>TIADA LAGI BAHASA INGGERIS DALAM CHAMPIONS LEAGUE

>



Berita yang menggeparkan dunia bola sepak bila tiada kelab England dapat masuk ke semi final.Owh sungguh mengecewakan.Liverpool memang awal2 dah out.Sebab memang season ni tak berkemampuan nak sampai final itu saya akui sebab asal tgk formation je tetiba ada nama Lucas Leiva memang dah dapat agak game tu teruk.Tapi kira ok la jugak kalah awal dari confident dapat cup tetiba tak qualify.Rasa2 boleh nak bangga ke?Oooops I am sorry.


Takdelah gaya coach dan saiko gile2 dalam press memang ada gaya tapi takat cakap je pun tak guna betul tak?Alasan tetap sama,Rooney injured.Rooney injured.Rooney injured.Wah senanglah kan kalau macam tu.Sebelum lawan cakap tanpa Rooneypun kami boleh pergi jauh.Bila kalah sebab Rooney tak main.Semua team pun boleh macam tu.Newcastlepun boleh kasi alasan Micheal Owen takde sebab tu dia relegated.Betul tak?hak3…


EPL tak payah cakap la.Gol pakai tangan pun kira.Hoho…Season lepas kene titik ngan Liverpool Vidic main rugby season ni kene dengan Chelsea Macheda guna tangan (bola tampar).Wah hebat player2 red devil semua anggota boleh pakai.Lepas ni main bola pakai kayu hoki plak…hak3…


Saya akui memang Liverpool agak ayam la kan season ni.Nak dapat tempat keempatpun susah.Tapi at least kami masih ada peluang dalam liga eropah. Masih ada ruang untuk bawak balik piala.Ni bila semua tak dapat,bangga dengan Carling Cup.huh!Kalau takat Carling Cup Readingpun pernah menang.


Kenapa Fan Team Lain meluat dengan Man U :


1) Setiap season ada calon untuk hantar pergi OSCAR.Season lepas Ronaldo dan season ni pengganti baru ialah Valencia.Wah senang menang dengan berlakon.Lepas ni confirm boleh ganti Johnny Depp


2) Manager dia memang poyo tahap askar Jerman.Pastuh tau nak protest je.Kalau dah kalah maknanya kalah jangan nak protest2.Ni ada je tak puas ati.Tapi kalau team dia buat salah orang protest tau plak melenting.


3) Fan Man U jenis yang cakap je fan tapi takde membership.Owh,seronok la eyh.Kata diehard tapi membership cardpun xde.Apa cer?


Oklah malas nak bebel panjang2.Yang penting season ni kita tengok jela Barca ngan Inter pergi Final (uiks ye ke?Inter qualified dah ke?).Dalam bola sepak ada ups and down tak payah la cerita pasal sejarah kan nanti diorang cakap Fan Liverpool suka pandang belakang jadi jangan pandang belakang ye.

p/s :
– Untuk Fan Devils,saya mintak maaf eyh bukan nak provoke tapi fact.hak3…
– Lepas ni jangan la tak masuk blog ni sebab kecewa dengan “tragedi semi”.

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Blogging, BPL, Emo, Football, Liverpool. Bookmark the permalink.

14 Responses to >TIADA LAGI BAHASA INGGERIS DALAM CHAMPIONS LEAGUE

  1. joegrimjow says:

    >hahai like itvalencia mmg pelakon handalanhehe

  2. BeaN MorENo says:

    >joegrimjoe – hahaha…

  3. >Arsenal win Barclay Premier League this season ohoii haha

  4. BeaN MorENo says:

    >KLTF – yeay!!xpe2 janji bukan Man U

  5. >nyesal sapot liverpool. asik2 kalah.cis.

  6. Eyriqazz says:

    >hak3…glory2 milan…ac milan out..sokon milan n barca pun jadi lah…

  7. BeaN MorENo says:

    >bb – jgn menyesal…marah xpe

  8. BeaN MorENo says:

    >eyriqazz – bang…milan pn dah out

  9. Matjoe says:

    >calsberg bwk malang utk liverpool. next season stan chart masuk, kita akan jadi champ

  10. BeaN MorENo says:

    >matjoe – ya betul!!!lagi satu gillet ngan hicks bikin club huruhara

  11. >hehe.. tak fhm bola.. lalala

  12. BeaN MorENo says:

    >JARD – PERGI BELAJAR MESTI FAHAM…

  13. Matjoe says:

    >jilat n dick mmg cilaker

  14. BeaN MorENo says:

    >matjoe -duorang tu xde duit.ko ajar diorang invest cara betul

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s