>YOUTHSAYS : NOKIA "THE ROOKIE"

>Selamat petang guys…Best la plak cuti2 ni.Saya terasa macam nak cari kerja lain la.Rasa cam environment kat sana dah tak best.Memang tak best kalau saya dah kerja teruk2 tapi yet takde appreciation langsung.Terasa bukan staff tapi dah macam slave dah.So siapa2 yang ada lubang2 kerja yang sesuai untuk saya sila info ok sebab saya takde teropong laksmana DoReMi.hak3…


Oklah asyik nak feeling2pun tak best jugak.Kalau korang still ingat saya ada promote Next Levelkan dulu.Kali ni saya nak promote pasal event or program yang akan dianjurkan oleh NOKIA (bukan COKIA ataupun CSL ye).NOKIA akan launch satu program realiti TV yang dipanggil “The Rookie”





Apakah itu “The Rookie” :


The Rookies adalah satu program realiti yang dibuat oleh NOKIA untuk mencari sesiapa yang bergelar usahawan.The Rookies ingin mencari 12 orang peserta untuk bekerja di 4 buah high profile company (sayapun tak tau company apa).Dengan berbekalkan NOKIA E72 (mesti benda ni dapat Free2 je), NOKIA Messaging dan juga kepintaran peserta dikehendaki menyelesaikan beberapa cabaran dan pemenang bakal mendapat RM10,000 dari NOKIA.


So sesiapa yang rasa layak untuk jadi “The Rookie” dan berminat untuk join program ni sila register dengan klik link.Dapat RM10,000 tau.So jangan lepaskan peluang eyh.Bak kata pemuda “Siapa Tamak Dia Kaut Untung”.

p/s :
– Rasa2 saya layak tak masuk kontest ni.Macam menarik je.Terasa macam nak cubalah.Mana tau rezeki…
– Kalau tak nak masuk tapi still nak kasi sedekah kat sayapun boleh…just klik je link tuh sebab ia tak dikira FRAUD klik ye tuan2 & puan2





About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Blogging, campaign, NOKIA, NOKIA "The Rookie", Youthsays. Bookmark the permalink.

4 Responses to >YOUTHSAYS : NOKIA "THE ROOKIE"

  1. MyaFiza says:

    >cuba la try masuk. kot2 la dapat..=)

  2. BeaN MorENo says:

    >haha…nak try la…

  3. kak ina kl says:

    >cuberlah..mana tau ada rezeki..settle dah problem..sorry kacau kamu

  4. BeaN MorENo says:

    >kak ina kl…haha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s