>TRAVEL : I CITY MEMANG CUN PART 1

>

Selamat malam semua,malam yang hangat bila terpaksa taip entri berlenggeng (tak pakai baju).Sexy kan.hak3… Takde apa siaran menarik kat tv yang boleh ditonton.Nak tengok bola pun rasa tak best sebab Man U tengah main.Harap2 Man U kalah dengan Blackburn malam ni.Dan yang penting England sepatutnya tabik pada team macam Liverpool & Fulham sebab berjaya selamatkan maruah kelab England kat Eropah.Bye2 Man U.


Actually cerita ni last week punya cerita.Kitorang pergi I City.Sebelum ni hanya tengok gambar kat Facebook member2 je.Ahad lepas saya dan aiensepet berjaya menjejakkan kaki kat sana.Wah memang cantiklah.Tapi ia akan jadi tak menarik kalau kita pergi waktu siang (yelah nak nampak lampu apa time siangkan).So dalam entri ni saya akan bubuh gambar I City sebab kitorang baru beli kamera.Wah…

Ingat nak ambil gambar pintu gerbang tapi tak jumpa

Ramai orang datang sini

Christmas Eve

Chinese New Year (Apahal mamat tu interframe jugak!)

Bahagian Luar

Ni adalah satu bahagian daripada I City.Ada banyak lagi tempat yang memang cantik2.Walaupun nampak tempat ni macam membazir tenaga elektrik tapi I City ni boleh jadi satu tempat pelancongan yang best.Jangan jadi tempat maksiat dah la.Yang Uniknya I City ni terletak kat bangunan office2.Apa yang penting free je.

Kat mana I City ni :
Bagi orang Shah Alam memang tak susah.Tapi jalan dia memang senang.Kalau dari Pusat Bandar Shah Alam korang just follow je signboard I City (jangan follow blog dah le).Tempat dia betul2 depan pintu belakang UiTM seksyen 7.Tak susahlah nak cari lagi2 kalau korang pergi sana malam.Memang korang akan nampak cahaya lampu.


Oklah banyak lagi gambr yang cantik2 tapi disebabkan aiensepet nak makan so saya kena siap2 untuk pergi GULAM.

p/s :
– Kalau korang pergi sini apa yang mengelirukan adalah untuk mencari tempat parking.

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Bloggers, Blogging, I-City, Suterablogger, Travel. Bookmark the permalink.

28 Responses to >TRAVEL : I CITY MEMANG CUN PART 1

  1. Sky0ne says:

    >mmg banyak gamba dlm fesbuk membe yg dah pegi…ntah bile la nak menjejak kaki, mcm la jauh sgt pun…huhu

  2. BeaN MorENo says:

    >haha…tulah last week nekad e pergi…

  3. ~ ReD ~ says:

    >chanteknya view lampu kt I-City. x berkesempatan lagi nak pergi =)

  4. >ini sgt WOW ~ bile la dpt pegi😐

  5. BeaN MorENo says:

    >red – hehe…pergi la bukannya jauhpun

  6. BeaN MorENo says:

    >Nurika Jiani – apa yang wow!

  7. Eyriqazz says:

    >nampak menarik..kena singgah ni…thanks bro for the info…

  8. BeaN MorENo says:

    >eyriqazz – sharing is caring kan…

  9. nesca says:

    >huhu tu la, hari² ada je orang post pic jalan↓3 kat sana. pegi gak ah nanti🙂

  10. BeaN MorENo says:

    >nesca – pergilah memang cantik tempat tuh

  11. alang says:

    >Pintu gerbang i-city dekat ngn kawasan industri bukit Raja. Dekat2 ngn kilang pharmaniaga yg boleh tembus highway nk ke jusco bukit raja.Dari pintu belakang uitm, straight je sampai jumpa simpang. Belok kanan nk ke Unisel. Ambik kiri, then ada pintu gerbang sebelah kiri, simpang masuk ke I-City.

  12. BeaN MorENo says:

    >alang – thanks…hehe first time pergi so ikut belakang.

  13. >ahh , tak aci . aku tak sempat pegi lagi . hahahak

  14. MiSs TOrA says:

    >femes giler i city skrg..tp mmg cantik le lampt2 citummg tangkap gambar cantik le ;p

  15. Bb Hussain says:

    >aritu lalu dr tpi hiway je..mmg cantik..bila la dpt pegi ni..

  16. Yatre Hayati says:

    >hahaha…still tak pegi lagi walaupun belakang umah ni jer..teruk tol la!!

  17. >sma la kita Yatre Hayati..i pun penah g skali je..tu pun time dia nk siapkan yang kat winter!xbukak lg.. hahaha.. :p nma je blkg umh kn..**keji sgguh!**😉

  18. BeaN MorENo says:

    >miss tora – haah memang cun…

  19. BeaN MorENo says:

    >aus – jom la pegi…aku nak pegi lagi

  20. BeaN MorENo says:

    >bb hussein – lor kenapa tak singgah?hak3

  21. BeaN MorENo says:

    >yatre – lagi pelik belakang rumah tapi tak pegi lagi

  22. BeaN MorENo says:

    >miss nora – gi ajak abg bob pegi

  23. Anak Perak says:

    >aku buat trip lawatan ke sini pon ok gak. cepat2 sape mau pegi.hehe..

  24. BeaN MorENo says:

    >anak perak – aku!!!!

  25. Natasha says:

    >wahhh semua org dah pergi…nak pergi gak ler… asal nak pergi ada jerk halangan…buhsan tol lah

  26. BeaN MorENo says:

    >minggu ni ajak la tenku shazwan

  27. Kancilbiru says:

    >bila tah nak sampai padahal dekat je aku…muahaha

  28. BeaN MorENo says:

    >niza – ko je yang malas …hak2…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s