>BLOGGING AKAN JADI BEST JIKA NIAT BETUL

>

Selamat malam,baru balik dari KL badan terasa penat tapi masih nak “up”kan entri.Memang tadi pergi kerja dengan keadaan diri yang tak ikhlas langsung sebab sekejap dia cakap lain pastu boleh plak berubah sekelip mata.Dah macam magik pulak.Letih lah saya nak ikut rentak macam tuh.Memanglah saya kuli tapi saya juga punya perasaan.

Oklah walaupun takde mood untuk bekerja saya tetap gembira dengan kehidupan saya hari ni.Tetiba plak saya mendapat mood untuk blogging semula.walaupun hari ni just sempat update blog pada malam hari.So hari ni saya nak promote satu kempen Youthsays.Kempen tu bersempena World cup yang bakal berlangsung pada Hari jadi saya iaitu bulan Jun nanti.Kempen ni dianjurkan oleh New Straits Times.Dan kempen ni naka ajak korang join contestlah apa lagi.So kalau sapa2 yang berminat nak join kontest World Cup ni boleh la klik link ok.Menang dapat tiket pergi tengok match dan korang akan dapat tengok Sepanyol menang dengan bergaya.Ni poster dia :





Lupa plak.Tadi masa saya tengah siap2 nak balik dari kerja saya dapat satu panggilan dari Nuffnang.Semalam pun dapat tapi pasal Slurpee dan nantilah saya tag team ngan Kak Tash utnuk buat Video tuh.Harap2 menang.Tadi Mandy (rasanyalah) ada kol inform saya pasal satu benda yang best & benda ni saya anggap hadiah kepada saya untuk menaikkan semangat saya supaya menulis lagi.Saya rasa inilah satu benda yang membuatkan penulisan saya dihargai.Pergh rasa tak sabar plak nak pergi Gatsby.So kalau korang nak tau apa benda tuh tunggu masa n lepas Gatsby.Doakan saya berjaya ye kawan2.


p/s :
– Macam yang saya pernah cakap kat entri sebelum2 ni.Nak blogging jangan fikir duit sangat sebab itu pengalaman sebelum ni.Bila kita nak sangat duit maka kita takkan rasa dan nampak benda tuh.Tapi bila kita rileks kita akan nampak jalan dia
– So blogging akan jadi best kalau kita pasang niat yang betul

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Bloggers, Blogging, Buat Duit Dengan Nuffnang, campaign, Event, Gatsby, World Cup, Youthsays. Bookmark the permalink.

8 Responses to >BLOGGING AKAN JADI BEST JIKA NIAT BETUL

  1. cik EPAL says:

    >betul betul betul🙂

  2. Hizami Li says:

    >betul betul betul :)alamak tertiru ayat cik epal pulak~

  3. BeaN MorENo says:

    >cik epal – apa yang betul?

  4. BeaN MorENo says:

    >hizami – hehe…tiru je dia tak marah

  5. BeaN MorENo says:

    >billet – tq2…

  6. helena's says:

    >dah tanak tag team ngan saya nih!saya team ngan aus kang!ahahaa

  7. BeaN MorENo says:

    >cikhel – kita buat sama2 eyh nanti…jangan la risau sangat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s