:

    >saya bukan suteraputerh,saya suterablogger hak3…

  56. BeaN MorENo says:

    >eny nak naik tapi malas nak beratur…hak3

  57. >wahh. best best. pengalaman tak dpt dilupekan biler bgmbar dgn cik bean. hehe.

  58. Kapten says:

    >janganlah main otai newbie nibiarlah diorang rasa diri diorang hebat, kita rendah diri sudahhehe.. x jumpa bro semalam… err.. x kenal muka kot

  59. fira tirona says:

    >eh, that's my friend on the bull ride..hahaha i saw a small pic of me too🙂

  60. Matjoe says:

    >korang mmg best. haha sonok sehh event ni.ada jugak gambar aku. cayalah bean. wa mintak izin nak menggunakan gamabr2 kt blog ni…

  61. BeaN MorENo says:

    >FATEHAH – NANTI KITA KAROK EYH

  62. BeaN MorENo says:

    >cik eyka – hak3 apa la saya ada…saya lagi bangga dapat bergambar dengan eykameow yang sungguh comel

  63. BeaN MorENo says:

    >kapten – hak3…xde la bro saje nak kasi kesedaran supaya jangan takbur dan fikir diri dia je hebat

  64. BeaN MorENo says:

    >fira tirona – wah nice to meet youe here

  65. BeaN MorENo says:

    >mat joe – sila2 buat macam blog sendiri

  66. yaNa MaLeK says:

    >yup games semua best2..xsangka best event yg dianjurkan nuffnang ni..maklumla ni 1st time join :Phttp://yanamalek.blogspot.comsaya bdak br belajo dalam blogging ni..hehehhee

  67. BeaN MorENo says:

    >yana – hehe…event ni memang best…terbaek…samalah sayapun baru belajar

  68. Aidi-Safuan says:

    >HAHA..aku setuju sangat la ngan 2 perenggan terakhir tuh. mana blogger yang dulu digelar "otai" tuh? mana? mana? huhu…

  69. BeaN MorENo says:

    >aidi – hak2…adapun penyokong

  70. ice♥ice says:

    >mmg sakit ati bile terbace blogger tu ckp blogspot blog sampah..geraaamm!! runtuh semangat orang baru bljr blogging cam aku ni x_x

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s