>GATSBY DEODORANT STREET FAIR LIVE BLOGGING

>

Hye guys,morning eyh pagi ni saya update luar biasa sikit sebab guest what?I am doing “Live Blogging” for Gatsby Deodorant Street Fair.Satu penghormatan untuk saya selaku blogger baru (uiks baru ke?hak3).Korang mesti pernah dengar pasal event ni kan saya pernah buat entri pasal event ni kan?Kalau tak pernah boleh refer sini.Bestkan kalan nak jadilah blogger.Siapa kata jadi blogger sia2.jadi blogger boleh jadi Kenny Sia tau.hak3. projek ni dan disebabkan itulah.
Ini adalah gathering terbesar bagi semua kami blogger sebab lebih daripada 400 orang blogger terlibat (dan baru tadi diumumkan 518 blogger terlibat) untuk projek ni.Dan disebabkan itulah nama projek ni “Projek 400” yang mana sayapun pada awalnya tak percaya(tak percayapun hantar gak reply email.hak3).Korang tau tak event ni adalah sejarah dimana kita mencatat rekod baru untuk Malaysia Book of Record.Oklah first of all saya nak perkenalkan semua blogger yang terlibat untuk “Live Blogging” :

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Bloggers, Blogging, Competition, Event, Gatsby Deodorant Street Fair, live blogging. Bookmark the permalink.

29 Responses to >GATSBY DEODORANT STREET FAIR LIVE BLOGGING

  1. jfook says:

    >Wow, live blogging!

  2. mizzura says:

    >Fullamak macam update dalam bursa malaysia..sangat up todate…enjoy ya…nk join tp taklehh..byk hal..next event nuffnang jgn tak jemput saya lg tau..

  3. >Warghhhhhhhhhhhhh.mant0bbbb merah membara~

  4. >wargh!!! bestnyer..jeles2!!!wei..jom arr lepak…

  5. Sharinginfoz says:

    >sama-sama part of the record breaking today… well done guys

  6. aurikelsan says:

    >dasyat woo 'live blogging' blogger nie..silap2 nie la calon next project alpha😄

  7. Ery Farieha says:

    >i was there.tp x knal kamu lor/wuwuwu~

  8. Kapten says:

    >betuah terpilih buat live blogging nehhehe

  9. churalliya says:

    >meriahnye.. x sangka lak seramai tu kehadirannya.. kalo tak ngam2 520 org sbb jemah & sy (jemah yg invite sy) tak dpt dtg lak last minute.. mr.nuff mmg x sudi jmput sy la kan sbb sy ni org baru.. neway, suka baca blog awak & salam perkenalan

  10. laila says:

    >aku pun amek gamba ko live blogging ni tadikagum

  11. farenova says:

    >wahhh bestnye live blogging, mesti banyak idea time tu,🙂

  12. BeaN MorENo says:

    >jfook – hm..yeah first time doing this…very syok…hak3

  13. BeaN MorENo says:

    >mizzura nuff mesti jemput punya…jgn takut

  14. BeaN MorENo says:

    >lolly – merah itu seksi tau…

  15. BeaN MorENo says:

    >alang – aku no hal tunggu aku bergaji eyh…hak3..

  16. BeaN MorENo says:

    >sharinginfoz – hak3…yeah we all rocks!!!

  17. BeaN MorENo says:

    >aurikelsan – hak3…xdelah tapi kalau ada peluang apa salahnya…

  18. BeaN MorENo says:

    >hans – hehe…memang best

  19. BeaN MorENo says:

    >ery – memanglah saya tak femes…macam mana orang nak kenal…

  20. BeaN MorENo says:

    >kapten – hak3 haahk sgt bertuah

  21. BeaN MorENo says:

    >churalliya – salam kenal jugak…nanti saya terjah blog awak eyh…haaa

  22. BeaN MorENo says:

    >laila – ko lah blogger yang paling aku sayang laila…hahaha

  23. BeaN MorENo says:

    >bibi – hehe…dengki kan ngan aku

  24. BeaN MorENo says:

    >farenova – haah ide banyak tapi limit la kak sebab dapat kom yang teruk…hehe

  25. Yatre Hayati says:

    >seronoknya cik bean!! dapat gi situ…

  26. BeaN MorENo says:

    >yati – kenapa tak pergi..kalau tak boleh jumpa n lepak2

  27. zida says:

    >pehh. live blogging. takk bley bla. hahah best bestt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s