>CULTURE : INGATKAN JAMBU TU SEJENIS BUAH TAPI ADA PULAK JAMBU UNTUK LELAKI

>

Selamat hari ahad ye semua.Hari ni saya dan aiensepet cuti (saya memang la cuti panjang kerana direhatkan dari kecederaan) tapi takde niat langsung nak keluar jalan2.Baik duduk rumah tengok Astro lagi bagus.Ada cerita best ke?



Saya sebenarnya jenis yang tak suka baca surat khabar sebab saya memang dilatih untuk jauhkan media yang boleh me“negatif”kan mind.Tapi tadi saya baca Harian Metro Online so tertarik nak tulis cerita pasal satu isu.Korang rasa apa maksud perkataan “Jambu”?.Sekarang perkataan “jambu” boleh merujuk kepada lelaki yang mukanya agak cute dan handsome.Abis saya macam mana?Saya kacak,handsome dan cute adakah saya jambu.Owh tidak,saya lelaki ganas.



Sebelum2 ni kita asyik dengar pasal kes rumah urut seks yang kebiasaannya tukang urutnya wanita2 yang hot2 (saya tak pernah pergi ye,tapi teringin jugak.hak3).Mesti bestkan kalau kena urut macam saya bila letih apa lagi bidadari aiensepet la yang datang urut (khas untuk saya je & tak payah bayar). Tapi lepas baca Harian Metro baru saya tau ada pulak gejala baru iaitu Rumah Urut Lelaki Jambu (RULJ).Rumah urut ni beroperasi dengan memberi khidmat kepada pengamal2 seks zaman Nabi Luth (best ke seks ngan lelaki?).

gambar credit to : Harian Metro

Antara service yang terhebat diorang offer ialah “King Massage” iaitu urutan dua tukang urut dari badan ke badan dan tanpa seurat benang (uiks meter kereta boleh naik ke tengok badan lelaki?).Yang paling best kalau kasi duit tips lebih diorang akan buat khidmat urut menggunakan lidah.Fulamak memang mistiklah service ni.hak3…Saya masih terasa geli dan pelik bila ada plak service guna lidah.Apa eyh rasa urut guna lidah.Biasanya Bayaran yang dikenakan ialah RM150 (baik ajak aiensepet shopping).


Dunia dah makin pelik dah sekarang.Macam2 benda yang tak betul ingin dilakukan tanpa memikirkan kesan dan pandangan umum serta hukum agama. Ntahla saya nak cakap lebih2 tak boleh sebab sayapun tengah belajar betulkan diri sendiri dan saya pun bukanlah baik sangat.Tapi memang pelik lah budaya2 sekarang ni lagi teruk dari budaya Skinhead yang pernah saya ikut dulu.hak3…


Untuk berita lanjut boleh baca kat Harian Metro.

p/s :
– Susah jugak  nak jadi orang kacak nanti kene tuduh jambu plak.

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Bloggers, Blogging, Harian Metro, Lelaki Jambu. Bookmark the permalink.

24 Responses to >CULTURE : INGATKAN JAMBU TU SEJENIS BUAH TAPI ADA PULAK JAMBU UNTUK LELAKI

  1. hans says:

    >hahahhadah lama dah den dengar benda nih

  2. Sky0ne says:

    >hahaha urutan guna lidah yg tak leh blah tu…

  3. BeaN MorENo says:

    >hans – ke ko pelanggan…hak3

  4. BeaN MorENo says:

    >hizami li – mau try ka?hak3

  5. BeaN MorENo says:

    >skyOne – tgh imagine camnno la caranya…hak3

  6. Armyrule says:

    >adoi.dunia2…macam2 hal…pelik tapi bonar…ahahahaha

  7. Epul Azimi says:

    >mungkin yg urut pakai lidah tu dh inject lidah die awl2,sbb nanti taklah terase kemasaman sgt…hahaha

  8. BeaN MorENo says:

    >armyrule – haha..tulah dah jadi pelik dah

  9. BeaN MorENo says:

    >epul – ko rasa macam tu ke???hak3

  10. senyumsenyum says:

    >agaknye kena mandi air sirap atau air oren dulu sebelum gune servis tu kut. biar manis.😀

  11. TUKANG KATA says:

    >dunia dah akhir zaman masih tak insaF..*geleng kepala*

  12. >eeeerrrrr~~~~~ eeeuwww~~~

  13. rizal jabai says:

    >wahh..ade lg pasal jambu.jerawat batu…emm,x same ea dgn jambu batu..haha

  14. BeaN MorENo says:

    >senyum2 – relakah?hak3

  15. BeaN MorENo says:

    >tukang kata – geleng kepalapun xdapat ubah dah

  16. BeaN MorENo says:

    >pipi tembam – kalau gurl urut nak gak…hak3

  17. BeaN MorENo says:

    >rizal jabai – hoho

  18. Frazi A says:

    >mmg..jambu mmg begitu..membe ak da gak yg jambu2 segala..tapi dia xsuka prg pgil dia jambu..kang mula la emo segala..gmbr 18sx sehhhhh..bdak2 bwh umuq xblh msk ke blog ini..haaa

  19. bellar0ssa says:

    >adoih.begini pun ade?

  20. cikkiah says:

    >eeuu..geli seyh…hoho

  21. BeaN MorENo says:

    >frazi – hak3…geli siot bila dipanggil jambu

  22. BeaN MorENo says:

    >bella – apa plak xde

  23. BeaN MorENo says:

    >cikiah – gelimat…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s