>PROJECT ALPHA : NO STRINGS ATTACHED

>


Hye guys,dah lunch ke blom?Saya belom lunch baru bangun tidur sebab sakit otak sekejap pressure yang disebabkan seseorang terlbih bijak.Nipun nasib baik Deydeq sms cakap “Project Alpha” week 7 dah keluar.So saya bangun dengan misilah kiranya ni.Tajuk week 7 ni ialah “No Strings Attached”.

Kalau saya berfikiran sempit macam orang kat office tu mungkin saya berfikiran bahawa tajuk ni berkisar pasal benda alah ni :


Ooops salah topik plak.hak3…Kalau tulis pasal benda ni memang saya akan kene ban dengan Nuffnang mahupun Gengblogger.Maafkan saya dan abaikan gambar di atas sekiranya tiada kaitan dengan korang.Tapi kalau korang cari benda seperti di atas mungkin juga untuk taip entri pasal “Love World Love Slogi”.Maksud perkataan di atas adalah Datang tidak bertali ataupun cable.

Wah susah la kalau takde tali.Cuba bayangkan kalau korang beli laptop tak bagi cable.Macam mana korang nak cas bateri.?Takpun korang beli seluar bersaiz 30 padahal pinggang korang saiz 29 (uiks cam perli diri sendiri plak) jadi tanpa tali pinggang memang Joe Flizzow la korang (Joe Flizzow pun pakai tali pinggang tau).Jadi kebanyakkan benda yang kita guna mesti ada tali or cable nak berfungsi.Tapi…


Ada tapi pulakkan,kalau korang nak online tanpa tali dah tentu boleh.Orang sekarang kata teknologi canggih perlu diapplikasikan di mana jua.Apa barang online kene pakai modem bercable.Boleh ke bawak modem tu pergi taman permainan & online.Tak bolehkan.Tapi dengan Wiggy takde hal.Korang boleh online walaupun berada di tandas awam.Jadi jom kita POTONG dan guna Wiggy :


Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

p/s : 
– Malam ni ada invitation dari ChurpChurp screening cerita Love In Rome

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Advertorial, Article, Blogging, Buat Duit Dengan Nuffnang, Project Alpha. Bookmark the permalink.

26 Responses to >PROJECT ALPHA : NO STRINGS ATTACHED

  1. kak ina kl says:

    >ingatkan tadi nak cerita 18xxx..sabar ajerlah

  2. Anak Perak says:

    >jumpa mlm ni untuk muvi 2.hehe..

  3. BeaN MorENo says:

    >anak perak – ko pun dapat ke movie churp2 yop..

  4. kak ina kl says:

    >bean letak widget project alphalah

  5. BeaN MorENo says:

    >kak ina – tak perasan la kak…saya baru je letak

  6. Matjoe says:

    >huhu, entry miang bean terkenangkan isteri….

  7. >terkejut gue nampak gambar first.betul ke tak ne blog sifu. hik2gud luck!

  8. BeaN MorENo says:

    >mat joe – hak3…bukan miang la…

  9. BeaN MorENo says:

    >billet – kenapa tak percaya ke??

  10. Sharinginfoz says:

    >semua orang nak yang enang2 kanSurat LHDNFamily Day

  11. Sendra says:

    >aku dah semangat gila bukak blog kau laju2 sebab ingat kau nak buka cerita ekonomi rumah tangga..sekali wimax daa..

  12. Jogger says:

    >hahahah… sungguh pantas hang nih… cemerlang siot

  13. BeaN MorENo says:

    >sharing info – hak3…mana ada orang nak susah

  14. BeaN MorENo says:

    >sendra – teknik jutsu mengaburi mata aku dah makin hebat…

  15. BeaN MorENo says:

    >jogger – lambat duit pun lambat…hak3..

  16. helena's says:

    >bean..tgk..saya terpaksa pandai2 sendiri.hehe

  17. JAI says:

    >gud luck bro..tergezut seketika pada permulaan entry..hehe

  18. Eyriqazz says:

    >gambar first tu gambar siapa bean?hik3..

  19. aNIe says:

    >Semoga berjaya bean…

  20. BeaN MorENo says:

    >cikhel – apa yang pandai2 nye…

  21. BeaN MorENo says:

    >jai – hak3..bro biasala…orang dah kawen idea lain macam skit…

  22. BeaN MorENo says:

    >jard – ko pun tertarik ke?pelik…

  23. BeaN MorENo says:

    >eyriqazz – gambar angelina jolie…hahahaha

  24. BeaN MorENo says:

    >kak anie – thanks kak…akak pun same

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s